Statiuni si orase in regiunea Carintia

Cunoscut în special pentru izvoarele sale termale, spa-ul este situat la 3 kilometri de oraşul Villach, şi 501 de metri deasupra nivelului mării. Mai mult, se afla langa râul Drau şi aproape de zonele de schi şi lacurile Ossiacher şi Faaker. Este usor de ajuns acolo: cu maşina din Germania, Italia şi Slovenia, cu trenul sau cu avionul - Aeroportul Klagenfurt este de 40 de kilometri. Regiunea Villach oferă tuturor o mulţime de activităţi pe parcursul intregului an.

Statiunile si orasele din Carintia unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

CarintiaObiective turistice in regiunea Carintia Oferte Carintia

Seeboden Am Millstatter See

Seeboden Am Millstatter See

Informaţii generaleSeeboden a.See Millstätter (580 m deasupra nivelului mării; 5511 locuitori), oraș în partea vestică a lacului Millstätter (13 km2), oferă un mediu excelent de vacanţă pentru întreaga familie. Coastă cafenele, restaurante şi baruri atrage oameni nu numai în nopţile de vară uşoară. Seeboden - o parte a "plaja cel mai nordic pentru scăldat în Italia."


Bad Kleinkirchheim

Bad Kleinkirchheim

La furca Alpilor Gurktal, intre partea superioară a văii valea Gurktal şi lacului Millstätter See, la cca. 1100 m altitudine se află staţiunea nu foarte mare dar plină de viaţă Bad Kleinkirchheim şi învecinata şi înzăpezita St.Oswald. Bad Kleinkirchheimnu este doar o staţiune termală ci şi una din cele mai îndrăgite pentru sporturi de iarnă din Austria: în 1978 au avut prima oară loc aici competiţii ale cupei mondiale FIS de schi - ultima oară chiar de curând în 2012. Petreceţi un concediu binefăcător în natura minunată şi răsfăţaţi-vă cu bunătăţile culinare regionale oferite de diversele locale. În plus regiunea are pregătite pentru dvs. din punct de vedere al sporturilor de iarnă destule coborâri variate, atât provocări pentru experienţa dvs. cât şi pentru alunecări domoale! Soarele străluceşte, munţii sunt acoperiţi de zăpadă şi cerul albastru face inimile schiorilor să bata mai tare - un adevărat clişeu în sensul bun al cuvântului. Băile termele moderne sunt calificate oficial ca Resort Spa Alpin şi oferă contragreutatea perfectă de relaxare după o zi la schi. Chiar între Munţii Nockberge ai Carintiei, pe parte sudică alpină veţi găsi , la o altitudine de 1.100 m.


Ossiach Am See

Ossiach Am See

Informaţii generaleOssiach, cu doar 753 de locuitori vacanţă principal statiune de pe malul de Sud a lacului 'Ossiacher See' (510 m altitudine), formata pentru toate nevoile! Pe de o parte, există peisaj montan uimitoare, nealterate peisaj, apele de cristal-clar, şi pe de altă parte oraşul se mândreşte cu un magnific, stil baroc Benedictinarum Abatia datand secolul XI, şi oferă o gamă largă de activităţi cultura, cum ar fi evenimente 'Carinthischer Sommer', concerte de muzicieni talentaţi, şi o mulţime mai mult.


Obervellach

Obervellach

Situată în mijlocul văii Mölltal și înconjurată de vârfurile muntoase de peste 3000 m, stațiunea Obervellach are o ofertă turistică atractivă, fiind punctul de plecare ideal pentru drumeții în Parcul Național Hohe Tauern.


