Muzeul Madame Tussauds - prezentare si imagini

Muzeul Madame Tussaud's este cel mai faimos muzeu al figurinelor din lume, cel mai vechi, avand copii de ceara de la aproape toate celebritatile secolului.

Blush de la Madame Tussauds este o atractie interactiva care duce vizitatorii in spatele usilor inchise, chiar acolo unde vedetele serbeaza si se distreaza pe cinste, iar pe vizitatori ii pune chiar in inima actiunii cu ajutorul unor actori ce se straduiesc sa reproduca cat mai bine astfel de momente. Turistii pot afla ultimile zvonuri si barfe din lumea mondena, pot sa-i sopteasca lui J-Lo la ureche pentru a o face sa roseasca, iar fetele pot sa-l ciupeasca de fund pe Brad Pitt.

Tot la Madame Tussauds turistii se pot bucura si de atractia numita The Spirit of London (Spiritul Londrei), care-i poarta inapoi in timp spre vremurile Londra de acum mai bine de 400 de ani. Aici pot experimenta si simti mirosul orasului si confortul taxiurilor londoneze. De la marele incendiu si epidemia de ciuma pana la Londra lui Chirstopher Wren si moda anilor 60, „Spiritul Londrei” este o atractie extraordinara care va poarta prin istoria unuia dintre cele mai marete orase ale lumii.

In camera groazei turistii cu inima tare pot trai senzatii tari. Coridoarele confuze pline de cadavre atarnate de pereti si sunete morbide ii vor speria pana si pe cei mai tari cu duhul.

Madame Tussauds este deschis in fiecare zi a anului de la 9:30 am pana la 5:30 pm. Programul este deseori prelungit atunci cand este aglomerat sau pe perioada verii (ultima intrare este la ora 6:00 pm)

Preturi:

Adult: 25.00 £
Copii: 21.00 £
Bilet de familie: 85:00 £

Exista si bilete all inclusive care asigura accesul imediat chiar daca este coada. Acestea costa 40 £ pentru adulti si 30 £ pentru copii. Pe langa accesul imediat cu biletele all inclusive mai primiti si o carte suvenir de 50 de pagini, o mana de ceara si acces timp de un an de zile.

Cea mai apropiata statie de metrou : Baker Street
Autobuze: 13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 159, 274


Sursa informatii: www.tvl.ro

Sursa informatiei prezentate