Statiuni si orase in regiunea Salzburg Land

Salzburg (populatie 150.000 in 2006) este al patrulea oras ca marime din Austria, capitala a statului federal Salzburg.

Orasul Vechi (Altstadt) din Salzburg, cu arhitectura sa baroca renumita in intreaga lume, are unul din cele mai bine pastrate centre din lumea germanica. Imaginea baroca actuala a orasului dateaza din secolul al XVII-lea, cand arhiepiscopii Wolf Dietrich von Raitenau, Markus Sittikus von Hohenems si Paris Lodron pun in aplicare conceptia ahitecturala a lui Wolf Dietrich.

In afara zonei vechi, sensibil renovata astazi, orasul Salzburg ofera si o parte moderna.

Statiunile si orasele din Salzburg Land unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Salzburg LandObiective turistice in regiunea Salzburg Land Oferte Salzburg Land

Golling

Golling

Informaţii generaleÎncorporate în peisajul pitoresc din Alpi, la porţile oraşului Salzburg, oraşul de Mozart, se află unul dintre pietre din provincia din Salzburg; oraş Golling de piaţă. Intacte mediul natural, diversitatea bogat de inspiraţie culturale, incitant programe de petrecere a timpului liber, o gamă largă de activităţi sportive şi restaurante de clasa sus oferi ceva pentru cei care doresc să vă puteţi relaxa şi scufunda în unele cultura!


St. Johann Im Pongau

St. Johann Im Pongau

St Johann im Pongau este o comunitate în partea de sud a provinciei Salzburg. Este capitala de județ din Pongau și bine-cunoscuta în Austria ca un loc ideal pentru drumeții sau concediu la schi. St Johann este situat în Salzachtal, valea principală din Salzburg, ceea ce îl face usor accesibil - un punct de vânzare clar pentru turismul local, care are nevoie sa exploateze acest fapt pentru a compensa pentru instalațiile de turism nu prea bine dezvoltate.


Filzmoos

Filzmoos

În centrul landului Salzburg şi al celui mare domeniu schiabil al Austriei veţi găsi staţiunea Filzmoos. Înconjurată de peisajul de iarnă minunat şi o vedere uimitoare asupra Bischofsmütze, vârful care îşi trage numele de "Mitra Episcopului" de la forma sa deosebită - cel mai înalt şi mai frumos munte în Gosaukamm este în plus şi foarte îndrăgit de alpinişti. Staţiunea dispune de infrastructură foarte bună şi oferă un program variat de agrement în afara pârtiilor: fie ice-stock, snowtubing, snow-bike şi rodeln - nici o dorinţă nu rămâne neîndeplinită. Un pont special este restaurantul Hubertus – aici se ocupă de dvs. cu specialităţi regionale tipice "Bucătăreasa anului 1996" şi în acelaşi timp singura bucătăreasă de 4 stele a Europei!


Abtenau

Abtenau

Abtenau este liniştita staţiune principală a văii Lammer în landul Salzburg. Este situată la o altitudine de 712 m la aproximativ 60 km de Salzburg. Abtenau este un "sat de desfătare" atât vara cât şi iarna, conceput pentru aprecierea în special de către familii. Derdeluşul cu nocturnă vă aşteaptă la 3,2 km de dat cu săniuţa - mai multă distracţie vă aşteaptă şi la patinoar, la centrul sportiv din Abtenau.


Flachau

Flachau

Flachau este situat la o altitudine de 920 m şi în centrul Landului Salzburg, cu pârtii scăldate în soare chiar dis-de-dimineaţă. Localitatea de origine a campionului mondial Hermann Maier (schi) şi Manuela Riegler (Snowboard) este nu doar locul de desfăşurare ale cupelor de schi alpin mondiale, ci şi o destinaţie de concediu minunată atât pentru cei activi ziua câi şi pentru cei care preferă orele mici. Staţiunea vă oferă o infrastructură turistică foarte cuprinzătoare şi confortabilitatea unui sătuc tipic de munte. În timpul zilei vă puteţi petrece timpul la cumpărături, profitând de soare pe una din terase sau de diversele posibilităţi de sport cum ar fi tenis sau derdeluşuri. Seara vă aşteaptă discoteci, baruri şi numeroase cabane să petreceţi până de dimineaţă. „Snow Space Flachau“ a primit distincţia celui mai inovativ concept pentru turismul de iarnă.


