Satul Medieval Torino - prezentare si imagini

Satul Medieval Torino este un muzeu în aer liber situat de-a lungul malurilor râului Po, în Parcul Valentino din Torino.
Intrarea se face prin un pod mobil creând sensactia de o calatorie print timp si spatiu pentru a gasi momente de liniște în pridvoare, fântâni, magazine de artizanat, grădini și un castel care se uită la tine din partea de sus a dimensiunii sale de impunere .
Vizita satului medieval poate fi împărțit în două părți: prima, acces deschis, afectează partea de jos a satului, aproape la nivelul râului, iar al doilea, cu bilet de avion plătit la castel și grădină.
Vizita satului poate varia în durata în funcție de atenția cu care observați detaliile caselor de-a lungul străzii și curți, interesul pentru lucrări artizanale de magazine, dorința de a sta pentru a viziona video populare prezent în sala de proiecție .
Vizita la fortăreață durează aproximativ 45 de minute și este întotdeauna însoțit de personalul muzeului sunt în măsură să ofere explicații necesare pentru înțelegerea și interpretarea castelului, camerele și grădina sa.

Sursa informatiei prezentate