Regiuni si statiuni in Maroc

Regiunile si statiunile din Maroc unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Statiuni si orase in regiunea Muntii Atlas

Marrakech

Marrakech

Marrakech este un oraș în sud-vestul Marocului, centru administrativ al regiunii omonime. Este așezat la circa 150 km de coasta Oceanului Atlantic. Are circa 1 milion de locuitori. Este unul din cele mai importante centre turistice din nordul Africii, fiind renumit pentru grădinile și monumentele sale de arhitectură din partea veche a orașului, numită Medina.


Statiuni si orase in regiunea Agadir

Orasul Agadir

Orasul Agadir

Agadir este un oras si un port la malul Oceanului Atlantic si la poalele Muntilor Atlas. Dezvoltarea sa a inceput inca din anul 1914 cand portul a inceput sa functioneze si pescuitul era principala activitate. Astazi, Agadir reprezinta unul dintre primele porturi importante din lume in ceea ce priveste comercializarea sardinelor.


Statiuni si orase in regiunea Casablanca

Orasul Casablanca

Orasul Casablanca

Cu o populaţie de peste 5.5 milioane, Casablanca este cel mai mare oras din Maroc, precum şi portul său pricipal. Este, de asemenea, cel mai mare oras din Maghreb. Casablanca este considerat centrul economic şi de afaceri din Maroc, în timp ce capitala politica din Maroc este Rabat. Portul din Casablanca este unul dintre cele mai mari porturi artificiale din lume, şi cel mai mare port din Africa de Nord.


Statiuni si orase in regiunea Maroc

Rabat

Rabat

Rabat, capitala modernă și oraș istoric, situat pe litoralul Atlanticului din nord-vestul Marocului, imbina trecutul arabo-musulman și modernismul occidental intr-un oraș care oferă noi perspective datorită infrastructurilor de calitate pe care le vom putea distinge în toată capitala, cu un potențial economic remarcabil. Rabat este al doilea oraș ca mărime din țară, după Casablanca. În ultimii ani, Rabat a început să devină un centru de afaceri care să beneficieze de restructurarea și reorganizarea administrațiilor publice, precum și de instalarea companiilor străine.