Statiuni si orase in regiunea Vidin

Vidin este un oraș pe malul sudic al Dunării, în nord-vestul Bulgariei. Se află în apropiere de granițele cu Serbia și România, și este de asemenea centrul administrativ al Regiunii Vidin.

Statiunile si orasele din Vidin unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

VidinObiective turistice in regiunea Vidin Oferte Vidin

Belogradcik

Belogradcik

Belogradchik este un oraș din nord-vestul Bulgariei în Regiunea Vidin. Belogradchik, care literalmente înseamnă „oraș mic alb” este situat la poalele Munților Balcani, la est de granița cu Serbia și la 50 de km sud de Dunăre. Orașul este unic și faimos pentru stâncile sale, Stâncile Belogradcik, care acoperă o suprafață de 90 de kilometri pătrați și ajung până la 200 de metri înălțime.


Orasul Vidin

Orasul Vidin

Vidin este un oraș pe malul sudic al Dunării, în nord-vestul Bulgariei. Se află în apropiere de granițele cu Serbia și România, și este de asemenea centrul administrativ al Regiunii Vidin. Vidin este cel mai important port la Dunăre din vestul Bulgariei, aflat pe una dintre cele mai sudice secțiuni a fluviului. Un complex de feribot, legând Vidin de Calafat pe malul celălalt al fluviului, se află la 2 km de oraș. Complexul urmează să fie înlocuit cu un pod peste Dunăre, a cărui construcție se va finaliza probabil în 2011. La câțiva kilometri de Vidin se află ruinele unei mănăstiri săpate în stâncă de pe vremea lui Stratsimir și a țarinei Ana.