Statiuni si orase in regiunea Marea Egee Turcia

Mugla, la intersecția dintre Marea Egee și Marea Mediterană regiunea, este o bucata de paradis format din golfuri, cum ar fi Bodrum, Marmaris, Fethiye, Gocek și multe altele.

Statiunile si orasele din Marea Egee Turcia unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Marea Egee TurciaObiective turistice in regiunea Marea Egee Turcia Oferte Marea Egee Turcia

Ayvalik

Ayvalik

Ayvalik este o statiune de litoral situata pe tarmul Mari Egee, in provincia Balıkesir, la aproximativ 50 km sud-vest de Edremit. In largul coastei Ayvalik sunt peste 20 de insulite, cea mai mare fiind Alibey Adasi sau Cunda.


Balikesir

Balikesir

Provincia Balıkesir este o provincie în vestul mijlociu al Turciei, pe ambele coaste ale Marii Marmara și Marea Egee. Provinciile sale adiacente sunt Çanakkale la vest, Izmir la sud-vest, Manisa la sud, Kütahya la sud-est si Bursa la est. Capitala provinciei este Balıkesir City. Cea mai mare parte a provinciei se află în regiunea Marmara cu excepția părților sudice ale raioanelor și Ayvalik, Burhaniye, Dursunbey, Gomec și Havran Bigadic Edremit, Kepsut, İvrindi, Savaștepe și Sındırgı, care delimitează regiunea Mării Egee.


Iskenderun

Iskenderun

Iskenderun este un oraș și district în provincia Hatay pe coasta mediteraneană a Turciei. Acesta a fost inițial numit Alexandria in apropiere de Issos și mai târziu Alexandretta.


Manisa

Manisa

Manisa este un oraș modern și atractiv în regiunea Mării Egee din Anatolia. Este capitala provinciei Manisa și este ascuns în valea liniștită a râului Gediz, pe versantul nordic al Muntelui Manisa.