Salzburg

Salzburg

Salzburg (populatie 150.000 in 2006) este al patrulea oras ca marime din Austria, capitala a statului federal Salzburg. Orasul Vechi (Altstadt) din Salzburg, cu arhitectura sa baroca renumita in intreaga lume, are unul din cele mai bine pastrate centre din lumea germanica. Imaginea baroca actuala a orasului dateaza din secolul al XVII-lea, cand arhiepiscopii Wolf Dietrich von Raitenau, Markus Sittikus von Hohenems si Paris Lodron pun in aplicare conceptia ahitecturala a lui Wolf Dietrich. In afara zonei vechi, sensibil renovata astazi, orasul Salzburg ofera si o parte moderna.


St. Michael Im Lungau

St. Michael Im Lungau

Statiunea de schi St Michael in Lungau este una dintre statiunile mai mici din Austria si are acces direct la 80km de panta pentru schi, deservita de 15 teleferice. Telefericele pot transporta pana la 19.000 de persoane pe ora. La o altitudine de peste 2.000m, stratul de zapada este in general asigurat pe toata durata sezonului.


Radstadt

Radstadt

Informaţii generaleLa o altitudine de 856 m și cu 4900 locuitori, Radstadt este situat în inima regiunii 'Sportwelt Amadé'. O atractie anumit aici este festivalului 'Knödel' (aluat), a avut loc la Schernberg ',' stradă în centrul Radstadt, deja în timp 19. În timpul festivalului, gazdele de pe strada stabili un tabel de 200 m lung pe care le oferă diferite soiuri de 'knödel' cu arome următoarele: Speck (slănină), Selchfleisch (afumat carne), Leber (ficatului), Zwetschke (prune), Marille (caise), germeni (drojdie), şi chiar şi îngheţată şi marţipan knödel! Alături de aceste delicatese, există 3 etape cu un program muzical colorate cu potabilă, muzica populara si jazz - şi intrarea este libera! Lucrurile se încălzeşte în mai devreme seara atunci când "Knödelfest merge pop" - cu un aspect oaspete la benzile de sus.


Obertauern

Obertauern

Informaţii generaleObertauern/Untertauern regiune minciuni 1750 m deasupra mării nivel şi are 503 locuitori. În mediul rural din regiune, puteţi vedea formaţiuni de rocă unic, păduri minunate şi cunoscut doar locul de reproducţie de robin albastru.


Werfenweng

Werfenweng

Informaţii generaleWerfenweng cu locuitorilor 820 se află 900 m deasupra nivelului mării, în partea de Sud a Tennengebirge.


Eben Im Pongau

Eben Im Pongau

Informaţii generale856 m deasupra nivelului mării 2003 locuitori locaţie: în munți, lângă o zonă de schi


Zauchensee

Zauchensee

Zauchensee este un district al orașului austriac Altenmarkt im Pongau, situat în statul Salzburg. Zauchensee este cunoscut pentru stațiunea de schi și ca locație pentru Cupa Mondială de Schi.


Fuschl Am See

Fuschl Am See

Informaţii generaleFuschl am See, cu 1323 locuitori, este un sat destul de în regiunea "Salzburger Land" şi minciuni 670 m deasupra nivelului mării, direct pe coasta lacului Fuschl. Lacul Fuschl este, cu siguranţă, una dintre cele mai frumoase lacuri în zona 'Salzkammergut' şi datorită locaţiei sale aproape de Salzburg, Fuschl este un punct de pornire ideal pentru excursii la "Lui Mozart city".



Wagrain

Wagrain

Wagrain este situat în inima Landului Salzburg, la 850 m altitudine. Animata staţiune a reuşit să-şi păstreze în ciuda mărimii sale un ambient confortabil şi intim. Datorită situării la leagănul de schi Flachau/Wagrain aveţi de aici legături perfecte la domeniul schiabil! Pe lângă oferta considerabilă pentru Après-Ski veţi găsi aici şi multe instalaţii şi evenimente special pentru familii cu copii, cum ar fi complexul acvatic Wasserwelt Amadé. Infrastructura staţiunii este în plus excelentă, cu şcoli de schi, internet-cafés, restaurante, magazine sportive şi de închiriere echipament şi multe instalaţii pentru sport şi agrement.


Katschberg

Katschberg

Statiunea de schi Katschberg se afla situata la granita provinciilor Karnten si Sazburg intre doi munti: Katschberg cu o altitudine de 2.020 m si Aineck cu o altitudine de 2.220 m. Katschberg este un centru turistic bine dezvoltat si foarte popular datorita celor 66 de Km de partii excelente si foarte bine intretinute.


