Aqua Dome - prezentare si imagini

Aqua Dome - fabulosul "templu al apei termale"

Datorita folosirii lemnului, pietrelor si luminii, cladirea impunatoare reflecta peisajul si muntii care o inconjoara. Complexul este format din hotel, spa, sauna, salon de infrumusetare, coafor, sala de fitness, club.
La Spa va puteti scufunda in apa revigoranta aflata la temperatura de 34-36 de grade, apa care vine direct din ghetari, iar apoi va puteti relaxa pe sezlonguri confortabile. Piscina este echipata cu echipament de fitness sub acvatic pentru o experienta de neuitat.
La sauna va veti bucura de aromaterapie, apa sarata, dusuri care va surprind cu efecte de ploaie tropicala, cascada sau baie cu aburi, caldura, relaxare si incaperi cu vedere spre munti.
La salonul de infrumusetare aveti parte de tratamente speciale de relaxare, regenerare si anti-imbatranire, secrete de infrumusetare, ritualuri pline de surprize si masage exotice care va vor reda energia. Lasati-va pe mainile expertilor din echipa de infrumusetare si veti trai experiente unice.
Programele de fitness contin tehnici de relaxare, dans aerobic, yoga, gimnastica acvatica, Qi Kong, pilates si multe altele.

Complexul Aqua Dome, are urmatoarele facilitati :
- 1 piscina interioara (34 si 36°C), piscina cu program activ, fitness subacvatic, cascade si zone de relaxare2 piscine (28 si 34°C), bazine cu bai de saruri, hidromasaj si canapele de masaj
- mai multe tipuri de sauna, bai de aburi cu plante, bai de aburi, grota cu saruri, pestera cu ghetar, piscina cu apa rece, cascada, facilitati Kneipp, piscina in aer liber, gradina in spirala si zona de relaxare. Interzis accesul copiilor sub 15 ani
- "4 health Wellness, Sport und Medizin" - centru pentru diagnosticare, analize medicale, chirurgie estetica

Sursa informatiei prezentate