Ghetarul Kitzsteinhorn - prezentare si imagini

Kitzsteinhorn reprezinta o placere absoluta pentru cei ce iubesc schiul în "sălbaticie", la o altitudine de 3000 m, pe o pulbere de zăpadă.

Unic în Salzburg, cu o diversitate a peisajului şi cu condiţii speciale pentru schi Kitzsteinhorn atrage schiori din toata lumea. În total există 20 de sisteme de transport pe cablu si o telecabina ce te duce pana la 3029 m.

Partiile de ski sunt variate si desi predomina cele de dificultate medie, Kitzsteinhorn ofera tuturor posibilitatea si bucuria de a schia pe ghetar, de la incepatori pana la profesionisti.

Infrastructura de transport pe cablu este constituita din 3 puncte principale, toate cu peisaje ce-ti taie rasuflarea:

* prima la 2400 m
* a 2-a la 2650 m
* a 3-a la 3029 m

Din toate aceste puncte, mai ales iarna, ai multiple posibilitati de a merge pe diferite partii de ski, insa va fi foarte greu sa alegi pentru ca toate ofera conditii excelente.

Pentru o scurta relaxare sau pauza intre momentele de schi, cel mai bun loc este Alpin Center, locul unde puteti bea ceai, un vin fiert sau pentru lua pranzul dar doar pana la ora 16:00, atunci cand este ora inchiderii. Tot de aici aveti de ales intre cca 2500 de articole de ski pentru inchiriat.

Sursa informatiei prezentate