Statiuni si orase in regiunea Stiria

Regiunea Styria, Provincia Verde, a doua provincie austriaca ca marime combina munti maiestuosi si peisaje alpine mirifice cu regiuni viticole fertile si statiuni termale ideale pentru spa si wellness, Stiria oferind toate atractiile Austriei intr-o singura regiune. Ghetarul Dachstein, peste 800 km de partii de ski pentru schiori de toate categoriile, statiuni de ski precum Schladming - gazda a numeroase competitii sportive de iarna, centre de sanatate precum Bad Gleichenberg apreciat pentru eficacitatea in tratarea afectiunilor vasculare si pulmonare, specificul viticol, fiind si un renumit centru culinar al Austriei, preturile rezonabile si sarmul rustic confera acestei regiuni o aura irezistibila fiind o destinatie turistica ideala pentru petrecerea unei vacante de neuitat la schi sau impreuna cu familia.

Statiunile si orasele din Stiria unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

StiriaObiective turistice in regiunea Stiria Oferte Stiria

Ramsau Am Dachstein

Ramsau Am Dachstein

Informaţii generale1150 m deasupra nivelului mării 2709 locuitori locaţie: în Munții, aproape de o zona de schi


Semmering

Semmering

Toate drumurile în Alpii vienezi duc spre Semmering - staţiune de iarnă prin excelenţă, plină de farmec şi vara, renumită încă de pe vremea imperiului. Lumea bună venea aici şi pentru peisajele uluitoare rămase la fel după trecerea anilor, aşteptând să încânte alte 
generaţii de privitori, alţi iubitori ai muntelui şi ai naturii pure.


Schladming

Schladming

Informaţii generaleSchladming, cu 5000 de locuitori, se află 750 m deasupra nivelului mării şi este situat în Munții, aproape de un râu şi o zonă de schi. Mai vestic oraş din Steiermark, Schladming este centrul regiunii Dachstein-Tauern, care se lauda cu cele mai frumoase peisajele montane din Austria. Din acest motiv, Schladming este, de asemenea, o staţiune de vacanţă iubit.


Eisenerz

Eisenerz

Eisenerz('' Minereu de fier'') este un vechi oras minier din Stiria, Austria la o distanta de 109 km de Gaz. Este situat in valea Erzbach, incojurat de munti iar la est fiind Mintele Pfaffenstein(1871m), la vest Muntele Kaiserschild(2082m) si la sud de muntele Erzberg(1533m). Peisajul divers cuprinde, muntii, un lac de munte si dealuri.


Graz

Graz

Oraşul universitar Graz, al doilea ca mărime după Viena, este capitala statului federal al Styriei (Steiermark) şi se află aşezat pe râul Mur, în sud-estul Austriei. Datorită poziţiei lui la sud est de Alpi, Graz este protejat de vânturile vestice, fapt care face ca vremea în Graz să aibă influenţe mediteraneene. Fiind aşezat într-un bazin cu deschidere spre sud, Graz profită de o climă mai caldă. Graz este un oraş cu un farmec de necontestat şi un element trendy destul de surprinzător. Arhitectura din jurul oraşului Graz este punctată ocazional de câteva clădiri ciudate, şi nimic nu poate fi mai neaşteptat ca Kunsthaus (Casa de Artă) care la prima vedere pare a fi asemenea unui balon suspendat.


Sankt Lambrecht

Sankt Lambrecht

Sankt Lambrecht este o municipalitate în districtul Murau, Styria, Austria situat la cea mai mare altitudine din stat (1028 metri deasupra nivelului mării), pe muntele Thajagraben, granita dintre Stiria si Carintia. Activitatile practicate în Sankt Lambrecht sunt prelucrarea lemnului (ferestre, mobilier, scaune), o fabrica de dinamită (explozivi, produse militare), și turism. Abbey St Lambrecht este una dintre cele mai importante mănăstiri benedictine din Austria și se află în rezervația naturală Grebenzen. Cele mai vechi semne de călugări sunt documentate în 1076. Merită vizitate mănăstirea benedictină (din 1096) și Mănăstiriea gotic (reconstruită în 1421). În timpul celui de-al doilea război mondial orașul a găzduit două dintre sub-lagărele din lagărul de concentrare Mauthausen - Gusen, unul pentru deținuții de sex masculin și unul pentru detinutii de sex feminin.