Altenmarkt

Altenmarkt

Altenmarkt este situat idilic la 842 m altitudine în Salzburger Sportwelt. Mai multe biserici şi capele contribuie la imaginea pitorească a localităţii. Altenmarkt a fost deja de mai multe ori gazda a diverse competiţii sportive, cum ar fi Campionatele Mondiale de Freestyle sau Cupa Mondială de Schi Alpin. Accesul la domeniu schiabil incredibil se face prin "leagănul" Radstadt-Altenmarkt. După o zi variată pe pârtie vă stă la dispoziţie un program la fel de variat de agrement. Chiar şi iubitorii de Shopping au destule de văzut şi cumpărat, îi aşteaptă multe magazinaşe şi Boutique în timp ce cei care vor să continue sportiv şi în după-amiază pot încerca derdeluşele sau face o plimbare mai lungă prin peisajul impresionant. Puteţi bineînţeles şi să petreceţi ultime ore ale zile şi liniştit la unul din refugii.


Annaberg

Annaberg

Informaţii generale Annaberg este situat pe 777m deasupra Sealevel şi are 2500 de locuitori. Acesta oferă sport şi agrement într-un mediu alpin frumos. Sat fermecător şi pitoresc salută familii. Situat în apropiere de Salzburg şi Salzkammergut, este un punct ideal de plecare pentru excursii diverse.


Strobl Am Wolfgangsee

Strobl Am Wolfgangsee

Informaţii generaleStrobl, la o altitudine de m 542, cu 3200 de locuitori se află pe coasta de est a lacului Wolfgang, şi este, de asemenea, aproape de o zona de schi. Cuibărit în Valea Lacului Wolfgang, zona emana linişte şi confort. Strobl este, de asemenea, un punct de pornire ideal pentru excursii în regiunea Salzkammergut. Veţi fi uimit de Munții Postalm, Zwölferhorn, Schafberg și Katrinalm inspiraţie.


Kleinarl

Kleinarl

Informaţii generaleLa 1014 m deasupra nivelului mării şi cu 739 locuitori, Kleinarl este situat în Munții de un râu şi o zonă de schi. Satul pitoresc - în mijlocul de regiunea de munte Salzburger - este o zonă primitoare să meargă şi să rămână. În Kleinarl, mersul pe jos, călărie, Ciclism şi munte alpinism - on the edge of 'Hohe Tauern' national park - sunt toate posibil, precum şi sarcini de distracţie pentru copii, şi toate acest lucru poate fi bucurat în mijlocul împrejurimile liniştite. În ciuda locației sale de mare altitudine, Kleinarl este doar câteva minute de autostrada, 70 km sud de Salzburg. Kleinarl tot ceea ce oferă oaspeţilor săi, - dacă tânăr sau bătrân, familii sau single-uri, - în plus faţă de plimbări şi excursii montane acolo este un număr mare de alte posibilităţi, astfel încât să puteţi aranja vacanta ta, exact aşa cum vă duce starea de spirit.


Muhlbach Am Hochkonig

Muhlbach Am Hochkonig

Foarte tradiţionalul sat de munte Mühlbach am Hochkönig este situat la o altitudine de 860 m în centrul Landului Salzburg. Ospitalitate şi panoramă uimitoare sunt ceea ce caracterizează cel mai bine o vacanţă în Mühlbach. La poalele vârfului cu zăpadă veşnică vă puteţi bucura de un concediu minunat şi vă încărca bateriile pentru viaţa de zi cu zi. Pârtii largi şi foarte bine preparate cu o lungime totală de 120 km precum şi oferta de petrecere a timpului liber în afara pantelor înzăpezite fac din Mühlbach o regiune de vacanţă foarte multi-faţetată. Dintre atracţiile culturale fac parte Monumentul Buwi-Bradl în memoria Ski jumperului Joseph Bradl, primul care a sărit peste 100 m cu schiurile, o altă specialitate este "bocancul floral", care se află la cca. 1400 m înălţime în Dientner Sattel este considerat cel mai mare din Europa.



Dorfgastein

Dorfgastein

Dorfgastein este un oras din districtul St. Johann im Pongau din statul Salzburg, Austria. Statiunea Dorfgastein face parte din zona de schi Gastein si are acces la 38 de partii individuale.


Konigsleiten

Konigsleiten

Staţiunea montană situată romantic Königsleiten nu aparţine - spre deosebire de Gerlos şi Zell - landului Tirol, ci Landului Salzburg. La 1.600 m altitudine Königsleiten este cea mai înalt situată localitate din Zillertal Arena, cea ce permite un acces foarte rapid la domeniul schiabil. Distracţia pe pârtii şi Après-Ski fac din Königsleiten o destinaţie îndrăgită, puteţi alege însă şi dintre multe posibilităţile de relaxare. Fie că vă petreceţi seara la un bar, vă bucuraţi de delicatesele gastronomice locale sau vă relaxaţi la piscina acoperită cu zonă spa - oferta de agrement este largă şi oferă varietate pentru toate vârstele!


