Sejururi All Inclusive Gaafu Alifu Atoll, Maldive Maldive 2022 | DirectBooking.ro
031 9641Luni - Vineri 9 - 17

Cauta oferte ×

Filtrare dupa:×

Transport

Scor din comentarii

Pret

Intre

-

EUR

Distanta fata de obiective

Abonare newsletter

Sejururi All Inclusive Gaafu Alifu Atoll, Maldive Maldive 2022

Filtre: Masa: All inclusive×Sterge toate filtrele aplicate×

Nu am gasit nici un hotel conform criteriilor solicitate.

Sejururi All Inclusive Gaafu Alifu Atoll, Maldive Maldive 2022

Pachetele All Inclusive Gaafu Alifu Atoll 2022 includ cazarea, 3 mese pe zi (mic dejun + pranz + cina) si diferite servicii suplimentare in functie de hotel.

Conceptul de All inclusive in Gaafu Alifu Atoll, Maldive inseamna ca toate mesele si bauturile racoritoare si alcoolice locale sunt incluse in pachet. Sejururile cu All Inclusive la hotelurile din Gaafu Alifu Atoll, Maldive nu include bauturile de import.

La majoritatea hotelurilor din Gaafu Alifu Atoll cele 3 mese principale se servesc la restaurantul principal al hotelului intre orele 7:30 - 10:00 Mic dejun, 12:00 - 14:30 Pranz si 18:00 - 21:00 Cina.

Conceptul de all inclusive in Gaafu Alifu Atoll difera de la hotel la hotel in functie de numarul de stele si pret. Unele hoteluri includ anumite servicii si facilitati oferite turistilor cum ar fi accesul gratuit la sauna, gratuitate pentru sezlongurile de pe plaja, accesul gratuit la sala de fitness, WiFi in lobby Gratuit, programe de animatie pentru copii si diverse spectacole de seara pentru adulti precum si organizarea unor excursii optionale. La majoritatea hotelurilor din Gaafu Alifu Atoll ce au in oferta pachetul All Inclusive servesc pizza, salate, fructe, inghetata si dulciuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice locale, cocktailuri, vin si bere intre orele 10:00-17:00.

Conceptul de Ultra All Inclusive in Gaafu Alifu Atoll consta in diferite servicii suplimentare fata serviciile incluse in pachetul All Inclusive. Spre exemplu, unele hoteluri din Gaafu Alifu Atoll pe langa bauturilor locale ofera si bauturi din import sau gratuitate pentru sezlongurile de pe plaja, sau alte servicii suplimentare.

Cele mai bune preturi la Ofertele All Inclusive si Ultra-all Inclusive Gaafu Alifu Atoll (Maldive, Maldive) 2022 - Alege unul dintre cele mai bune hoteluri si rezerva pe loc. Fii primul care beneficiaza de noile oferte de vacanta, intrand pe DirectBooking.ro