Statiuni si orase in regiunea Regiunea Almeria

Roquetas de Mar este o localitate din provincia Almería, în comunitatea autonomă Andaluzia, Spania. "Urbanización" (zona turistica cu hoteluri, restaurante şi magazine) din Roquetas este predominant o staţiune de vacanţă spaniolă pentru majoritatea lunilor de vară, dar ea primeşte de asemenea, mulţi vizitatori din alte ţări.
Mulţumita adăpostului oferit de Sierra Nevada, este unul din locurile cel mai uscate, cel mai însorite si cele mai calde de la Marea Mediterană.

Roquetas de Mar este una dintre cele două staţiuni majore în Costa de Almería, Mojácar fiind cealalta.

Statiunile si orasele din Regiunea Almeria unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Regiunea AlmeriaObiective turistice in regiunea Regiunea Almeria Oferte Regiunea Almeria

Roquetas De Mar

Roquetas De Mar

Roquetas de Mar este o localitate din provincia Almería, în comunitatea autonomă Andaluzia, Spania. "Urbanización" (zona turistica cu hoteluri, restaurante şi magazine) din Roquetas este predominant o staţiune de vacanţă spaniolă pentru majoritatea lunilor de vară, dar ea primeşte de asemenea, mulţi vizitatori din alte ţări. Mulţumita adăpostului oferit de Sierra Nevada, este unul din locurile cel mai uscate, cel mai însorite si cele mai calde de la Marea Mediterană. Roquetas de Mar este una dintre cele două staţiuni majore în Costa de Almería, Mojácar fiind cealalta.


Vera

Vera

Vera este un oras in provincia Almería, Andaluzia, Spania cu o populatie de aproximativ 13.400 de locuitori. Orasul Vera este unul dintre cele mai importante orase din regiune. Initial numit Baria acesta a fost localizat pe mare in apropierea orasului Villaricos. Arabii au mutat orasul pe delalul Espiritu Santo, dar un mare cutremur l-a distrus in anul 1518. Orasul vera a fost construit in secolul al XVI-lea. O legenda spune ca regina Isabel a urcat pe varful acestui deal, a tras o sageata si a ordonat ca Vera sa fie construita in locul in care sageata v-a cadea.


Mojacar

Mojacar

Localitatea Mojacar se afla la poalele muntilor Cabrera, in sud-estul Peninsulei Iberice, in provincia Almeria si se intinde pe o suprafaţa de 7.054 de hectare. Casele, construite in mare parte in munte, sunt supuse conditiilor estetice ale satului, care formează cuburi geometrice albe. Activitatea principala a localitatii Mojácar este reprezentata de turism şi de sectorul de servicii. Cele mai mult de 3.000 de ore de soare pe an de care se bucură Mojacar au o influenta decisiva asupra temperaturii ridicate a aerului si a marii. Temperatura medie anuala este de 20° C.


Costa De Almeria

Costa De Almeria

Provincia Costa De Almeria este localizata in sud-estul Peninsulei Iberice, pe tarmurile Mediteranei, in insorita Andaluzie. Suprafata sa totala, care masoara 8, 774 km patrati, se remarca printr-o mare diversitate geografica. Trecerea timpului a facut ca peisajul sa difere in multe locuri. Ca urmare, in Almeria va puteti bucura atat de statiuni turistice moderne, cat si de zone naturale unde omul abia daca a pus piciorul. Climatul este mediteranean, cald si uscat, cu putine precipitatii. Numarul de ore insorite este destul de ridicat, in jur de 3,000 de ore pe an.


Cabo De Gata

Cabo De Gata

Cabo de Gata Parcul Natural este prima Parcul Natural marine-terestru din Andaluzia. Cabo de Gata Nijar este una dintre benzile de coastă din mare frumusețe și bogăție ecologică a vestul Mediteranei.


Retamar

Retamar

Retamar este o zona rezidentiala a oraşului Almeria, situata la aproximativ 14 km de nucleul urban, venind dinspre Almeria pe autostrada AL-12 si dinspre autostrada Mediterraneo pe N-344. In zona exista un teren de golf si opt hoteluri de patru stele. De asemenea, în apropierea zonei Retamar este situat aeroportul din Almeria şi Parcul Natural Cabo de Gata - Nijar.