Heiligenblut

Heiligenblut

Heiligenblut (1.301 m) este situat la poalele Großglockner în partea superioară a văii Mölltals, în Parcul Naţional Hohe Tauern. Deoarece Großglockner-Hochalpenstrasse este închisă pe perioada de iarnă – această localitate alpină nu are trafic de trecere, ceea ce adaugă farmec suplimentar atmosferei deja foarte plăcute. Pe lângă distracţia pe pârtii în domeniul schiabil vă aşteaptă în Heiligenblut multe alte posibilităţi de agrement: de la piscină acoperită până la derdeluş, un patinoar si cafenele şi restaurante confortabile până la baruri de Après-Ski şi o discotecă. Pentru copii există pe lângă grădiniţa de schi şi "Snowland“. Trasee pentru plimbări şi drumeţii vă stau de asemenea la dispoziţie pentru multe ore de desfătare.


Dobriach

Dobriach

Döbriach este o statiune de ski din Carinthia, Austria. Localitatea este renumita pentru sporturile de iarna, turismul reprezantand principala sursa de venit.


Treffen

Treffen

Treffen este un oraș de piață din districtul Villach-Land din Carintia, în sud-centrul Austriei. Municipalitatea se află la aproximativ 8 km nord de Villach. Regiunea Carintia din care face parte orasul Treffen este formata dintr-un bazin din cadrul Alpilor, Munții Carnieni făcându-i granița cu Italia și Slovenia.


Großkirchheim

Großkirchheim

Informaţii generaleGrosskirchheim, culcat 1024 m deasupra nivelului mării, este situat în Munții, de un râu, şi are 1604 locuitori. Amplasat pe una dintre cele mai mari zone de conservare în mid-Europe, Comunitatea idilic de Grosskirchheim revine Döllach în centrul său. Aici puteţi uita complet tuberculos ritm de viaţa de zi cu zi - si lasa-te să fie enraptured de frumusetea naturii. Există multe oportunitati pentru zile de sărbătoare în Alpii să se transforme în experienţe unică, de neuitat. La ghidat plimbari, munte şi a faunei sălbatice tururi, să trecking călare tradiţionale prin Parcul Național 'Hohe Tauern'.


Maria Luggau

Maria Luggau

Luggau (sau Maria Luggau) este un sat de 256 de locuitori din municipalitatea austriacă Lesachtal din cartierul Hermagor din Carintia. Este cel mai frecventat centru religios al zonei și este o destinație de pelerinaj bine cunoscută.


Flattach

Flattach

Flattach varaCalea de ciclul 'Großglockner', peste 50 km lungime, oferă biciclişti ocazia de a vizita comunităţile diferite în Valea carinthiană. Pentru acele biciclişti care sunt un pic afară de practică, există posibilitatea de a fiind luate de autobuz la punctul de plecare al o cale care este coborâre tot drumul prin Valea carinthiană la Möllbrücke. Bucuraţi-vă de Munții înconjurat de mers pe jos, drumetii sau alpinism - veţi fi inspirat.


Rennweg

Rennweg

Rennweg se află în Katschtal, partea superioară a văii râului Lieser, un afluent al Drava. Locația sa pe Katschberg Straße (B99) autostrada din apropierea Katschbergtunnel, care leagă statele din Salzburg și Carintia, oferă cetățenilor și călătorilor săi accesul la Tauern Autobahn (A 10). Zona montană Katschberg este considerat unul dintre cele mai mari statiuni de schi din Carintia si aduce o mare parte din reputația Rennweg lui.


Lendorf

Lendorf

Lendorf este o municipalitate din districtul Spittal an der Drau din statul austriac Carintia. Este format din Katastralgemeinden Lendorf și Hühnersberg, avand o suprafata de 34.31 km2.



Oberaichwald

Oberaichwald

Informaţii generaleOberaichwald este situat aproape de Faaker See, într-un mediu picturale. Calmă țara viață este conectat acolo cu confort ridicat.


