Cabo de São Vicente - prezentare si imagini

Cabo de São Vicente (Capul Sfântului Vincent) este extremitatea sud-vest a Europei. Acest vânt a fost lovit de vânt și furtuna a lovit capul este ceea ce așteaptă vizitatorii, pentru ceea ce a fost considerat până în secolul al XIV-lea, sfârșitul lumii cunoscute.
Stâncile zgârcite se ridică la 60 de metri de marea feroce și deasupra păzesc liniile de transport marfă aglomerate este unul dintre cele mai luminoase faruri din Europa care se poate vedea la 60 de mile departare.

Farul provine din 1846 și a fost construit pe vechile ruine ale unei mănăstiri franciscane. Această mănăstire a adus un omagiu Sfântului Vicenț, ale cărui oase au fost găsite cu reputație în stânci și căruia i se spune numele.

Oasele Sfântului Vicenț au fost mutate de la reședința de la Cabo de Sao Vicente la Lisabona în 1147, ca parte a activității de propagandă populată pentru a susține cucerirea creștină a Portugaliei. Cutremurul distructiv din 1755 a afectat grav manastirea si aceasta nu a fost niciodata reparata. Cele două statui sacru ale Sfântului Vincent și Francis Xavier au fost mutate în biserica Nossa Senhora da Graça din Sagres.


site
http://www.algarve-tourist.com/Sagres-portugal/Cabo-Sao-Vincent-cape-Portugal.html

Sursa informatiei prezentate