Statiuni si orase in regiunea Larnaca

Larnaca este unul dintre cele mai vechi orase din Europa, dar aici traditia se imbina in chip inspirat cu modernitatea, asa ca asezarea are cate ceva de oferit oricarui turist. Inca de la prima vizita veti descoperi cu incantare frumusetea Ciprului. Se spune ca Larnaca este cea mai potrivita destinatie pentru a intelege de ce Ciprul este una dintre cele mai atragatoare destinatii turistice din spatiul mediteranean.

Plajele cu nisipuri aurii, apa marii, nenumaratii palmieri ametitor de inalti, numarul impresionant de cluburi, baruri, restaurante si localuri care impanzesc zona de tarm, vremea placuta, totul se imbina intr-o experienta de neuitat.

Statiunile si orasele din Larnaca unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

LarnacaObiective turistice in regiunea Larnaca Oferte Larnaca

Larnaca

Larnaca

Larnaca este unul dintre cele mai vechi orase din Europa, dar aici traditia se imbina in chip inspirat cu modernitatea, asa ca asezarea are cate ceva de oferit oricarui turist. Inca de la prima vizita veti descoperi cu incantare frumusetea Ciprului. Se spune ca Larnaca este cea mai potrivita destinatie pentru a intelege de ce Ciprul este una dintre cele mai atragatoare destinatii turistice din spatiul mediteranean. Plajele cu nisipuri aurii, apa marii, nenumaratii palmieri ametitor de inalti, numarul impresionant de cluburi, baruri, restaurante si localuri care impanzesc zona de tarm, vremea placuta, totul se imbina intr-o experienta de neuitat.