Dollach

Dollach

Idilica localitate Döllach aparţine de Großkirchheim şi este situată la 1.024 m m, în una din cele mai mari rezervaţii naturale ale Europei Centrale, Parcul Naţional Hohe Tauern. Reprezentativ pentru localitate este castelul Großkirchheim, cu muzeu integrat. Domeniul schiabil al Heiligenblut este la doar 10 km depărtare. Pe cei care caută varietate şi în afara pârtiilor Döllach îi aşteaptă cu diverse posibilităţi de petrecere a timpului liber. De la patinoar şi derdeluş până la trasee pentru plimbări şi drumeţii – există multe complemente pentru vacanţa dumneavoastră la schi. Păduri împădurite, şi trasee pentru drumeţii vă aşteaptă la plimbări romantice sau tururi de-a lungul râurilor de munte. În Döllach puteţi petrece o săptămână de refacere şi vă desfăta în acelaşi cu delicatesele culinare locale.


Hermagor

Hermagor

Districtul Hermagor este o regiune administrativă din Kärnten, Austria. Hermagor cuprinde 7 comunități între care se află 1 oraș (Hermagor-Pressegger See), două târguri: Kirchbach (Kärnten) și Kötschach-Mauthen și comunele: Dellach (Gailtal), Gitschtal, Lesachtal și Sankt Stefan im Gailtal.


Warmbad Villach

Warmbad Villach

Cunoscut în special pentru izvoarele sale termale, spa-ul este situat la 3 kilometri de oraşul Villach, şi 501 de metri deasupra nivelului mării. Mai mult, se afla langa râul Drau şi aproape de zonele de schi şi lacurile Ossiacher şi Faaker. Este usor de ajuns acolo: cu maşina din Germania, Italia şi Slovenia, cu trenul sau cu avionul - Aeroportul Klagenfurt este de 40 de kilometri. Regiunea Villach oferă tuturor o mulţime de activităţi pe parcursul intregului an.



Klagenfurt

Klagenfurt

Klagenfurt este capitala statului federal Carintia din Austria şi este situat pe râul Glan. Locuit pentru prima dată în secolul XII, are acum o populaţie de aproximativ 100.000 locuitori. Este capitala economică, culturală şi istorică a regiunii Carintia. Este faimos ca loc de vacanţă montană, atât la sud cât şi la nord, cu numeroase parcuri şi o serie de 23 de castele la periferie. Pe timpul verii, oraşul găzduieşte festivalul Altstadtzauber (Magia Vechii Cetăţi). Piaţa din centrul oraşului a fost construită în 1518. La început a fost în afara zidurilor cetăţii vechi, fondată de familia Spanheim.


Velden Am Worther See

Velden Am Worther See

Informaţii generaleVelden am Wörthersee, cu 8500 de locuitori, este o experienţă reală în toate patru anotimpuri şi se află - 440 m deasupra nivelului mării - direct de către lacul Wörther. Activitățile sportive și recreative sunt practic nelimitate. Şi dacă sunteţi încă plin de energie în seara, atunci puteţi încerca norocul în cazinou sau dans în primele ore ale dimineţii în baruri şi discoteci.


Feldkirchen

Feldkirchen

Informaţii generaleFeldkirchen, cu 13 900 de locuitori, este situat la o altitudine de 550 m de un râu şi un lac. Meșteșugari vechi oraş se află în inima oraşului Carintia, amplasat între bazine 'Klagenfurt' în sud și Munții 'Nock' în nord. Peisajul răsucit în jurul Feldkirchen şi cald pentru scăldat Lacul oferă multe oportunităţi pentru tineri şi bătrâni deopotrivă.


Treffen Am Ossiacher See

Treffen Am Ossiacher See

Treffen este un oraș de piață din districtul Villach-Land din Carintia, în sud-centrul Austriei. Municipalitatea se află la aproximativ 8 km nord de Villach. Regiunea Carintia din care face parte orasul Treffen este formata dintr-un bazin din cadrul Alpilor, Munții Carnieni făcându-i granița cu Italia și Slovenia


Millstatt

Millstatt

Informaţii generaleOraş fermecător de Millstatt se află la un nivel mare de 588 m. Acest oraş istoric este binecuvantata cu o clima blanda Sud, verde pădure, rulare dealuri şi, desigur, crystal waters clar de a se vedea Millstätter. Cu locuitorii 3270 acesta este încă clasificate ca un mic sat, acest lucru cu toate acestea, nu oprire it de la unele dintre cele mai remarcabile mărcile teren lăudăros şi ruine romane încă pentru a fi văzut. Millstatt este perfect pentru cultural interesate, activă şi pentru familii. Un loc minunat pentru a relaxa, bucuraţi-vă de natura sau de a întreprinde activități sportive care le de obicei nu au timp pentru.


