din 4 impresii au apreciat Gran CanariaOferte Gran Canaria
7.9/10
Occidental Margaritas, Playa Del Ingles

Teritoriul hotelului amenajat frumos. Piscina cu apa calda. Mancarea la restaurant gustoasa si din ingrediente scumpe. Snack-uri foarte gustoase intre mese. Apartamentele spatioase. Wifi gratuit si calitativ.

Departe de plaja (vreo 30 min mers pe jos). Hotelul ofera transfer gratuit cu autobusul la plaja si inapoi, insa programul nu te ajuta (returul de la plaja pe la 11 dupa care tocmai pe la 14), deci putine sanse sa prinzi si pranzul. Apartamentele in care am stat cazati sunt intr-o alta cladire, iar restaurantul si piscina pentru copii se afla in curtea cladirii principale. E cam incomod sa te tot plimbi de la o cladire la alta. In cladirea cu apartamente, din 2 ascensoare unul era defect. Iar celalalt nu facea fata. Pentru noi cu copil mic si cu carucior era incomod sa astepti cateva minute liftul, caci nu poti cara caruciorul pe scari.

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 4, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 7

Impresie despre Playa Del Ingles
Statiunea frumoasa cu o plaja prietenoasa cu copiii - intrare lina, valuri mici (sau poate asa am prins vremea). Locuri de interes unice - dunele de nisip din Maspalomas. Atentie celor slabi de fire - pe o portiune a plajei se practica nudismul.


9.9/10
Dunas Don Gregory, San Agustin

totul la superlativ

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

9.9/10
Labranda Hotel Marieta - Adults only, Playa Del Ingles

Hotel f. bun cu servicii bune!Personal f. amabil si zambareti! Hotelul este la 200m de plaja, DAR sunt 122 de trepte de coborat...exista un lift , la vreo 300m ...

Am achizitionat camera Deluxe-sea view, dar am primit de la receptie camera standard room, partial -wiev, le-am atras atentia de greseala si au zis ca e doar o formularitate in exprimare, ca toate camerele sunt la fel(cele cu vedere la ocean) si asa a fost!...Deci nu exista diferente la camere (dar la pret, da!)decat pe vedere: ocean sau statiune, in rest sunt toate la fel!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Playa Del Ingles
Sunt multe de vizitat pe insula!


7/10
Hotel Lopesan Costa Meloneras Resort Spa Casino Half Board, Gran Canaria

Mancarea este foarte buna,piscina Lago este extraordinara si unica.

Nu mi se pare normal ca la schimbarea unui prosop de plaja sa iti ceara un euro

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Gran Canaria
Pt shopping unii ar fi foarte incantati...atentie insa la haine de marca...nu cred ca sunt reale.