Craciun Finlanda 2022
Filtre: Categorie: Craciun× (7 oferte, 240.9EUR - 416.7EUR)
Levi Hotel Spa, Levi

Levi Hotel Spa

Levi, Laponia, Finlanda

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Avion (18.12 - 26.12.2022)
 • Fara transport
Break Sokos Hotel Levi , Levi

Break Sokos Hotel Levi

Levi, Laponia, Finlanda

  • Avion (18.12 - 26.12.2022)
  • Fara transport
  Hotel Levi Panorama, Levi

  Hotel Levi Panorama

  Levi, Laponia, Finlanda

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Avion (18.12 - 26.12.2022)
  • Fara transport

  Craciun in Finlanda

  Craciun in Finlanda

  Direct Booking te invita intr-o excursie tocmai la Mos Craciun acasa in Laponia, Finlanda. Pachetele de Craciun in Finlandia cu cazare si servicii de masa in hoteluri de 3 si 4 stele, transport cu avion si transfer cu autocar din Levi pana in Rovaniemi la Mos Craciun acasa sunt cadoul perfect pe care il puteti face familiei, in special copiilor. Il puteti intalni si sta de vorba cu Mos Craciun si sa pregatiti cadourile si bucatele pentru ajunul Craciunului, puteti vizita fabrica de surprize a renului Rudolph sau oficiul postal al mosului iar apoi, in seara de Ajun, esti invitat la Cina Festiva de Ajun, cand Mos Craciun asculta dorintele copiilor si inmaneaza daruri. In Levi va puteti bucura de zapada si de multiplele posibilitati de a schia sau activitati precum pescuitul la copca, safari polar, excursii cu sania trasa de caini sau cu snowmobilul si sa vizitati ferma de reni din apropiere. Pachetele tursitice pentru o excursie la Mos Craciun acasa pot fi rezervate on line sau telefonic prin Direct Booking la preturi avantajoase, ideale pentru un cadou magic facut celor dragi si au incluse toate optiunile unei vacante perfecte de Craciun.

  Intrebari frecvente despre Finlanda

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Finlanda?

  Levi Hotel Spa, Hotel Levi Panorama, Break Sokos Hotel Levi , Charter Laponia Rovaniemi Santa S Hotel Santa Claus, Charter Laponia Rovaniemi Hotel Sokos Vaakuna sunt cele mai populare hoteluri din Finlanda

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Finlanda?

  Levi Hotel Spa, Break Sokos Hotel Levi , Hotel Levi Panorama, Charter Laponia Levi Hotel Sokos Levi, Charter Laponia Rovaniemi Hotel Sokos Vaakuna sunt cele mai apreciate hoteluri din Finlanda ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Finlanda.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Finlanda?

  Levi Hotel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Finlanda ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Finlanda.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Finlanda?

  Levi Hotel Spa, Hotel Levi Panorama sunt cele mai apreciate hoteluri din Finlanda cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Finlanda.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Finlanda?

  Hotel Levi Panorama sunt hoteluri din Finlanda ce au acces gratuit la internet