Black Friday! Pana la 40% reducere si vacante cu anulare gratuita
» Oferte

10.11.2020

Black Friday! Pana la 40% reducere si vacante cu anulare gratuita

Mii de vacanțe ieftine și mii de oferte cu Anulare Gratuită! Am dat startul campaniei de Black Friday cu pana la 40% discount, la sejururi în România, Bulgaria, Turcia, Grecia sau Egipt. Le găsești pe toate online! Iar dacă ai nevoie de ajutor în alegerea sejurului, scrie-ne pe chat și îți oferim asistență privind alegerea celei mai bune oferte. În perioada Black Friday, toți agenții vor fi online, în fața laptopului, pentru tine! De asemenea, am selectat sejururi ale căror condiții de plată îți fac alegerea mai ușoară. Pentru că știm că este o perioadă grea. Alături de reduceri Black Friday, te bucuri și de facilități menite să-ți ofere siguranță în rezervare. Cât? Până la finele lunii. Astfel ai timp să hotărăști fără grabă destinația și oferta potrivită familiei tale.

Ce ți-am pregătit mai exact?

O serie de super reduceri Black Friday. Vacanțe în cele mai populare destinații, cu până la 40% reducere Black Friday și oferte cu Anulare Gratuită. Astfel nu va mai trebui să-ți faci griji în privința sumei achitate. În această perioadă îți poți rezerva cele mai bune camere la hoteluri de top de pe Litoral România și sejururi cu transport sau fără în Bulgaria, Turcia, Grecia, Egipt sau orice altă destinație din site-ul nostru. Suntem Mall de vacanțe... le avem pe toate. Plus cele mai bune oferte ale lor 😊

Vacanțe cu Anulare Gratuită. Rezervi acum, achiți avansul și diferența, apoi ești liniștit. Poți anula gratuit cu până la 21 de zile înainte de check in, în funcție de oferta aleasă. Recuperarea sumei achitate, în cazul unor evenimente neașteptate, este clară și sigură, condițiile de plată fiind afișate la fiecare ofertă în parte. Astfel, scapi de frica rezervării unei vacanțe Early Booking, fie ea vacanța de iarnă, la schi, sau vacanța de vară pe litoral România, Bulgaria, Turcia sau Grecia.

Chat cu Asistență personalizată. În perioada de reduceri Black Friday toți agenții sunt dedicați conversațiilor pe chat. Scrie-ne ce oferte ți-ai dori, în ce destinație sau întreabă ceea ce îți dorești să știi despre oferta aleasă și unul dintre agenți îți va răspunde fiecărei întrebări. Astfel vei beneficia de sfaturi și cele mai bune opțiuni privind ofertele cu discount în funcție de destinație și de facilitățile oferite de fiecare pachet în parte. În plus, conversațiile cu agenți specializați în turism te vor ajuta să hotărăști mai mai ușor în privința alegerii celei mai bune oferte de vacanță. 

Tarife de la 800 lei, doi adulți

... sau chiar mai puțin. Vara 2021 vine cu reduceri masive pentru cazările pe litoral România. 5 nopți de cazare pornesc de la 800 lei, pentru doi adulți, sau chiar mai puțin, în funcție de perioada aleasă. Vacanțele All Inclusive în Turcia, cu transport avion, pornesc de la 700 euro, pentru doi adulți, iar un sejur de Revelion în Egipt poate porni de la 800 euro sau de la 1200 euro, cu All Inclusive sau Ultra All Inclusive. Sejururile în Bulgaria vin și ele cu discount, fie că vorbim de vacanțe la ski sau de litoral. Cât despre un sejur la ski în Austria, prețurile pornesc de la 400 euro, doi adulți, transport individual.   Trebuie doar să îți alegi destinația și oferta potrivită. Apoi, fă-ți planuri, visează la bucuria vacanței pe pârtie sau la plajă.

Peste 1.600.000 de cazări și pachete de vacanță

Oricare ar fi bugetul tău de anul acesta, fii fără griji. Există o ofertă pentru fiecare. Găsești la noi aproape toate ofertele de vacanță de pe piață.... îți punem la dispoziție Peste 1.600.000 de cazări și pachete de vacanță. Toate includ sejururi în România, Bulgaria, Turcia, Grecia sau Egipt, cu transport individual, autocar sau cu transport avion. Ți se pare mult? Vor fi și mai multe! Suntem un mall de vacanță și îți aducem toate ofertele de pe piață online. Iar în această perioadă, ești mai în siguranță așa. Întregul proces de rezervare este mai simplu și mai rapid. Cât despre modalitățile de plată, poți veni în una dintre agențiile noastre doar dacă vrei. Poți achita pentru ofertele cu reduceri Black Friday online, direct in site-ul nostru, cu cardul Visa, MasterCard, Maestro, Card Tickete de Vacanta, sau prin transfer bancar ori depunere numerar la bancă, evitând astfel drumurile până la unul dintre sediile noastre.

Cele mai bune oferte se rezervă chiar acum

Dacă ți-am atras atenția, fii cu ochii pe noi! Cele mai bune oferte de vacanță Black Friday se rezervă cel mai repede. Nu aștepta finalul celor trei săptămâni de oferte de vacanțe până la 40% reducere și posibilitate de anulare gratuită pentru a-ți face rezervarea. Alege, scrie-ne pe chat, hotărăște și rezervă-ți vacanța cu reducere Black Friday. Vezi ofertele și alege vacanțe cu Anulare Gratuită și reduceri Black Friday.

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii