Statiuni si orase in regiunea Muntenegru

Statiunea Budva este capitala turismului muntenegrean, cu un trecut istoric impresionant si cu o bogata traditie istorica. Orasul teatrelor, al festivalurilor si al sejururilor turistice este impanzit de leandri, palmieri, maslini si smochini, iar din imediata apropiere muntii si padurile de brad isi trimit peste statiune parfumul sanatos.

Apa calda, de o limpezime de clestar, nisipul auriu, tarmul dantelat si muntii din zare, va vor asigura o senzatie placuta, nemaiintalnita si care va va ramane mereu printre cele mai minunate amintiri. Teritoriul localitatii Budva (122 kmp) ocupa partea centrala a coastei republicii Muntenegru.

Statiunile si orasele din Muntenegru unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

MuntenegruObiective turistice in regiunea Muntenegru Oferte Muntenegru

Ulcinj

Ulcinj

Plajele din Ucinj sunt considerate a fi cele mai frumoase din Muntenegru. Plaja cea mare, Velika plaza / Plazha e Madhe, are o lungime de 12km si este cea mai lunga din tara. Mai exista o plaja numita Mala Plaza, de dimensiuni mai mici, dar la fel de populara. Korzo este un bulevard ce aliniaza plaja si pe care se plimba turistii si localnicii in serile de vara. Vechiul oras Ulcinj este o comunitate medievala asemanatoare cu un castel, foarte bine conservat. Orasul vechi se afla pe varful unui munte ce are vedere spre tarm si este o atractie importanta a orasului Ulcinj.