La Boca - prezentare si imagini

Situata in sud-estul metropolei, zona La Boca este una dintre cele mai cunoscute din oras. Aici vin turistii sa se plimbe pe stradutele pietonale si sa asiste la spectacolele stradale. Artistii sustin reprezentatii si tot aici gasesti renumitul tango stadal. Principala strada, Caminito (micuta carare) reprezinta centrul turistic din La Boca. Este apreciata pentru casele sale colorate, numeroasele suvenituri si obiectele de arta care se vand aici.

Situat langa vechiul port, cartierul este cunoscut în întreaga lume datorită echipei de fotbal Boca Juniors, clubul lui Diego Maradona. Dacă sunteţi pasionat de fotbal, în mod sigur nu veţi rata ocazia de a vizita stadionul echipei Boca Juniors, celebra arenă "La Bombonera".

Pregatiti-va sa intalniti pe drum si multe taverne italiene, lucru oarecum firesc avand in vedere ca primii colonisti au fost italieni veniti din Genova, iar italiana este a doua limba vorbita in Argentina, dupa spaniola. Poate mult mai cunoscut decât "El Centro", La Boca, cartierul clasei muncitoare din Buenos Aires, este poate cel mai bun loc pentru a mânca în Buenos Aires, puteţi savura specialităţi culinare italiene la preţuri "muncitoreşti". Aici chiar si atunci cand te plimbi o sa te simti ca la spectacol, pentru ca poti vedea localnici dansand tangou pe strazi.

Sursa informatiei prezentate