Tauplitz

Tauplitz

Informaţii generaleTauplitz, situată între 900 și 2000 m deasupra nivelului mării, а locuitori și este situat pe un platou, înconjurat de a vârfurilor 'Totes Gebirge' muntos. Ia în frumusetea a peisajului în aria, şi simţi efectul de aer proaspăt. Relaxaţi-vă şi eoliene în jos. Puteţi deveni la unul cu natura aici, atât în vară, când vă puteţi bucura de inflorire pajişti, și în iarna, când profund acoperite cu zăpadă rurale este în special feeric. Tauplitz se află în mijlocul Munților "Totes Gebirge", iar la sud un schi şi paradis de mers pe jos este de a fi găsit, mărginită de munte "Kalkstock Grimming" (2351 m). Merită văzând mai presus de toate altceva este 6-Lacul mare platou alpin, păşune 'Tauplitzalm' sau 'Tauplitz' Cascada.


St. Lorenzen Ob Murau

St. Lorenzen Ob Murau

Informaţii generale820 m deasupra nivelului mării 1000 locuitori locaţie: de o zonă de schi


Bad Aussee

Bad Aussee

Bad Aussee este un oraș în regiunea austriaca Styria, situat la confluența dintre cele trei izvoare ale râului Traun din regiune Ausseerland. Bad Aussee servește ca centru economic și cultural al landului Stiria din regiunea lacurilor Salzkammergut. Cu o populație din 5086, orașul este declarat a fi punctul de mijloc geografic al Austriei, simbolizat de un monument de piatră în centrul orașului.


Bad Mitterndorf

Bad Mitterndorf

Informaţii generaleMitterndorf rău (3035 locuitori) se află la 812 m deasupra sealevel în regiunea Salzkammergut, care are o lungă tradiţie ca o staţiune de vară şi este bine cunoscut pentru frumusetea a peisajului. În plus, Bad Mitterndorf oferă izvoare termale şi noroi. Deci, dacă te duci pentru partea sănătoase sau vreau doar să se bucure de o vacanţă activă în nealterate de natura şi de aer proaspăt, în Bad Mitterndorf este tot acolo pentru tine.


Haus Im Ennstal

Haus Im Ennstal

Informaţii generaleLa o altitudine de 740 m, Haus, cu 2500 de locuitori, constă într-un curent la poalele unui munte. Împreună cu Aich şi Gössenberg, Haus - seeped în tradiţia - este în timpul iernii, una dintre cele mai frumoase locuri din Stiria. Viaţa satului în Munţii - în cazul în care toată lumea ştie numele tău!


Hohentauern

Hohentauern

Informaţii generaleLa o altitudine de 1274 m și cu 580 de locuitori, Hohentauern este situat într-o rezervă natura, mijlocul muntilor mai mult de 20, fiecare cel puţin 2000 m înălțime. Hohentauern are o istorie de anul 2000 ca o trecătoare de trecere. Romanii au construit primul întărite treci-drumul peste 'Thauern'. Astăzi, drumul încă mai oferă un acces uşor la Hohentauern, şi fascinaţia de vizitatori care folosesc aceasta este întotdeauna evidentă. În altă parte, cantităţi mari de trafic au erodat Alpilor. În ciuda modernitate şi varietate de facilităţi şi opportunites pentru turisti, Hohentauern și-a păstrat flerul de un sat de munte protejate de turismul în masă. Un loc care a schimbat putin din originile sale, în cazul în care puteţi lua în puterea cerurile şi pământul.


Rohrmoos Bei Schladming

Rohrmoos Bei Schladming

Informaţii generaleRohrmoos bei Schladming, situată între 760 şi 2863 m deasupra nivelului mării, este situat în Munții şi 1450 de locuitori. Zona de anvergură a ROHRMOOS-UNTERTAL, în inima regiunii sportului Schladming/Dachstein-Tauern, se întinde din regiunea de munte înalt 'Niederen Tauern' la oraș montan din Schladming. În vara anului zona este un alpin walking zona, în iarna o staţiune ideală pentru o vacanţă de iarnă.


Murau

Murau

Cum se ajunge acoloCu maşina: la Viena prin intermediul Semmering, Mürz-vale şi apoi Murtal-Schnellstraße la Murau. Din Germania prin intermediul Salzburg şi Tauernautobahn til spre ieşire St. Michael/Lungau şi apoi prin intermediul Tamsweg la Murau. Din Italia prin intermediul Klagenfurt şi St. Veit la Murau. Cu trenul: la staţia de cale ferată Unzmarkt şi de acolo cu 'Steiermärkischen Landesbahnen' Murau sau Radstadt şi de acolo cu autobuzul la Murau. De avion: cele mai apropiate aeroporturi sunt în Klagenfurt, Graz şi Salzburg.


