Skansen Kronan - prezentare si imagini

Skansen Kronan este o reduta in districtul Haga din Gothenburg, Suedia. Fortareata Coroanei se afla pe un deal la sud-vest de centrul orasului si a fost construita in secolul XVII. In secolul XIX a servit drept inchisoare, iar acum adaposteste un muzeu militar.

Skansen Kronan a fost construit in a doua jumatate a secolului 17, in anul 1687, dupa planurile lui Erik Dahlberg. Skansen Kronan a fost introdus in 1698 si au fost montate 23 de tunuri. Acoperisul nu a fost finalizat pana in 1700. Impreuna cu alte cladiri cum ar fi Elvsborgs Fästning, Marstrand Göteborg a fost considerat a fi protejat. Aceasta conceptie sunat a fi adevarata.

Skansen are pereti cu grosimea de 4-5 m din granit , gnais si diabaz. Skansen Kronan nu a fost atacat, iar canoanele din interior nu au fost niciodata folosite.

Cetatea si cele 2 copii, Skansen Lejonet, au fost construite ca parte de aparare impotriva unui eventual atac danez asupra partii de sud a Gothenburgului, si a avut astfel un scop similar ca Cetatea Älvsborg .

Cetatea - initial a fost construita in afara zidurilor orasului, iar astazi este situat in centrul orasului Göteborg, pe un deal din districtul orasului Haga . Acesta a fost folosit ca muzeu militar pana in 2004. Astazi Skansen Kronan este destinat pentru conferinte si petreceri private.

Sursa informatiei prezentate