Kotschach Mauthen

Kotschach Mauthen

Kötschach-Mauthen este un oraș comercial în zona Hermagor din Carinthia din Austria. Municipalitatea se află la 34 km (21 km) în partea de vest a Hermagorului la trecerea de Valea Gail superioară în Lesachtal, între Gailtal și Cârnic Alpi. Acesta este situat intr-un important nod rutier: în nord, autostrada duce până la Gailberg Saddle și orașul Oberdrauburg, în partea de sud a Plöcken Pass la granița cu regiunea Carintia Carnian de Friuli, Italia.


Portschach

Portschach

Pörtschach am Wörthersee este un municipiu în districtul Klagenfurt-Land în Carintia, Austria. Este o stațiune de vară si oras stabilit pe malul lacului Wörth. Pörtschach este situat la 446-702 de metri deasupra nivelului mării, pe malul nordic al Lacului Wörth, la aproximativ 14 km (8,7mile) vest de capitala Carintia Klagenfurt. Teritoriul municipiului este divizat în cele două comunități cadastrale ale Pörtschach pe malul lacului și Sallach. Localitatea unică a municipiului este Pörtschach pe Lacul Wörth. Comunitățile vecine Pörtschach includ Moosburg la nord, Techelsberg la vest, Krumpendorf la est, și Maria Wörth la sud.


Seelach

Seelach

Înconjurat de natură se află Seelach, aparţinând St. Kanzian pe malul lacului Klopeiner. Datorită reputaţiei sale de a fi cel mai cald lac de înot în lunile de vară, lacul Klopeiner se bucură de mare popularitate. În lunile de iarnă este însă atât de îngheţat încât este ideal pentru patinaj sau pur şi simplu doar pentru a se bucura de panorama minunată. Localitatea idilică oferă relaxare pură, departe de toate agitaţia. Numeroase trasee montane vă invită să descoperiţi împrejurimile minunate în timp ce exploraţi muntele Petzenberg cu 2126 m altitudine.


Turracher Hohe

Turracher Hohe

Informaţii generaleTurracher Höhe, cu 62 locuitori, minciuni 1763 m deasupra nivelului mării. Oportunităţile sportive extinse în disponibile în imediata defineşte Turracher Höhe. Veţi fi uimit de frumusetea 'Nockberge' munţi, peisajul uşor de rulare cu întinderi sa mare Zirben forestier, şi lacuri de munte trei. Doar la fel de variat ca agrement opprtunities sunt alegeri de cazare, la pensiilor private şi găzduieşte ţărănească la un hotel de castel şi două alte 4 * hoteluri. Deci nu este nimic vă stea în calea o vacanţă perfectă aici, dacă petrecut fiind doar relaxantă sau activă.




Carinthia

Carinthia

Carinthia este stat vechi al Austriei, iarna este faimos pentru locațiile de ski și lacurile pitorești (Wörthersee, Millstätter See, Ossiacher See și Faaker See). Venirea constantă a turiștilor a dus la dezvoltarea rapidă a zonei, unde se găsesc unele dintre cele mai bune lanțuri hoteliere.


