Mosia Kuskovo - prezentare si imagini

Ansamblul Kuskovo din apropierea Moscovei, este una dintre primele resedinte de vara. Contele Piotr Borisovici Seremetev, isi dorea ca proprietatea sa de la Kuskovo sa fie mai mare si mai frumoasa decat cele ale altor aristocrati rusi, sa fie comparabila cu resedintele imperiale. Construcţia palatului s-a desfasurat timp de 60 de ani, incepand din deceniul 3 al secolului al XVIII-lea.

Ansamblul de la Kuskovo se desfasoara pe o suprafata de peste 300 de ha, organizata in trei zone: o gradina geometrica franceza in zona de acces si in jurul palatului, o gradina cu un peisaj pitoresc, cu poduri, turnuri, pavilioane, unul italian, altul olandez, o Grotto, statui si Zaprudni, un sistem de iazuri si canale cu frumoase compozitii vegetale si valonamente create cu arta.

Transport: de la Ryazansky Prospect se ia autobuzul 133 sau 208

Program: de la 16 octombrie la 14 aprilie - zilnic intre 10:00-16:00. De la 15 aprilie la 15 octombrie - zilnic intre 10:00-18:00. Inchis zilele de luni, marti si ultima miercuri a fiecarei luni. De asemenea, inchis in timpul ploailor torentiale.
Sursa informatiei prezentate