Statiuni si orase in regiunea Murcia

Aflat intre doua Coaste extrem de promovate turistic (Blanca si del Sol) orasul Murcia este si resedinta a regiunii autonome cu acelasi nume.

Statiunile si orasele din Murcia unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

MurciaObiective turistice in regiunea Murcia Oferte Murcia

Murcia

Murcia

Aflat intre doua Coaste extrem de promovate turistic (Blanca si del Sol) orasul Murcia este si resedinta a regiunii autonome cu acelasi nume. Provincia Murcia se afla in sud-estul tarii, iar metropola de aici poarta numele regiunii. Cuvantul „murcia” provine din limba latina, traducerea in limba romana insemnand, dud. Aici, arbustii si frunzele de dud au reprezentat obiectul de comert, ca hrana pentru viermii de matase, folositi la producerea matasurilor. Murcia este construita in centrul unei campii fertile, cunoscuta ca Huerta sau gradina Murciei, care include vaile Segura si raul Sangonera, si este imprejmuita de munti.


San Pedro Del Pinatar

San Pedro Del Pinatar

San Pedro del Pinatar este un oraş situat în zona Mar Menor în cadrul Regiunii Murcia (Spania). Istoria orasului San Pedro del Pinatar dateaza de la inceputul secolului XVII. Secole în urmă acest domeniu a fost o padure mare de pini şi satul a fost numit el Pinatar. Atunci cand in orasul El Pinatar s-a construit un schit dedicat apostolului San Pedro (Sfantul Petru pescarul), orasul a fost redenumit San Pedro del Pinatar. In Nordul orasului se afla parcul natural din Arenales - Salinas de San Pedro del Pinatar. San Pedro del Pinatar este una dintre principalele destinaţii turistice de pe coasta Mediteranei.


Los Alcazares

Los Alcazares

Los Alcázares -pronounced Los Al-Katha-res- este un mic, dar extinderea oraș balnear de coastă și fostul sat de pescuit pe partea de vest a Mar Menor în comunitatea autonomă și provincia Murcia, sud-estul Spaniei.


Aguilas

Aguilas

Águilas este un municipiu și port de sud-est Spania, în provincia Murcia. Se află la capătul sudic al litoralului mediteranean Murcia lui, altfel cunoscut sub numele de Costa Cálida, în apropiere de granița cu provincia Almería


Puerto De Mazarron

Puerto De Mazarron

Puerto de Mazarrón este un oraș în comuna Mazarrón în Murcia, Spania.


Cartagena

Cartagena

Cartagena este un oras mediteranean şi un port situat în regiunea Murcia, sud-estul Spaniei. Începând din 2009, are o populaţie de 211,996, ceea ce face din al doilea mare oraş din regiune. Orasul vechi este delimitat de cinci dealuri mici (Molinete, Monte Sacro, Monte de San José, Despeñaperros şi Monte de la Concepción), urmând exemplul Romei. În trecut a existat o mare interioară între dealuri numita Estero care în cele din urmă a secat. Zona urbana este delimitată sau traversata de mai multe cursuri de apă, dintre care unele merg adânc în reţeaua urbană pe o mare parte din cursurile lor.