Statiuni si orase in regiunea Kedah

Langkawi, (Jawi: لانكاوي), oficial cunoscut sub numele de Langkawi, Jewel of Kedah (Malay: Langkawi Permata Kedah) este un arhipelag de 99 insule din Marea Andaman, la aproximativ 30 km de largul coastei nord-vest continentale a Malaeziei. Insulele sunt o parte din statul Kedah, adiacente granitei Thai.

La data de 15 iulie 2008, sultanul Abdul Halim al Kedahului a consimtit la schimbarea numelui in Langkawi Permata Kedah, cu ocazia celebrarii Golden Jubilee. La mare departe de insula, se gaseste omonima acesteia, Pulau Langkawi, cu o populatie de aproximativ 64.

Statiunile si orasele din Kedah unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

KedahObiective turistice in regiunea Kedah Oferte Kedah

Island Langkawi Toate Orasele

Island Langkawi Toate Orasele

Langkawi, (Jawi: لانكاوي), oficial cunoscut sub numele de Langkawi, Jewel of Kedah (Malay: Langkawi Permata Kedah) este un arhipelag de 99 insule din Marea Andaman, la aproximativ 30 km de largul coastei nord-vest continentale a Malaeziei. Insulele sunt o parte din statul Kedah, adiacente granitei Thai. La data de 15 iulie 2008, sultanul Abdul Halim al Kedahului a consimtit la schimbarea numelui in Langkawi Permata Kedah, cu ocazia celebrarii Golden Jubilee. La mare departe de insula, se gaseste omonima acesteia, Pulau Langkawi, cu o populatie de aproximativ 64.