Statiuni si orase in regiunea Hawaii

Desi oamenii de stiinta nu pot preciza momentul in care primul polinezian a pus piciorul pe taramul de sud-est al insulei Oahu, cunoscut azi ca Honolulu, povestiri orale si artefacte sugereaza ca aici a existat o asezare inca din secolul XII.
Honolulu inseamna „golful protejat”, cuvinte care descriu calmul apelor adanci ale portului. Capitanul britanic James Cook, care a descoperit Hawaii in numele lumii occidentale in 1778, a navigat in jurul insulei pe timp de noapte, ratand golful si micutele sate pescaresti de alaturi.

Statiunile si orasele din Hawaii unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

HawaiiObiective turistice in regiunea Hawaii Oferte Hawaii

Hawaii Honolulu Oahu

Hawaii Honolulu Oahu

Desi oamenii de stiinta nu pot preciza momentul in care primul polinezian a pus piciorul pe taramul de sud-est al insulei Oahu, cunoscut azi ca Honolulu, povestiri orale si artefacte sugereaza ca aici a existat o asezare inca din secolul XII. Honolulu inseamna „golful protejat”, cuvinte care descriu calmul apelor adanci ale portului. Capitanul britanic James Cook, care a descoperit Hawaii in numele lumii occidentale in 1778, a navigat in jurul insulei pe timp de noapte, ratand golful si micutele sate pescaresti de alaturi.


Hawaii Big Island

Hawaii Big Island

Marea Insula a Hawaii este absolut spectaculoasa din punct de vedere al naturii. Aici veti gasi de toate - vulcani amenintatori si cascade stralucitoare, deserturi de lava neagra si piscuri montane inzapezite, paduri tropicale si pasuni alpine, un lac glaciar si kilometri intregi de plaje cu nisip negru, auriu si chiar verde. Aceasta insula are o diversitate unica a terenului si a climei. Un drum de 80km va va purta de la o iarna cu zapada pana la vreme de primavara sau toamna. O parte a insulei este de culoare neagra ca taciunele, iar cealalta este plina de vegeatie verde luxurianta.


Hawaii Maui

Hawaii Maui

Numita si "Insula Vaii", datorita vaii inguste dintre Haleakala si muntii Vest Maui, Insula Maui este doar un mic punct in Oceanul Pacific, insa reprezinta un loc ce ofera experiente de neuitat vizitatorilor - plutiri in imponderabilitate printre coloniile de pesti tropicali, privelisti panoramice de la inaltimea de 3.000m a unui vulcan si sunetul picaturilor de ploaie pe frunzele de bambus.