Grobming

Grobming

Saalfelden are aproximativ 17,000 de locuitori și Madinat'Isa din 2000. Saalfelden este plin de un peisaj minunat, un lanț muntos superb, o combinație de munți de piatră și iarbă.



Bad Waltersdorf

Bad Waltersdorf

Informaţii generaleRău Waltersdorf (2000 locuitori) minciuni între dealurile blând regiunii termică din Steiermark pe 290 m deasupra nivelului mării. Austria a instituit recent spa este un este considerată ca fiind un model de sat în domeniul ecologiei din cauza multe iniţiativele luate pentru protejarea resurselor naturale. Diversele facilităţi sportive şi de agrement, evenimente şi obiective turistice din întreaga regiune a face pentru o vacanţă de neuitat.


Bad Radkersburg

Bad Radkersburg

Bad Radkersburg este un oraș în sud-estul landului austriac Styria, în districtul Südoststeiermark. Bad Radkersburg este un oras spa sportiv, cu un izvor termal cu o temperatură de 80 ° C. Acesta și cea mai mare durată de stralucire a soarelui din Austria face orașul un loc atractiv pentru turism cu 100.000 de sejururi pe an.






Pichl Bei Schladming

Pichl Bei Schladming

Informaţii generalePichl, cu 900 de locuitori, se află 800 m deasupra nivelului mării şi este situat în Munții, un râu şi zona de schi. Locaţia cea mai vestică din Stiria, face parte din centrul regiunii Dachstein-Tauern, care se lauda cu cele mai frumoase peisajele montane din Austria. Din acest motiv, Pichl/Mandling este de asemenea o staţiune de vacanţă iubit.



Krakauebene

Krakauebene

Informaţii generaleMinciuni Krakauebene m 1300 deasupra mării nivel şi 600 de locuitori. "Valea sănătoase" pe partea de Sud a Schladminger Tauern oferă o mulţime de posibilităţi pentru relaxare, în vara, precum şi ca în timpul iernii.


Alpl Bei Krieglach

Alpl Bei Krieglach

Informaţii generaleAlpl bei Krieglach se află pe 612 m de Lacul înălţime în Mürztal în Styria şi are 5195 de locuitori. Oraşul a fost acasă la celebrul scriitor Peter Rosegger (rogue din Alpi, documente de învăţător, şi multe altele). Roseggers Waldschule şi Waldheimat sunt în zona Alpl.


St. Georgen Ob Murau

St. Georgen Ob Murau

St. Georgen ob Murau este pricipala aşezare din comunitatea St. Georgen am Kreischberg, unde trăiesc un total de 1800 de locuitori. Satele cele mai mari St. Georgen şi St. Lorenzen sunt legate prin în acest moment cel mai mare pod suspendat de lemn, o atracţie specială a regiunii. Datorită apropierii de Kreischberg, dar şi de Frauenalpe fanii de toate vârstele ai schiului şi snowboardingului au posibilitatea de a se da după placul inimii în un domeniu schiabil variat şi primitor pentru familii. Dar şi în afara pârtiilor găsiţi destule posibilităţi în regiune. Numeroase refugii şi baruri oferă, pe lângă specialităţile culinare excelente şi muzică şi petrecere până târziu în noapte. Fie la o drumeţie romantică prin peisajul înzăpezit, patinaj sau derdeluş în nocturnă la Kreischberg, o drumeţie cu rachetele de zăpadă sau tururi de schi - veniţi cu noi şi lăsaţi-vă cuceriţi de farmecul deosebit al regiunii de vacanţă din Murtal.


Veitsch

Veitsch

Informaţii generaleVeitsch, situat în nord-estul Styria, se află 669 m mai sus mare nivel în Valea Veitsch şi 2700 de locuitori. Acesta vă invită să plimbare în jurul magazine şi persista în cafenele minunat. Precum şi în timpul verii ca în timpul iernii Veitsch oferă numeroase oportunităţi pentru sport, distractie si relaxare. O caracteristică specială în Veitsch este pelerini cruce, care este cel mai mare cruce din lemn din lume.


Seckau

Seckau

Informaţii generaleSeckau este situat pe un platou la poalele Alpilor' Seckauer'. Există viaţă ca. 1300 locuitori la 46,26 km². Valea este foarte scoica şi harmonical pentru că acolo este mai degrabă mai puţin trafic. Una dintre principalele atractii este Seckau' Abtei", care a fost construit în 1140. În 1886 o parte din "Basilika' prăbuşit şi Ildephons Schober a reconstruit cele două turnuri. Astăzi există o școală de gramatică distins privat.