Statiuni si orase in regiunea Muntii Krkonose

Spindleruv Mlyn (740 m), este una din staţiunea de schi cele mai populare din Munţii Krkonoše cu mulţime de turişti internaţională, într-un amestec colorat. Cu multe clădiri din anii '20 Spindleruv Mlyn şi-a păstrat farmecul său confortabil nu în ultimul rând deoarece pentru că obiceiurile locale sunt menţinute prin evenimente culturale periodice. Zona de schi, care se întinde pe ambele părţi ale oraşului (Medvedin şi Petr Svaty), are pregătite zone pentru fiecare nivel de experienţă. Multe facilităţi de agrement asigură distracţia şi în afara pârtiilor. Cca. 50 de restaurante, baruri si discoteci vă aşteaptă seara cu diferite programe. Varietate că oferă de asemenea un derdeluş de 4 km, un patinoar şi pentru cei curajoşi şi parapantă.

Statiunile si orasele din Muntii Krkonose unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Muntii KrkonoseObiective turistice in regiunea Muntii Krkonose Oferte Muntii Krkonose

Brno

Brno

Brno este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa, situat relativ aproape de trei importante capitale europene: Praga, Budapesta si Bratislava, fiind cel de-al doilea oraș ca mărime din Cehia. Pozitionat în partea de sud-est a țării, unde râurile Svitava și Svratka se intalnesc, orașul este cel mai important loc din punct de vedere politic și cultural al regiunii Moravia de Sud , situat la o răspântie a unor vechi drumuri comerciale, între Înălțimile Boemio-Moravice și câmpiile Moraviei de sud si beneficiaza de o climă moderată și plăcută.


Harrachov

Harrachov

Harrachov este cel mai cunoscut centru de sporturi de iarnă din Cehia. Se află la intersecţia dintre partea vestică a lanţului muntos Riesengebirge cu Munţii Isergebirge, în apropierea graniţei cu Polonia. Harrachov se află la altitudinea de 650 m şi este foarte cunoscut datorită concursurilor internaţionale şi mondiale de sărituri cu schiurile. Staţiunea datează încă din secolul XVII şi a fost în vechime un foarte cunoscut centru de prelucrare a sticlei. În ziua de azi, Harrachov este un loc de referinţă pentru iubitorii de schi, datorită pârtiilor sale de coborâre, priveliştii Muntilor Riesengebirge şi ofertei variate pentru schi pentru cei mari şi cei mici!


Spindleruv Mlýn

Spindleruv Mlýn

Spindleruv Mlyn cu mulţime de turişti internaționali, într-un amestec colorat este una din staţiunile de schi cele mai populare din Munţii Krkonoše. Cu multe clădiri din anii '20 Spindleruv Mlyn şi-a păstrat farmecul său confortabil nu în ultimul rând deoarece pentru că obiceiurile locale sunt menţinute prin evenimente culturale periodice. Zona de schi este compusă din domeniul schiabil Medvedin şi Petr Svaty care se întind pe ambele părţi ale oraşului. Cu pârtii predominant roşii dar şi albastre şi negre domeniul schiabil dispune de pârtii preparate pentru fiecare nivel de experienţă. În Spindleruv Mlyn veţi găsii 91,5 km de pârtii schi fond bine preparate care îşi merită banii. Multe facilităţi de agrement asigură distracţia şi în afara pârtiilor. Nenumărate restaurante, baruri şi discoteci vă aşteaptă seara cu diferite programe. Varietate că oferă de asemenea un derdeluş de 4 km, la fel şi un patinoar iar pentru cei curajoşi şi zbor cu parapanta.