Jungfraujoch - prezentare si imagini

Toate minunile scenice ale Elvetiei sunt concentrate in regiunea centrala numita Bernese Oberland, iar calatoria cu trenul spre Jungfraujoch este apogeul tuturor excursiilor la mare inaltime. La 3.475 metri, terminalul Jungfraujoch este statia de tren cea mai inalta din lume. De preferabil este sa veniti aici seara sau dimineata devreme pentru a evita aglomeratia.
O data ajunsi veti putea vizita Eispalast (Palatul de Gheata) si Terasa Sphinxului, cu o priveliste spre varfurile Monch si Jungfrau.
Variati putin drumul la intoarcere si luati ruta spre satul traditional din Grindelwald, cu o zona pentru ski clasa intai si cele mai pitoresti resorturi. In Interlaken ramaneti la Marele Hotel Victoria-Jungfrau si Spa. Hotelul este un monument adus luxului, aparent neatins (datorita frecventelor renovari) de la constructia sa din anul 1865.
Calatoria cu trenul spre Jungfraujoch: o calatorie dus-intors oferita zilnic din Interlaken (58 km sud-est de Bern, 145 km sud-vest de Zurich) si Grindelwald (27 km est de Interlaken).
Cand: lunile Iunie-septembrie. Nu va deranjati sa faceti aceasta calatorie daca este o zi innourata sau cu ceata.

Sursa informatiei prezentate