Lumea Coca-Cola - prezentare si imagini

Lumea Coca-Cola este o expozitie permanenta ce prezinta istoria companiei Coca-Cola si este binecunoscuta ca o zona de distractii. Este localizata in Atlanta, Georgia, in parcul Pemberton, numit astfel in onoarea lui John Pemberton, inventatorul Coca-Cola.
Complexul are 81.000 metrii patrati si se gaseste peste Strada Baker din Parcul Olimpic Centenar, gazda acvariului din Georgia.

Lumea Coca-Cola primeste anual peste 1 milion de vizitatori. Forma sa permite actualizarea dupa trendul si campaniile publicitare mereu in schimbare.
Expozitia a fost deschisa publicului in data de 24 mai 2007, inlocuind vechiul muzeu in aceasta noua locatie.Coca-Cola a dorit o constructie mai mare, mai moderna, unde sa poata expune mult mai multe obiecte. Aceasta constructie este noua Lume Coca-Cola.

La primul nivel, dupa ce se trece de punctul de securitate asemanator cu cele intalnite intr-un aeroport, vizitatorii incep turul Coca-Cola trecand printr-un hol unde sunt expuse sticle mari, facute din diverse materiale adunate din jurul lumii. La nivelul urmator vizitatorii pot vizita zona "In Search of the Secret Formula", loc in care pot viziona un film 4-D reprezentand un savant excentic si pe asistentul sau cautand formula pentru Coca-Cola.

Sursa informatiei prezentate