Mortschach

Mortschach

Frumoasa localitate Mörtschach se află la o altitudine de 950 m şi este înconjurată de masivul impozant al Grossglockner, Dolomiţii Lienzer şi grupele Schober şi Kreuzeck. Aproape de natură vă puteţi relaxa aici şi vă aduna forţele sau face excursii de descoperire. Cu o suprafaţă de cca. 1.856 km² parcul Naţional Hohe Tauern este cea mai mare zonă de rezervat natural din zona Alpilor şi cuprinde printre altele gheţari impresionanţi şi pereţi stâncoşi. Şi în apropiere de Mörtschach veţi găsi numeroase destinaţii interesante pentru excursii, cum ar fi biserica din Heiligenblut, Franz-Josefs-Höhe, traseu de educaţie naturală Aster Moos sau fermecătorul orăşel Lienz cu numeroase posibilităţi de cumpărături.


St. Urban

St. Urban

Chiar în inima Carintiei vă aşteaptă cu porţile deschise staţiunea de vacanţă şi refacere St. Urban, cu infrastructură ideală pentru familii. La doar câţiva paşi de Urbansee această idilică localitate vă va farmecă cu aer curat de munte, culisă natural uimitoare şi numeroase posibilităţi de petrecere a timpului liber. O vizită merită făcută în orice anotimp. În special pentru familii cu copii mici şi începători în ale schiului domeniul schiabil situat la cca. 7 km "Simonhöhe" este o alegere excelentă. Diferite pârtii de la uşoare la medii asigură distracţia pe plăci pentru toţi oaspeţii. Profitaţi de vacanţă în peisaje minunate. Şi dorinţele culinare pot fi îndeplinite datorită numeroaselor specialităţi din Carintia şi vinurilor regionale pe care le puteţi varia după pofta inimii.


Nassfeld Hermagor

Nassfeld Hermagor

Hermagor este situat la 602 m deasupra nivelului mării, în provincia Carinthia. Comunitatea are 7.232 de locuitori și se întinde pe o suprafață de 204,84 km ². Atracții în comunitatea Hermagor-Pressegger See sunt Castelul Möderndorf, Muzeul de istorie locală și Biedermeier Lerchenhof Castel, care a fost inclus in National Trust din 1939. În ultimii ani, Hermagor sa dezvoltat într-o destinație turistică de două-sezoane. Conceptul de turism durabil de vară a fost implementat cu succes în jurul lacului Pressegger See, una dintre cele mai calde lacuri din Austria. În timpul iernii, zona de schi Nassfeld face parte din una dintre "cele 10 zone de schi" în Austria și a devenit cea mai mare zona de schi din Carintia.


Krumpendorf

Krumpendorf

Krumpendorf se întinde de-a lungul țărmului nordic al Wörthersee , cel mai mare lac din Carintia, iar in est se învecinează cu capitala de stat Klagenfurt. La Krumpendorf se poate ajunge prin două cai cu autovehiculului Süd Autobahn (A2) de la Viena la Villach și granița cu Italia.


Winklern Iselsberg

Winklern Iselsberg

Informaţii generaleLa o altitudine de 967 m și cu 1185 locuitori, Winklern este situat direct la poalele muntelui Iselsberg, la frontiera dintre Tyrol est şi frumoasă văii Mölltal din Carinthia. Acesta este înconjurat de Munţii din rezervaţie 'Hohe Tauern' pe partea însorită a văii. Aici veţi găsi un peisaj cultural, soiul din care veţi găsi foarte impresionant: munte locuințele țărănești, preselor de ulei și multe clădiri culturale, istorice forma această comunitate de Parcul Naţional. Datorită poziţiei sale centrale, aveţi acces la innumeable excursie destinaţii în imediata vecinătate, precum şi utilizarea de oportunităţile sportive întreaga est Tyrol și Carintia superioară. Activitatea dumneavoastră preferat este obligată să fie disponibile aici.


St. Georgen Am Langsee

St. Georgen Am Langsee

Cum se ajunge acoloCu maşina: la München tu ia Tauernautobahn, de la Viena Südautobahn. Cu trenul: cea mai apropiată staţie de cale ferată este St. Veit an der Glan, de acolo luaţi un taxi sau autobuz. De avion: în o distanţă de 18 km, veţi găsi aeroport Klagenfurt.