Apele termale Bad Gastein - prezentare si imagini

Uitaţi de stres şi tensiune. Luaţi o pauză binemeritată pentru trup şi suflet şi petreceţi un concediu de relaxare în Valea Gastein din Austria! La Gastein veţi constata că starea de odihnă şi de bine se instalează automat. Vă veţi umple din nou bateriile cu energie pentru a aborda cu forţe noi problemele cotidiene de acasă. Oferta variată de activităţi de relaxare şi recuperare vă va răsfăţa şi va restabili echilibrul dumneavoastră interior dintre trup, suflet şi spirit. Savuraţi din plin sejurul petrecut la Gastein: bazele de tratament de tipul day spa şi băile termale vă oferă un pachet complet de programe personalizate de cosmetică, modelare corporală şi relaxare care îndeplinesc orice dorinţă, oricât ar fi de pretenţioasă!

La băile Felsentherme găsiţi o multitudine de zone de relaxare şi agrement şi puteţi contempla peisajul mirific din băile termale în aer liber. Băile Alpen Therme oferă distracţii deosebite pentru familiile cu copii în zona Family World, însă şi sportivii sau amatorii de odihnă şi tratament au de unde alege din oferta variată de activităţi.

Apele termale ale Gasteinului garanteză o vacanţă specială şi celor mai pretenţioşi oaspeţi
Practicarea sporturilor şi a altor activităţi relaxante pentru sănătatea turiştilor sunt disponibile în Galeria Spa and Healing a Lumii Termale Gasteiner
Staţiunea are 19 izvoare termale cu conţinut de radon, bun pentru terapia sub apă.
Apa are o temperatură de 37 grade până la 41,5 grade C.
Umiditatea între 70 – 100%, combinbată cu conţinutul ridicat de radon creează o climă unică.

Staţiunea oferă tratamente ca:
- inhalaţii
- băutul apei
- spălări de gură
- fango termal

Se tratează artrita,astmul, reumatismul, morbus Bechterew, discopatii ale discurilor şi vertebrelor, inflamaţii ale nervilor şi altele.

Sursa informatiei prezentate