Statiuni si orase in regiunea Stubaital

Cu "Stubaier Superskipass" beneficiati de o experienta de neuitat pe 147 km de pârtii variate. Incluse sunt coborârile domeniilor schiabile Stubaier Gletscher, Schlick 2000, instalatiile Serlesbahnen si Elferlifte.
Valea Stubai se numara printre cel

Statiunile si orasele din Stubaital unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

StubaitalObiective turistice in regiunea Stubaital Oferte Stubaital

Neustift Im Stubaital

Neustift Im Stubaital

Chiar în inima Stubaital este situată animata staţiune dedicată sporturilor de iarnă Neustift. Instalaţiile Elfer, care pleacă chiar din localitate, zona de schi Schlick 2000 la Fulpmes şi gheţarul Stubai, cu pârtii foarte bune, coborâri de vis, Funpark şi pistă de competiţie fac din Stubaital o alegere excelentă pentru un concediu la schi. Şi după schi oferta din Neustift este aproape perfectă: localuri Après-Ski, baruri, pub-uri, discoteci pentru petrecere şi Centrul Timp Liber cu piscină acoperită şi saună pentru relaxare, cafenele confortabile şi restaurante pentru mici pauze. În plus există terenuri de tenis şi box Squash, un patinoar şi posibilităţi de practicare a Kegeln (joc asemănător bowlingului).


Fulpmes

Fulpmes

Nenumărate văi, cu coborâri line şi multe coline acoperite cu zăpadă abia căzută care continuă spre cer cu munţi majestuoşi. Aceasta este imaginea care vă aşteaptă la staţiunea foarte portivită pentru familii Fulpmes. Înconjurată de Alpii Stubai cu gheţar care vă invită la coborâri pe schiuri de-a lungul întregului an această staţiune este un loc de pornire ideal pentru toţi pasionaţii sporturilor de iarnă. . Un program variat pentru copii, atât vara cât şi iarna şi domenii schiabile de dimensiuni reduse caracterizează Fulpmes ca o staţiune pentru familia dvs. Derdeluşuri cu lungimi de peste 8 km sunt un vis pentru toţi cei mici. Numeroase trasee de drumeţii vă aşteaptă la plimbare prin minunata zăpadă nouă.