din 15 impresii au apreciat Bogazkent, AntalyaOferte Bogazkent
9.3/10
Hotel Sensitive Premium Resort Spa, Bogazkent

Este foarte frumos,curățenie peste tot,mAncare foarte multă si buna. Băutura la discretie,plaja curăță cu rog ce este nevoie,bar si mAncare, totul inclus.Recomand cu plăcere.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

10/10
Hotel Sensitive Premium Resort Spa, Bogazkent

Am avut cea mai frumoasa camera de familie!! (Si mergem de 10 ani in Turcia doar la 5*) Serviciile excelente, mancarea proaspata si buna Plaja si marea de vis dar nu pentru copii mici. Piscina curata. Pana la plaja sunt 700 m care se parcurg in 7 minute. Pentru puturosi exista un minicar . Un hotel minunat,!! Multumesc Direct Booking. Multumesc dna Mirela.

nu este cazul!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Bogazkent
vizavi exista o statie de autobuz cu care se ajunge in 10 minute in Belek


9.3/10
Hotel Sensitive Premium Resort Spa, Bogazkent

A fost ok, toate la superlativ

-

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

8.6/10
Hotel Sensitive Premium Resort Spa, Bogazkent

curatenie, nu este aglomeratie,autobuz spre plaja foarte des, animatie si distractie ok, sezlonguri la orice ora libere

mancarea nu e diversificata, numai pui si foarte putin vita, berea slaba, coada la gratar

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 7

5.9/10
Hotel Sensitive Premium Resort Spa, Bogazkent

Piscina mare si curata,în minibar se pune zilnic cola,fanta și în cazul nostru un suc ptr copil,patul confortabil

Curățenia se face superficial,am dat si bacsis si curatenie tot nu s-a făcut, in spatele noptierelor este praf ,lenjeria nu se schimba zilnic,nu oferă halate de baie,papucii de unică folosință nu s-au schimbat decat o data cAnd am dat bacșiș, bauturile doar la dozator,singura băutură imbuteliata este apa plata,înghețată doar la cupa nu ambalată ca la alte resorturi de 5 stele,hotelul merita doar 4 stele din punctul meu de vedere

Curatenie: 1, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 6, Mancare: 7, Pret: 6

7/10
Hotel Sensitive Premium Resort Spa, Bogazkent

Mancarea e la fel in fiecare zi,multe sosuri.Nu este un hotel de 5 stele!Intrarea in apa abrupta,apa adanca de la 3_ 4 m.

Curatenie: 6, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 6, Personal: 7, Mancare: 6, Pret: 8

9.4/10
Hotel Sensitive Premium Resort Spa, Bogazkent

We spent 7 nights and 6 days at Sensitive Premium from May 11th. Everything at this hotel was wonderful, from the staff, the food, the pools to the entertainment. The rooms were given to us very quickly just as we arrived, so we didn’t have to wait; they are very spacious and large (we booked an apartment for 4 people). The food was very various and delicious, each night we had something different: turkey, beef, lamb, quail, chicken, goat, sushi; the dessert palette was large and all sweets tasted different and looked amazing, we had, i believe, 3-4 kinds of baklava everynight and they all tasted awesome, one night we also had 2 chocolate fountains, strawberries and watermelon. The staff was very polite and friendly, they made sure everyday that we had everything we wanted, we didn’t find one person from the staff to be rude or unhelpful. The entertainment team was really good as well, everyday at the pool there would be water polo, water gym, darts and many other games, the shows everynight were nice, we enjoyed the Turkish night the most, it was a really nice show. The hotel only has one pool, but I do think it’s enough, they also have 3 waterslides for the kids. The beach is 5-10min walk, it’s not far, but the hotel provides a bus that you can take from 15 to 15 mins. Overall, the atmosphere was great and we felt really good at Sensitive Premium! I recommend it with all my heart!

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 7, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Bogazkent
Bogazkent is really not that big, it’s a small “town” with villas. We didn’t get the chance to go around it that much. We only went to the Bazaar, that was dissapointing (we’ve been to many bazaars in Antalya&Alanya and this one was the poorest one). People selling there are mostly russians.


9.9/10
Hotel Sensitive Premium Resort Spa, Bogazkent

Hotel cu organizare dusa la perfectiune prin implicarea permanenta a patronatului si a conducerii.Personal atent,amabil si discret.Program de divertisment atractiv si continuu.MAncare proaspata,diversificata si delicioasa.Băuturi alcoolice si răcoritoare de foarte buna calitate.Recomand, in special celor care nu țin la silueta in perioada sejurului! Formidabil!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Bogazkent
Deosebita! Oameni care stiu sa facă turism si comerț.


