Baile Alpen Therme - prezentare si imagini

Uitaţi de stres şi tensiune. Luaţi o pauză binemeritată pentru trup şi suflet şi petreceţi un concediu de relaxare în Valea Gastein din Austria! La Gastein veţi constata că starea de odihnă şi de bine se instalează automat. Vă veţi umple din nou bateriile cu energie pentru a aborda cu forţe noi problemele cotidiene de acasă. Oferta variată de activităţi de relaxare şi recuperare vă va răsfăţa şi va restabili echilibrul dumneavoastră interior dintre trup, suflet şi spirit. Savuraţi din plin sejurul petrecut la Gastein: bazele de tratament de tipul day spa şi băile termale vă oferă un pachet complet de programe personalizate de cosmetică, modelare corporală şi relaxare care îndeplinesc orice dorinţă, oricât ar fi de pretenţioasă!
Tratamentul specific regiunii utilizează deja de secole mijloace curative cu efect intensiv, dezvoltate din resursele zonei. Combinaţia de radon, căldură şi altitudine este unică în această formă. Galeriile termale, apa termală şi băile de aburi asigură ameliorarea pe termen lung a simptomelor şi scăderea durerilor la numeroase afecţiuni medicale şi la recuperarea fizică după accidentări.

Centrul Spa Alpentherme Bad Hofgastein, Austria

6 zone (worlds) cu facilitati diferite, sky bar cu pereti de sticla ce ofera o panorama de 360 grade, jocuri de gheisere, salon multimedia, saune, piscine indoor si outdoor. Alpentherme are tot ce trebuie pentru ca momentele petrecute aici sa fie pentru relaxare deplina. Centrul ofera distractii deosebite pentru familiile cu copii in zona Family World, insa si sportivii sau amatorii de odihna si tratament au de unde alege din oferta variata de activitati.
Relax World (un loc exceptional pentru masaje si terapii spa) ; Family World (experienta spa pentru copii si parinti) ; Sauna World ; Ladies World (saune extrem de relaxante dedicate femeilor) ; Sports World ; Gusto World (zona de catering).

Terapia balneo este un remediu care are loc pe o perioadă extinsă, unde, efectele pozitive asupra sănătăţii pacientului sunt realizate folosind caldura, apa curativa, turba sau noroi. Acesta este utilizat pentru reabilitarea dupa o boala, dar poate ajuta, de asemenea, sa scapi de boli cronice sau stres. Apa termală Gastein, conţine de gaze naturale de radon nobil si este pilonul principal al curei termice Gastein.

Baie in cada, terapii subacvatice, inhalatii sau pachete de turbă sunt cele mai importante tipuri de balneoterapie în Gastein.

Baile termale cu radon

Baile termale cu radon sunt cel mai important ingredient de bază în orice cura. Căzile speciale deţin 480 de litri de apă termală la o temperatură de 36-38 ° C. Cura pacientului dureaza 15-22 minute în apă, care are un conţinut de radon de 52 nCi / l.

Baie determină organismul sa se supraîncălzeasca si sa accelereze procesele metabolice. Radonul dizolvat în apa termală este absorbit de organism prin piele şi tractul respirator si este apoi rapid defalcat complet. Radonul stimulează repararea celulelor. Regularitatea bailor ajuta la revenirea sistemului nervos vegetativ la un ritm constant.

Dupa baie, urmeaza o perioadă de repaus de aproximativ 30 de minute, în care pur şi simplu va odihniti, înfăşurat în prosop de baie, fără a face duş sau a va usca.

Terapia subacvatica cu radon

Terapia subacvaticar este cel mai important mijloc de tratare a tulburărilor spinării şi incheieturilor. Starea de plutire a organismului în apă caldă face lumina, aproape intangibila. Durerea furnizata de caldura si radon face exercitarea muşchilor şi articulaţiilor mai uşoara. Un fizioterapeut va indruma sa faceti exercitii in timpul tratamentelor individuale. Dacă este necesar, tratamentul este completat cu masaje cu jet de apă de la un furtun de presiune sau utilizarea esarfei Glisson. Temperatura apei este de: 34-36 ° C, iar durata tratamentului: 25 de minute.

Indicaţii: tulburări degenerative, reumatismale ale coloanei vertebrale şi a condiţiilor post-operative cu mobilitate redusă şi boli musculare, tulburari neurologice, tulburari spastice, akinetic şi coordonarea tulburarilor de inhalare.

Inhalatii cu ajutorul apei cu radon îmbogăţit termic induce o localizare de supraîncălzire a ţesuturilor. Acest lucru creşte circulaţia sanguină în membranele mucoase, astfel încât organismul poate mai uşor se se apere împotriva bolilor şi a infecţiilor. Apa termala se dizolvă si scade tendinţa spasmelor astmatice în pasajele respiratorii. Uleiuri esentiale sau medicamente pot fi, de asemenea, adăugate la inhalatii.


Impachetari cu turba

Pachete fierbinti de truba se aplica pe anumite părţi ale corpului, se supraîncălzeşte, crescând astfel circulatia sangelui si eliminarea toxinelor metabolice. Efectele pozitive ale imapchetarilor cu turbă sunt: ameliorarea durerii, funcţia îmbunătăţită şi regenerare. Impachetarile cu turba au anumite avantaje faţă de aplicaţii fango şi Parafango. Acestea dispun de un val de caldura blanda, plus ca acestea necesită doar un minim de turbă, datorita unei metoda de preparare speciale. În cazul în care pacientul are intoleranta la turba, pot fi inlocuiti cu saci de flori salbatice (Heublumen. Dupa terapie, nu trebuie facut dus.

Indicaţii:
condiţiile degenerative ale scheletului axial şi a articulaţiilor mari şi mici ale corpului (artroze), atasamente dureroase: tendoanele de la umeri, genunchii şi şoldurile, disfunctii ale organelor interne, în special de stomac, ficat / fiere, partea inferioară a abdomenului şi de vezică urinară.


Puterea apei termale Radon Gastein contine caldura apei radon.Apa termala naturala, ajuta de asemenea, in numeroase afectiuni.

De peste 3500 ani, cosmeticele naturale, au ca principal ingredient, apa termala Gastein. Apa valoroasa, ingrediente pure în concentraţie ridicată, extracte de plante regionale şi uleiuri esenţiale de plante sunt baza pentru noua linie de produse cosmetice Gastein Sănătate, frumuseţe.

Sursa informatiei prezentate