Statiuni si orase in regiunea Ontario

Toronto se afla pe malul nordic al raului Ontario, imaginea orasului in lac fiind inconfundabila: Turnul CN este cel mai inalt din lume. In jurul lui se afla o colectie de zgarie-nori, care lasa spatiu pentru zone rezidentiale, parcuri si spatii verzi.

Statiunile si orasele din Ontario unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

OntarioObiective turistice in regiunea Ontario Oferte Ontario

Toronto

Toronto

Toronto se afla pe malul nordic al raului Ontario, imaginea orasului in lac fiind inconfundabila: Turnul CN este cel mai inalt din lume. In jurul lui se afla o colectie de zgarie-nori, care lasa spatiu pentru zone rezidentiale, parcuri si spatii verzi. Capitala provinciei Ontario, Toronto este cel mai mare oras din Canada si al cincilea cel mai mare din America de Nord. O forta dominanta in afaceri si economie, Toronto este si centrul cultural al Canadei anglofone. Initial revendicat de catre francezi in secolul XVIII, abia in timpul Revolutiei Americane grupari de loaiali ai Imperiului Unit au fugit in Toronto.


Niagara Falls

Niagara Falls

Niagara Falls este un oras aflat in regiunea municipala Niagara, sud-estul Ontario, port pe raul Niagara, pe partea opusa a orasului Niagara Falls New York. Datorita renumitei cascade, Niagara Falls este o faimoasa destinatie turistica si o importanta sursa de electricitate pentru regiunea Ontario. Orasul este conectat cu partea americana prin cateva poduri cum ar fii Rainbow, Whirlpool, si Queenston-Lewiston. La origine numindu-se Elgin,comunitatea s-a unit cu oraselul Clifton in 1856 si a fost cunoscuta sub acest nume pana in anul 1881 cand denumirea a fost schimbata in Niagara Falls.


Ottawa

Ottawa

Ottawa este capitala Canadei și reședința parlamentului federal canadian, port pe dreapta râului omonim și pe canalul Rideau, zona metropolitană având o populație de 1.168.788 locuitori (2006). Orașul este situat in estul provinciei Ontario, la granița cu provincia Québec. Ottawa nu este o metropolă la fel de mare ca Montreal sau Toronto. Din punct de vedere al numărului de locuitori, aceasta se situează în urma altor orașe canadiene, precum Vancouver sau Calgary. Ea formează împreună cu Carleton o singură aglomerație urbană, a patra ca mărime din Canada, numărând peste un milion de locuitori.