Statiuni si orase in regiunea Turcia

Akçakoca este atât un oraș și district din provincia Düzce, în regiunea Mării Negre din Turcia, situat la aproximativ 200 km est de Istanbul. Orasul a fost numit dupa un șef turc din secolul al 14-lea, care a capturat zona pentru Imperiul Otoman, și are o statuie în onoarea sa. Orașul dispune de o moschee modernă de design neobișnuit. Atractii turistice includ plaje si un mic castel ruinat.

Statiunile si orasele din Turcia unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

TurciaObiective turistice in regiunea Turcia Oferte Turcia

Edirne

Edirne

Edirne, fostul Adrianopol, este un oraș în regiunea turcă de Est Tracia, aproape de frontierele sale cu Grecia și Bulgaria. Edirne a servit ca a treia capitala a Imperiului Otoman 1365-1453, înainte de Constantinopol (Istanbul) a devenit capitala a patra și ultima imperiului. În prezent, Edirne este capitala provinciei Edirne în Tracia turcă.


Kocaeli Izmit

Kocaeli Izmit

Kocaeli este cunoscut mai ales prin centrul său de district, Izmit. Numele antic al orasului este Nikomedia. Rămășițele romane și perioada bizantină pot fi văzute aici, printre care sunt citadela, Templul lui Augustus și agora.


Bozuyuk

Bozuyuk

Bozuyuk este un oraș și districtul provinciei Bilecik din regiunea Marmara din Turcia. Bozüyük este cel mai mare oraș din provincia Bilecik. Districtul are o suprafață de 928 km2.