Forstau

Forstau

Informaţii generaleFostau este o aşa-numitele "mari Vale' - situat 930 m deasupra nivelului mării în regiunea 'Ski Amadé'. Un mic oraş între orașele Radstadt şi Schladming. Evadare din starea cenuşie - şi expiră soiuri de peisaj şi ospitalitate de oameni locale. Iarnă şi de vară oferă o multime moduri de sentimentul de petrecere a timpului liber. Alegeţi dintr-o gamă largă de activităţi sportive şi.


Hof Bei Salzburg

Hof Bei Salzburg

Hof în varaToate este lângă, toate este aici! Luând soarele şi înot în Salzkammergut frumos lacurilor, sport pe şi în apă, golf, Drumeţii-tururi şi numai 13 km de faimoasa Mozartstadt Salzburg.


Anif

Anif

Anif varaApă curată şi lacuri în calitate de băut sunt în aşteptare pentru tine. Drumeţii, înot, Ciclism, etc. vor fi oferite în Anif. Face o plimbare prin Castelul şi oraşul vechi al Salzburgului şi bucuraţi-vă, de asemenea, Divertisment culturale.


Abersee

Abersee

Abersee este un nume dat capătului vestic al Wolfgangsee, un lac în Austria, care se află în mare parte în partea dinspre Salzburg și care este una dintre cele mai cunoscute lacuri din regiunea Salzkammergut. Numele este, de asemenea, asociat cu partea de sud-vest a municipiului St Gilgen.


Werfen

Werfen

Liniştita staţiune Werfen este situată la 540 m altitudine şi vă aferă atmosferă primitoare, cu cafenele frumoase şi baruri rustice. O vizită la fortăreaţa Hohenwerfen, care tronează de pe o stâncă care se ridică până la 113 m şi vă aşteaptă astfel cu o vedere minunată asupra munţilor înconjurători. O altă atracţie este Lumea Uriaşilor de Gheaţă Werfen - cea mai mare peşteră de gheaţă din lume şi un spectacol natural unic din gheaţă şi rocă. Departe de agitaţie, în Werfen puteţi să vă relaxaţi - corp şi spirit. Plimbări frumoase pe jos sau cu sania trasă de cai vă permit să profitaţi la maxim de vacanţă şi să uitaţi de stresul de zi cu zi. Pentru o excursie de o zi şi atmosferă mai urbană o destinaţie perfectă este oraşul lui Mozart, Salzburg, la doar cca. 40 km depărtare.


Lammertal

Lammertal

Valea Lammer și văile sale secundare, este, alături de bazinul Salzburg-Hallein, una dintre cele două localități principale ale Tennengau (județ Hallein) din provincia Salzburg. Aceasta se află între Muntii Tennen, masivul Dachstein și Osterhorngruppe.


Huttau Niedernfritz

Huttau Niedernfritz

Chiar în Salzburger Pongau, între Bischofshofen şi Radstadt, veţi găsi fermecătorul sat Hüttau-Niedernfritz, cu în jur de 1600 de locuitori. Pensiunile primitoare, hotelurile tradiţionale şi hanurile rustice primesc în fiecare iarnă numeroşi oaspeţi, în căutare de relaxare dar şi de mişcare. Cu panorama sa montană frumoasă şi situarea liniştită dar totuşi centrală staţiunea este un punct de pornire ideal pentru schi, ture şi drumeţii. Câteva din atracţiile renumite uşor de accesat din Hüttau sunt lumea îngheţată a Eisriesenwelt, Salzkammergut, cheile Lichtensteinerklamm sau oraşul lui Mozart, Salzburg. La 709 m deasupra nivelului mării vă aşteaptă romantica capitală a districtului, St. Johann im Pongau şi domeniul schiabil ideal pentru familii Werfenweng la cca. 20 minute de condus. La marea regiune Salzburger Sportwelt ajungeţi pe autostrada ist Tauernautobahn în doar 15 minute, iar cei 240 de km de pârtii nu lasă nimic de dorit.


Siezenheim

Siezenheim

Municipalitatea este situată între orașul Salzburg în partea de est și granița Austriei cu Germania în vest. A fost înființată în 1948 prin fuziunea Wals cu Siezenheim după ce părți din teritoriile sale au fost incluse deja în limitele orașului Salzburg.