Quinta da Regaleira - prezentare si imagini

Quinta da Regaleira este unul dintre cele mai uimitoare monumente din Serra de Sintra. Situat la capătul centrului istoric al satului, a fost construit între anii 1904 și 1910, în ultima perioadă a monarhiei.

zone romantice aparținând anterior la vicontesă de Regaleira au fost achiziționate și extinse de Dr. António Augusto Carvalho Monteiro (1848-1920) pentru a stabili locul de alegere. Proprietar de o avere prodigioase, care ia adus milioane de porecle Monteiro, a colaborat cu designul său unic arhitectural și geniul creator arhitect peisagist și designerul italian Luigi Manini (1848-1936), precum și stăpânirea sculptorilor, cioplitorii și paturi de flori care lucrau împreună cu el la Hotelul Buçaco Palace.

spiritul științific al omului, cultură și sensibilitate rară mare, a remarcat bibliofil, discernământ colector și filantrop, stânga imprimat pe cartea de piatră a unei viziuni de cosmologie, sinteza memoriei spirituale a omenirii, ale cărei rădăcini Tradiție Mitica Lusa și Universal. Arhitectura si arta palatului, capela și alte clădiri au fost proiectate în contextul unei grădini edenic, subliniind dominația de stiluri neo-manuelin și renascentiste.

Grădina, care reprezintă microcosmosul, este dezvăluită de succesiunea de locuri înmormântate în magie și mister. Cerul se materializează într-o coabitare cu Netherworld - o interlopa Dante - la care neinițiat a fost condus de sârmă inițiere Arianna.

Aceste scenarii sunt reprezentate printr-o călătorie inițiatică, ca mundi pelerinaj adevărat, ca o grădină simbolică în cazul în care ne putem simți armonia sferelor și a vedea alinierea unei conștiințe ascet care calatoreste prin epopei mari. Acestea includ referiri la întrevadă mitologie, Olympus, Virgil, Dante, Camões, misiunea Templierilor Ordinul lui Hristos, mistici mari și miracole lucrătorilor, puzzle-ul Regal de Arta, Magna munca alchimic. În această simfonie a pietrelor se dezvăluie dimensiunea poetică și profetică a unui conac filozofic Luso. Aici Cerul și Pământul vin împreună într-o realitate sensibilă, același care a prezidat Teoria frumuseții, Arhitectură și muzică, shell-ul acustic Lumilor Cerești Terrace vă permite să se propage prin infinit.


Program
intre 9 si 18 de luni pana vineri.

Tarif
Adult 6 EURO
Copii 4 EURO

Sursa informatiei prezentate