Citybreak in saboti de lemn
» Oferte Olanda

15.10.2014 Olanda

Citybreak in saboti de lemn

Organizarea unui city-break în Olanda nu a fost niciodată mai simplă! Datorită introducerii zborurilor low-cost spre Eindhoven, puteși bifa două destinații extrem de intersante în țara morilor de vânt.

Din Eindhoven, puteți porni cu trenul sau naveta spre parcul de distracții Efteling, care concurează cu Disneyland Paris. Acolo puteți petrece o zi completă, după care vă puteți îndrepta spre Amsterdam. Odată ajunși în Amsterdam, porniți de la Gara Amsterdam Central într-un tur pe canalele orașului, luând biletele de la Oficiul

Turistic amplasat direct în fața gării. Experiența va face toți banii! După ce veți debarca, puteți lua masa într-un restaurant sau fast-food (destul de ofertante, având în vedere diversitatea turiștilor), iar dacă doriți să vă delectați cu ceva local, încercați cârnatul Frikandel. Vă veți linge pe degete, la propriu! Nu sunt de ratat nici porțiile imense de „frites”, ce se găsesc la orice pas. De asemenea, în materie de mâncare, Amsterdamul este destul de ofertant și pentru vegetarieni și vegani, având o mulțime de restaurante cu specific. De la gară, puteți porni spre jos spre Red District și conștientiza nivelul de dezinhibare și deschidere de care dau dovadă depotrivă locuitorii, cât și administrația locală, care conștientizează că nu este nimic rușinos în a exploata o alta formă de atracție turstică, la vedere și în deplină legalitate. De acolo, puteți servi o cafea în piața Newmarkt și intra la metrou, de unde puteți porni spre cel mai mare parc din Olanda, Oosterpark, o adevărată oază de relaxare. Dacă plănuiți să rămâneți mai mult timp în Amsterdam, este musai să închiriați o bicicletă, dat fiind că sunt piste pe absolut toate străzile și aleile și veți fi încurajat de marea majoritate a locuitorilor care au ales acest mijloc de transport ecologic. Numeroasele muzee, printre care cel de ceară sau cel al diamantelor, fac din Amsterdam o destinație deosebită de city-break și cu siguranță nu vă veți plictisi!

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii