Ce să vezi în Abruzzo 10 locuri magice - prezentare si imagini

O vacanta pentru a descoperi Abruzzo, aici veti gasi 10 opriri de neratat între natură, istorie, cultură și gastronomie.
Abruzzo are o natură bogara și peisaje uluitoare, sate fermecătoare bogate în istorie și cultură. Dar, de asemenea, tradiții bine înrădăcinate, care își păstrează farmecul vechi și bucătăria regională excelentă, care vă va gâdila palatul! Iată cele 10 lucruri pe care le puteți vedea in Abruzzo!

Aeroportul principal din Abruzzo este Aeroportul Internațional din Pescara, dar Roma este puțin peste două ore cu mașina, deci luați în considerare și Fiumicino și Ciampino ca opțiune!

1. Rocca Calascio
Rocca Calascio este o fortificație medievală de 1.464 de metri înălțime, pe teritoriul orașului Calascio. Pătruns în Parcul Național Gran Sasso și Monti della Laga, cetatea, construită în întregime din piatră albă și accesibilă prin aleile pitorești și tortue ce urcă pe stânci, a fost aleasă ca un set de filme precum "The Name of the Rose", cu Sean Connery sau Lady Hawke, cu Michelle Pfeiffer.
Pe drumul care duce spre Santo Stefano di Sessanio, unul dintre cele mai frumoase sate din Italia, pe care vi-l recomandăm să-l vizitați, există biserica Santa Maria della Pietà, pe care o puteți admira din cetate, sub Corno Grande del Gran Sasso: de aici vederea este cu adevărat impresionantă, veți simți ca și cum ați fi în afara timpului. Și puțin mai aproape de cer.

2. Bazilica Santa Maria di Collemaggio
Santa Maria di Collemaggio, în L'Aquila, a fost pusă la dispoziție la sfârșitul secolului al treisprezecelea de Celestino V, papa al "marelui refuz", care împreună cu ținutul Abruzzo avea o legătură foarte specială, bazilica vă va cuceri în fiecare detaliu, de la fereastra de trandafir, de la simbolurile orașului, până la fațadă, la detaliile diferitelor portaluri. Din păcate, bazilica a fost grav avariată de cutremurul din 2009 și este în curs de restaurare: sfârșitul lucrărilor este programat pentru 2017-2018.


3. Peșteri Stiffe
Printre cele mai spectaculoase carstul din Italia, peșterile Stiffe, geologically format în urmă cu aproximativ 600,000 ani și situat în provincia, în municipalitatea San Demetrio ne „Vestini, ei te va capta doar: un traseu turistic bine echipat de aproximativ 700 metri veți descoperi o lume neașteptată, linia dintre realitate și fantezie, între stalactite și stalagmite uriașe, lacuri negri, joc de lumină și umbre și râuri furioase. Echipați-vă: în peșteri temperatura este destul de scăzută. Acum sunteți gata să treceți pragul!


4. Lacul Scanno
Un sat pictoresc, romantic, care pare adormit sub munții verzi de pini, cu lac albastru la picioarele lui: suntem în Scanno, „Perla Abruzzo„, amplasat în valea superioară a Sagetator, cu un salbatic si aproape complet neatins pentru a încadra țara. Rătăciți pe străzile înguste și nu uitați să venituri în ateliere sau în magazinele dantelă și arta Goldsmith, unde nu se poate observa, dar Presentosa, o bijuterie bine-cunoscut în zona care are o istorie lungă; Apoi, încercați tigaie Ursul, un desert tipic de tradiție, și în cele din urmă vă o odihnă bine meritată pe malul lacului, care are unele modificări vizuale la o inimă. Dacă mai aveți energie, pop în Pescasseroli, Barrea și Anversa degli Abruzzi, care sunt mai multe lăzi de comori și apoi du-te Cocullo, cunoscut pentru Sărbătoarea vechi de Serpari catalizeze în fiecare lună mai turiști și antropologi din întreaga mondială. Nu vrei să-l pierzi?


5. Schitul din San Bartolomeo din Legio
Ai avut asigurat că există ceva pentru toate gusturile, în Abruzzo, și să păstreze cuvântul nostru: dacă aveți nevoie pentru a vă găsi, probabil, cu o excursie solo frumos, și deconectați-l de agitația vieții de zi cu zi, face un pic de gândire la schitul din San Bartolomeo din Legio. O frumusețe dezarmantă. Exploatați literal, într-un izvor stâncos, la aproximativ 700 de metri deasupra nivelului mării, schitul este situat în municipalitatea Roccamorice, în provincia Pescara. În tăcerea pădurilor Maiella și Morrone, trebuie să opriți telefonul, să vă închideți ochii și să respirați adânc!


6. Castello Piccolomini și Gole di Celano
În inima Marsi, oprindu-se la Celano pentru a combina istorie și natură: Lăsați-vă pe străzile orașului vechi, se bucură de atmosfera magică a medieval Castello Piccolomini, cu vedere la câmpia Fucino, și apoi gata pentru o excursie la Cheile Aielli -Celano: aceasta este una dintre cele mai importante canion Abruzzo și Italia, cu o vale foarte adâncă sculptate de râul la Foce și zidurile de piatră spectaculoase care sosesc, la cele mai înalte puncte, să depășească 200 m în înălțime. S-ar putea să întâlniți vulturi adevărați, zmee și grifoni, care cuibăresc aici.


7. Alba Fucens
oraș roman antic, la poalele Muntelui Velino, Dawn Fucens este un sit arheologic de importanță remarcabilă, născută din săpăturile începute la mijlocul anilor cincizeci de către studenții universității din Leuven. Bucurați-vă de magia unui oraș închis într-un zid de aproximativ 3 kilometri și aproape perfect conservat; distractiv să se uite pentru gaura, The Macellum, băi și amfiteatru, iar în caz de succes, vă leneviți în seara, astfel încât să puteți sărbătoare ochii brushstrokes roz de soare pictate pe Velino și ruinele, în timp ce seturi. Nu departe de aici, la Rosciolo, faceți timp pentru a vizita biserica Santa Maria din Valle Porclaneta: o bijuterie pe care puțini știu.


8. Costa dei Trabocchi
Coasta Adriaticii, în special în partea din provincia Chieti, vederi dramatice, golfuri crestat și plaje stâncoase și este cunoscut sub numele de coasta Trabocchi, de-a lungul picioroange de pescuit pitoresc, care-l caracterizează. Bogat în Rezerve naturale importante ca Punta Aderci și Puntapenna, în apropierea Vasto, sau Lecceta din Torino di Sangro, acesta este un domeniu care va seduce cu ușurință. Face acest lucru: Ia-ne iubite, umbla pe lângă mare și apoi luați masa într-un preaplin (acasa, la unele dintre restaurante!), Se bucură de excelente mâncăruri de casă la lumina lumânărilor și de a asculta numai la sunetul valurilor.

9. Cetatea Civitella del Tronto
Cetatea Civitella del Tronto este un joc interesant de lucrări de inginerie militare, inclusiv cel mai mare și cel mai impunător din Europa caracterizat printr-o formă eliptică, cu o suprafata de 25.000 de metri pătrați și o lungime de mai mult de 500, cetatea, cu meterezele, pasarelele, motivele de paradă și de locuințe, dominând Civitella, una dintre cele mai frumoase sate pe care le veți vedea vreodată în Abruzzo. Uita-te pentru „Ruetta“, îngustă calea italiană, și apoi pop în Nact - Muzeul de Arte Creative Textile. În concluzie, răsfățați-vă cu o băutură cu o bună Montepulciano d'Abruzzo și o brânză platou de munte și carne, fără a uita să gust inevitabil Abruzzo ferratelle. Dacă doriți să opriți pentru cină, încercați tipic "Borbone fillet" sau "le ceppe". Nu vă spun ce este. Du-te să afli.

10. Calanchi di Atri
Rezervația naturală regională a Badlands de Atri, WWF, acoperă 380 de hectare și este situată în municipiul Atri, frumoase orașe de artă din provincia Teramo, din păcate, afectate de cutremur. Aici lasa-te captivat de formațiunile geologice extraordinare ale rigole, de asemenea, cunoscut sub numele de „gropi dantescă“ sau „scrimoni“. Numai aparent aride și inospitalier, Badlands sunt bogate în specii de animale și plante: bufnite, bufnite roșcate, râioase smarald, vulpi, nevăstuici, bursuci și aricii trăi în pace între mături, tamarisc, gladiole și plante de lemn dulce sălbatice. Aici vă puteți răsfăța liber printre traseele marcate: un paradis pentru iubitorii de drumeții și ciclism montan. Din motive pentru care o aveți: începem!

Sursa informatiei prezentate