9.4/10
Hotel Sensitive Premium Resort Spa, Bogazkent

Hotel nou, modern, curatenie zilnic, mancare variata, implicare conducere in rezolvarea oricarei probleme aparute

Zona izolata de statiune, curte interioara destul de mica, lipsita de vegetatie, spatiile verzi fiind necesare in perioadele cu temperaturi foarte ridicate.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 10

Impresie despre Bogazkent
Belek, d.p.d.v al statiunii impresioneaza prin resorturile cu tematica, hectatre intregi de zone verzi si lacuri ptr. iubitorii de golf, terenuri de tenis , fotbal si calarie, toate cu nocturna, iar ca oras un mare centru comercial plin se magazine.


8/10
Hotel Sensitive Premium Resort Spa, Bogazkent

Da

Nu

Curatenie: 7, Confort: 10, Amplasare: 6, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 9

7.4/10
Hotel Sensitive Premium Resort Spa, Bogazkent

Nu prea am multe . Dar hai uite camera ok . Mancarea f buna .

Am platit pt ultra all si am primit un all inclusiv mediu ce iti aducea aminte ca ar fi trebuit sa fie ultra all era doar inghetata nu foarte buna servita de la 15-17. In rest bauturi toate turcesti de f proasta calitate .Berea numai tuborg la draft nici aia prea stralucita . Nu sunt Rus sa beau mult prost si fara rost . Deci macar un gin bun nimic.Singura bautura buna Raki. Prosoapele de piscina f vechii si zdrentuite pana nu le-am aruncat inapoi in cos si am plecat nu mi-au dat altele noi . Programele de animatie si anunturile se fac in rusa totul e cu si despre rusi. Iar in aerisirea de la balcon intr-o searw venea o aroma de rahat ceva de vis .

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 6, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 5

Impresie despre Bogazkent
Cuvantul de ordine este lux. Si JEGMANEALA trag pe turta rusilor preturi f umflate artificial


9.6/10
Hotel Sensitive Premium Resort Spa, Bogazkent

O vacanta de vis

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 7, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

5/10
Hotel Sensitive Premium Resort Spa, Bogazkent

Hotelul nu este deloc ultra all ( in afara de niște băuturi locale de joasa calitate, restul erau contra cost, chiar și energizantul dar ce mai zic...pana și vata pe bat și popcorn care este 1,8 lei o punga acolo erau contra cost 2 euro. Hotelul nu era deloc situat pe plaja, ci se mergea cu un autobuz sau pe jos aproximativ 10-15 min. Per total cumva mai multe dezamăgiri decAt satisfacții. MAncarea relativ aceeași in fiecare zi, micul dejun bogat in oua de tot felul( fierte, ochiuri, omlete, etc, și cremwrusti). Ce era bun era puțin și se epuiza repede, producAnd dezamagire in rAndul celorlalți.

Curatenie: 6, Confort: 6, Amplasare: 3, Servicii: 5, Personal: 5, Mancare: 5, Pret: 5

Impresie despre Bogazkent
In afara de resorturile luxoase de prin Belek și un bazar ,zona este sărăcăcioasă, mizerabila.


10/10
Hotel Sensitive Premium Resort Spa, Bogazkent

Impresie pozitiva din toate punctele de vedere!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.6/10
Hotel Sensitive Premium Resort Spa, Bogazkent

Ne-am întors după o saptamana de vis petrecută la hotelul Sensitive Premium unde totul a fost exceptional.Hotelul este construit anul trecut si totul este impecabil cu camere mari si spatioasd,cu minibar in camera in care se puneau zilnic cutii cu cola,fanta,bere ,suc la cutie si apa minerală.Curățenia in camera se face in fiecare zi cu lenjeria si prosoape schimbate.Personalul hotelului este foarte amabil ,tot timpul cu zAmbetul pe buze ,iar la ora mesei se miscau ca pe bandă.MAncarea este diversificate cu fresh de portocale in fiecare dimineata,snach bar la piscină unde se făceau plăcinte si pizza iar după amiaza se serveau fursecuri,înghețată si porumb fiert.Seara o gama variată de torturi si baclavale.Piscină cu apa curata si calda cu scaune suficiente la care se făcea curățenie pe intreg parcursul zilei.Spectacol la piscină in fiecare seara cu minidisco pentru copii si animatie pentru adulți pana la ora 11 noaptea. Personalul hotelului foarte amabili încAt la ziua mea aniversara au venit in camera cu sampanie,fructe si prăjituri.A fost o vacanta de vis făcAnd raportul calitate-pret si un hotel minunat la care m-as întoarce oricand cu placere.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 10