Muzeul Maritim (Maritiem Museum Prins Hendrik) - prezentare si imagini

Muzeul maritim este muzeu si port maritim in centrul orasului Rotterdam, inainte fiind cunoscut sub numele de Muzeul Maritim Prins Hendrik. Langa muzeu se afla Muzeul Portului cu o nava de mare colectie si instalatiile de depozitare, care este liber accesibil.

Muzeul Maritim este unul dintre muzeele maritime de top din lume. In plus fata de exponate de profil si colectia de inalta calitate, ofera si un program de evenimente pentru publicul larg. Alaturi, in toata splendoarea sa, se afla nava muzeu "Buffel".

Printre facilitatile intalnite la muzeu, sunt restaurantul,biblioteca si magazinul de suveniruri. Ospitalitatea restaurantului Lloyd's iti ofera o ceasca de cafea sau un pranz delicios, cu o frumoasa priveliste peste portul "Leuve". Cand vremea este frumoasa trotuarul cafenelei este un loc bun pentru a va relaxa.

Biblioteca moderna are o valoroasa colectie, unde vizitatorii pot gasi o multime de informatii despre istoria constructiilor navale si de transport maritim. Intrarea este libera. Biblioteca muzeului este deschisa publicului de marti pana vineri si in prima sambata a fiecarei luni de la ora 10 pana la 17, de asemenea, este deschis si in zilele de luni in iulie si august si in timpul vacantelor scolare.

Este inchis in zilele de luni, duminica si de sarbatorile legale.

De asemenea, un loc grozav pentru a gasi suveniruri si cadouri este magazinul muzeului.

Sursa informatiei prezentate