Skyline Queenstown - prezentare si imagini

Una din atractiile captivante pentru vizitatorii care ajung in Queenstown, este complexului Skyline ridicat deasupra orasului. Experimentati frumusetea acestui peisaj maiestuos dintr-o perspectiva total diferita. Calatoriti cu gondolele deasupra Queenstown-ului si Rotorua pentru vederi panoramice uluitoare peste lacuri si orase.

Situat la 5 minute de mers pe jos din centru orasului Queenstown central si accesat exclusiv de catre gondola pitoreasca, Skyline Queenstown este o atractie care "trebuie vazuta" in timpul vizitei tale la Queenstown, Noua Zeelanda.

De la inceputuri Skyline a fost in continua evolutie. Inca din anii 1920, au fost idei pentru a face un drum de acces pana in varful Bob, acesta fiind realizat in 1961 cand Ian Hamilton (proprietarul unei companii de autobuze) a reusit sa construiasca un drum foarte abrupt (1.5 mile cu o medie de 1 la 7 si in unele locuri de 1 la 4.5), astfel incat el putea aduce vizitatori cu autobuzul pana in acest punct.

Tot in 1961, Hylton Hensman, un om de afaceri din partea locului, prieten cu Ian Hamilton, a cumparat o jumatate din afacere. Drumul modernizat si o cladire potrivita pentru turisti in partea de sus a Varfului Bob, le-au considerat un potential punct de atractie turistic.

Sursa informatiei prezentate