Luna De Miere Quebec Canada 2023
Filtre: Categorie: Luna de miere× (1 oferte, 75.2EUR - 75.2EUR)
Best Western Montreal Airport, Montreal

Best Western Montreal Airport

Montreal, Quebec, Canada

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre Quebec

Quebec

Montréal (engleză Montreal) este cel mai mare oraș din provincia canadiană Québec. Se află pe Insula Montreal, formată la confluența fluviului Sfântul Laurențiu și râului Ottawa. Insula împarte fluviul Sfântul Laurențiu între canalul principal și Rivière des Prairies. Orașul este desfășurat și pe alte 74 de insule vecine, ca Insula Maicilor, Ile-Bizard, Ile-Ste-Helene și Ile-Notre-Dame). În timp ce orașul propriu-zis avea (inainte de defuziunile municipale din 2006) un numar de 1.852.723 locuitori, 3.316.615 de persoane locuiesc în zona sa urbană, iar 3.635.571 de persoane în aria metropolitană, ceea ce fac din Montreal cea mai populată aglomerație urbană francofonă din lume, după Paris.

Intrebari frecvente despre Quebec

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Quebec?

Best Western Montreal Airport sunt cele mai populare hoteluri din Quebec

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Quebec?

Best Western Montreal Airport sunt cele mai apreciate hoteluri din Quebec ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Quebec.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Quebec?

Best Western Montreal Airport sunt cele mai apreciate hoteluri din Quebec ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Quebec.