din 2 impresii au apreciat NormandiaOferte Normandia
9.9/10
Appart City Caen, Caen

Multumesc Claudia si Direct Booking pentru oferte si rezervare in final. Profesionalism si orientare catre client. Totul a decurs conform asteptarilor si chiar peste asteptari! Urmatoarea excursie va fi sigur rezervata tot prin Direct Booking. RECOMAND !

nu este cazul

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 9, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Caen
Oras amplasat perfect pentru vizitarea coastei Normandiei si in special a zonelor de debarcare din al 2-lea Razboi Mondial. In apropierea Hotelului este un centru comercial unde aveti si Carrefour, chiar. Se poate gati in apartament - este utilat fuficient de bine pentru cateva zile de cncediu - n-as fi crezut, dar aveau chiar si tirbushon pt vin - Foarte folositor dupa o zi de alegat!!! :) In oras merita vazut centrul si Castelul Caen (se viziteaza gratis curtea interioara inclusiv acces pe zidurile de aparare de unde aveti perspectiva asupra orasului.. Localnicii sunt amabili, majoritatea vorbesc engleza dar se simt mai fericiti daca le vorbesti in Franceza - evident.


8.9/10
Hotel Maeva Residence Les Tamaris, Deauville

Cazare buna, peisaj super, linişte, multe variante de vizitare obiective turistice

vreme capricioasa (cel puţin în prima jumătate de iulie), parcare plătită separat; nefiind recepţioner permanent, dacă apare un eveniment nedorit (defecţiune la instalaţii, vreun copil sau vreun petrecăreţ gălăgioşi, etc) nu ai cui să reclami pe moment, iar dacă cineva vine de la mare distanţă (cum a fost cazul nostru), trebuie să-şi calculeze sosirea exact în intervalul cAnd există recepţioner.

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 8

Impresie despre Deauville
foarte buna - posibilitati de plimbare, peisaj frumos,