Statiuni si orase in regiunea Austria Inferioara

Regiunea Austria de Jos este ce mai mare provincie din tara, inconjoara in totalitate Viena si este traversata de Dunare, peisajul fiind intregit de dealuri, podgorii si zone viticole, paduri si creste alpine. Regiunea este presarata de castele, cetati, manastiri si centre culturale atat in Viena cat si in orasele provinciale apartinatoare. Statiuni balneo ideale pentru doritorii de spa si wellness cum ar fi Baden cu ale sale bai termale, Weinvierte patria vinurilor, obiceiurile si traditiile din localuri sau faima Retz-ului cu reteaua subterana de pivnite ce acopera o zona mai mare decat strazile si aleile de sus sunt doar cateva atractii pe care turistul le poate descoperi numai aici. Hochkar, cea mai mare regiune de schi din Austria Inferioara al carei sezon de ski dureaza din decembrie pana in aprilie este un domeniu potrivit incepatorilor dar si initiatilor datorita partiilor cu grad de dificultate foarte diferit, partiile lungi fiind ideale pentru snowboard sau schi fond.

Statiunile si orasele din Austria Inferioara unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Austria InferioaraObiective turistice in regiunea Austria Inferioara Oferte Austria Inferioara

Vosendorf

Vosendorf

Vösendorf este un oraș în districtul Mödling în regiunea Austria de Jos.


Gostling An Der Ybbs

Gostling An Der Ybbs

Informaţii generaleGöstling este situat în Munții la o altitudine de 532 m, şi are 2200 locuitori. Situat de un râu şi o zonă de schi, Göstling - vilage cu un gust pentru viata - prezinta în mijlocul magnific fondul naturale din Alpii 'Göstlinger'. Case de oraş inteligente, salutând oamenii, iubit vamal, un comerţ catering îndelungate cu ofertele de vacanţă pentru întreaga familie.


Gross Enzersdorf

Gross Enzersdorf

Gross-Enzersdorf este un oraș și municipiu în districtul Gänserndorf în statul austriac de Austria Inferioară, direct la est de Viena și la nord de Dunăre. În afară de orașul în sine, ea cuprinde, de asemenea, 7 municipii din subordine.


St. Polten

St. Polten

Sankt Pölten sau Sankt Pölten este capitala statului Austria Inferioară, în nord-estul Austriei. Cu 52,340 (decembrie 2013) de locuitori, este cel mai mare oras din Austria Inferioară. Sankt Pölten este un oraș cu statut propriu (sau Statutarstadt) și, prin urmare, este atât un municipiu și un cartier în Mostviertel.


Krems An Der Donau

Krems An Der Donau

Krems este un oraș de 24110 de locuitori din Austria, în statul federal Austria Inferioară. Acesta este al cincilea oras ca marime din Austria Inferioară și este la aproximativ 70 km (43 mile) vest de Viena. Krems este un oraș cu statut propriu (sau Statutarstadt), și de aceea este atât un municipiu cat și un județ.


Reichenau A. D. Rax

Reichenau A. D. Rax

Reichenau an der Rax este o comună, târg în districtul Neunkirchen, Austria Inferioară. În anul 2011 localitatea avea 2.723 locuitori. Comuna se află amplasată la altitudinea de 484 - 680 m deasupra n.m. la poalele muntelui Rax (2.007 m) care face parte din ramurile de nord-est a Alpilor Calcaroși.


Schwechat

Schwechat

Schwechat este un oraș la sud-est de Viena, pe râul Schwechat. Localitatea este cunoscută prin existența unui aeroport internațional și a celei mai mari rafinării din Austria. Din punct de vedere administrativ aparține de districtul Viena.


Gmund

Gmund

Gmund este un orășel liniștit și ordonat de munte.



Durnstein

Durnstein

Dürnstein este un oraș cu 911 locuitori din districtul Krems-Land, regiunea Wachau din Austria Inferioară. Localitatea este situată pe Dunăre, fiind frecvent vizitată de turiști. Dürnstein este un adevărat punct de plecare bun pentru calatoriile scurte în împrejurimi: mănăstiri, cetăți, castele, orașe vechi și așa mai departe. Nu conteaza daca te duci cu masina sau cu bicicleta, există multe locuri interesante în jur.


Petronell Carnuntum

Petronell Carnuntum

Petronell-Carnuntum este o comunitate din Bruck an der Leitha din Austria. Petronell-Carnuntum se află în zona industrială a Austriei Inferioare. Aproximativ 26% din municipalitate este împădurită. Se află pe malul drept al Dunării, la sud-vest de Hainburg an der Donau.


Lower Austria

Lower Austria

Lower Austria este provincie federală din 1918 și are capitala la St. Pölten. Este principala producătoare de produse agricole din Austria, cunoscută și pentru producția de vin. De asemenea, din ce în ce mai mulți turiști o preferă ca destinație de iarnă.



Wiener Neustadt

Wiener Neustadt

Wiener Neustadt este un oraș situat la sud de Viena, in regiunea Austria Inferioară, în nord-estul Austriei. Este un oraș auto-guvernat și sediul administrației raionale Wiener Neustadt-Land. Orasul este locul uneia dintre cele mai vechi academii militare din lume, Academia Militară Borgo Teresiano, care a fost înființata de către împărăteasa Maria Tereza a Austriei în 1752 pentru a instrui ofițerii de armata austriacă.