Parcul acvatic Tsilivi - prezentare si imagini

Tsilivi Waterpark este un nou efort de afaceri al familiei Xenos, care trăiește și face afaceri pe insulă de peste 30 de ani. Tsilivi Waterpark și-a început operațiunea în mai 2010 și este ambițios să devină un nou spațiu multifuncțional de divertisment și relaxare pentru clienți, locuitorii insulei și turiștii care vizitează insula Zakynthos, greci și străini.
Pentru tineri există o întreagă zonă cu piscină dedicată în întregime lor cu jucării care scurg apa (caracatițe, delfini, elefanți, ciuperci etc.). Jungla de apă ascunde multe surprize și teasere pe care micii exploratori vor dori să le descopere.
Un tobogan Turbolance pentru cei care doresc să experimenteze adrenalina finală și tensiunea așteaptă să le trimită în cer! Chiar lângă acesta, un alt grup de diapozitive pentru toate gusturile și vârstele ridică distracția la cel mai înalt nivel! Blackhole nu este recomandat pentru claustrofobi, dar este o experiență unică! Spacehole este de la sine o experiență de viața! Și bineînțeles, Rafting și Open-Air de care vă bucurați la fel de frumos.
Dacă toate acestea par prea îndrăznețe pentru tine, atunci te poți bucura de o plimbare confortabilă într-o saltea de aer prin micul râu care curge (râul Lazy), singur și însoțitor!

Sursa informatiei prezentate