Statiuni si orase in regiunea Regiunea New York

New York, cu o suprafata de 10.200 kmp si o populatie de peste 20 milioane de locuitori, este cel mai mare oras al lumii. Orasul este situat in nord-estul Statelor Unite ale Americii, pe coasta Oceanului Atlantic, in zona de varsare a fluviului Hudson, fiind asezat atat pe insulele Manhattan, Long, Staten, cat si pe continent.

Orasul de astazi format in anul 1898 se compune din :Manhattan, Queens ,Brooklyn ,Richmond si Bronx. Centrul uriasei metropole a fost si a ramas Manhattan-ul, unde primii locuitori ai insulei care erau olandezi, si-au construit locuintele taind padurea, si au amenajat strazi largi si drepte.

Statiunile si orasele din Regiunea New York unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Regiunea New YorkObiective turistice in regiunea Regiunea New York Oferte Regiunea New York

New York

New York

New York, cu o suprafata de 10.200 kmp si o populatie de peste 20 milioane de locuitori, este cel mai mare oras al lumii. Orasul este situat in nord-estul Statelor Unite ale Americii, pe coasta Oceanului Atlantic, in zona de varsare a fluviului Hudson, fiind asezat atat pe insulele Manhattan, Long, Staten, cat si pe continent. Orasul de astazi format in anul 1898 se compune din :Manhattan, Queens ,Brooklyn ,Richmond si Bronx. Centrul uriasei metropole a fost si a ramas Manhattan-ul, unde primii locuitori ai insulei care erau olandezi, si-au construit locuintele taind padurea, si au amenajat strazi largi si drepte.