Statiuni si orase in regiunea Florida

Miami este un oras plin de emotie, culoare si texturi. Este fierbinte, sexy si stimuleaza toate simturile, dovada a culturii latine aflata in crestere. Miami este o metropola infloritoare, numita „Casablanca americii”, „Orasul Magic” si mai recent, „America Mileniului”.

Statiunile si orasele din Florida unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

FloridaObiective turistice in regiunea Florida Oferte Florida

Miami Beach

Miami Beach

Miami Beach este unul dintre orașele cu densitatea cea mai mare a populației din comitatul „ Miami-Dade County”, statul Florida, SUA. El are în anul 2004, 89.700 loc. având o suprafață de 48,5 km². Orașul este situat pe o insulă la 6 km vest de Miami. In Miami Beach sunt o muțime de hoteluri, restaurante și localuri de noapte amplasate în apropierede plajă care sunt frecventate de personalități ca artiști, sau milionari nordamericani. South Beach (cunoscuta si sub numele de SoBe sau simplu "The Beach") este una dintre cele mai populare zone din Miami Beach.


Miami

Miami

Miami este un oras plin de emotie, culoare si texturi. Este fierbinte, sexy si stimuleaza toate simturile, dovada a culturii latine aflata in crestere. Miami este o metropola infloritoare, numita „Casablanca americii”, „Orasul Magic” si mai recent, „America Mileniului”. Aceste apelative surprind aspectul care il face diferit de alte orase Americane – identitatea sa de oras cu adevarat pluricultural. Este o poarta spre America centrala si de sud si al treilea cel mai popular oras pentru vizitatorii internationali (dupa Los Angeles si New York).


Orlando

Orlando

Orlando este un oras format in majoritate din parcuri tematice. Pana in 1966 erau putine de vazut in centrul Floridei, insa zona a inceput sa infloreasca odata cu marele flux de turisti atrasi de Lumea Walt Disney. De la Regatul Magic deschis in 1971, dupa un program cincinal, Disney a mai adaugat alte trei parcuri tematice, doua parcuri acvatice si o multime de constructii, inclusiv hoteluri, magazine si terenuri de golf, pentru a crea un adevarat „univers”. Avand Disney ca exemplu, Lumea Marina si doua parcuri Universal au marit reputatia orasului Orlando de capitala mondiala a divertismentului pentru familii.