Statiuni si orase in regiunea Meteora

Kalambaka este un oras mic şi modern aproape de Meteora. Cel mai interesant aspect al orasului este fundalul fascinant al stâncilor abrupte Meteora care încadrează partea de nord a orizontului.

Kalambaka dispune de un număr suficient de locuri de cazare in hoteluri pentru vizitatorii Meteorei, iar strada principala este plina de magazine turistice, cafenele şi restaurante.
Cea mai inalta stanca, numita "Agia", este punct de reper şi separă Kalambaka de Kastraki (2 km spre vest), iar drumul pavat duce catre manastiri.

Oraşul este curat şi liniştit, cu o strada principala care trece prin el ca o coloană vertebrală, iar mai multe piete împodobite cu fântâni generoase devin puncte de intalnire pentru familii şi copii galagiosi pana seara târziu.

Statiunile si orasele din Meteora unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

MeteoraObiective turistice in regiunea Meteora Oferte Meteora

Kalabaka

Kalabaka

Kalambaka este un oras mic şi modern aproape de Meteora. Cel mai interesant aspect al orasului este fundalul fascinant al stâncilor abrupte Meteora care încadrează partea de nord a orizontului. Kalambaka dispune de un număr suficient de locuri de cazare in hoteluri pentru vizitatorii Meteorei, iar strada principala este plina de magazine turistice, cafenele şi restaurante. Cea mai inalta stanca, numita "Agia", este punct de reper şi separă Kalambaka de Kastraki (2 km spre vest), iar drumul pavat duce catre manastiri. Oraşul este curat şi liniştit, cu o strada principala care trece prin el ca o coloană vertebrală, iar mai multe piete împodobite cu fântâni generoase devin puncte de intalnire pentru familii şi copii galagiosi pana seara târziu.