din 22 impresii au apreciat PargaOferte Parga
8.3/10
Hotel Apartments Elena, Statiunea Parga

Locatie buna si linistita, aproape de plaje si de centrul statiunii, piscina frumoasa si curata, cazare buna corespunzator raportului pret si calitate.

Nu este cazul.

Curatenie: 9, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 9, Mancare: 7, Pret: 9

Impresie despre Statiunea Parga
O destinatie turistica cosmopolita foarte frumoasa, linistita, munte si mare la un loc, plaje diverse si apropiate dar cele mai minunate sunt Valtos si Lichnos. Obiective turistice si imprejurimi deosebite. Taverne traditionale, pitoresti cu specific local, impanzite atat pe faleza cat si pe majoritatea stradutelor din statiune. O destinatie de vacanta care merita sa fie luata in consideratie si pentru care nu o sa regretati alegerea facuta.


9.1/10
Hotel Lichnos Bay Village, Statiunea Parga

Am stat la Grand delux și a fost o alegere neașteptată! Camera mare și luminoasă, terasa spatioasă cu vedere la mare , curățenie zilnică, totul nou . Ne-am simțit minunat! Mic dejun nu foarte bogat ,dar destul de proaspăt și de bun . In fiecare dimineața, Sofia , doamna care ne servea micul dejun ,ne aștepta cu zâmbetul pe buze și multă voie bună! La restaurantul hotelului se mănâncă foarte bine. Porțiile sunt foarte mari și la prețuri bune . Plaja este cu nisip in partea dreaptă și cu pietricele micuțe in partea stângă. Intrarea in apă este lină și cu nisip fin. Este excelent pentru familiile cu copii. Apa este caldă și foarte curată. A fost perfect ! Este a doua oară când venim și mai mult ca sigur vom reveni !

Am avut o singură mică problemă, dar neimportantă. Am plecat devreme in Parga ca să facem croaziera și micul dejun nu era gata. A trebuit să renunțăm.

Curatenie: 8, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

Impresie despre Statiunea Parga
Stațiunea Lichnos este de fapt un mic sat situat într-un mic golf. Nu sunt mai mult de 20 de pensiuni . De o parte și de alta sunt păduri de măslini. Este o stațiune foarte liniștită și curată.


5.6/10
Hotel Apartments Elena, Statiunea Parga

Poziționare bună. Aproape de plajă, aproape de zona de promenadă cu multe restaurante, aproape de statia de transport în comun. Piscină mare si curată. Se face curat zilnic in camere.

Puține locuri de parcare. In curte mai erau 3 locuri, dar nu am fost lăsat să parchez si m-au trimis pe străduțe. Mobilierul miroase foarte urât si are urme de mucegai. Electrocasnicele ruginite si dat cu vopsea peste. Nu are izolare fonică absolut deloc. Se aude si când pășește vecinul prin cameră. Sub paturi este o "junglă": pânze de păianjen, insecte moarte etc. Poate nu observam, dar mi-a scăpat ceva sub pat.

Curatenie: 5, Confort: 6, Amplasare: 9, Servicii: 3, Personal: 3, Mancare: 7, Pret: 6

Impresie despre Statiunea Parga
Zona de promenada frumoasă cu multe restaurante pe toate gusturile. De la Castelul din Parga, peisajele sunt superbe. Din port se poate pleca în diferite excursii. Plajele sunt aglomerate si relativ mici. Pentru plajă e bine de mers la Valtos (30minute pe picioare).


9.9/10
Hotel Apartments Elena, Statiunea Parga

Locație superbă, personal amabil, curățenie zilnică

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.4/10
Hotel Parga Beach Resort, Statiunea Parga

We have been in our HoneyMoon so...big expectation ...And it was a more then expected:) The resort is like paradise :) The rooms are new and renoveted and cleanliness was spotless . The staff is friendly and very helpfull at Any moment :) Location is the best and Valtos beach is a beautifull beach. I will Highly recomend Parga beach resort ;) It will make your holiday unforgetable :)

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 9

Impresie despre Statiunea Parga
The best :) Like paradise :) 9


6.4/10
Hotel Apartments Elena, Statiunea Parga

piscina hotelului

mult sub asteptari

Curatenie: 6, Confort: 6, Amplasare: 7, Servicii: 6, Personal: 6, Mancare: 7, Pret: 7

8.6/10
Hotel Lichnos Bay Village, Statiunea Parga

Plaja superba, amplasare aproape de plaja (sunt pante de urcat, dar asa este toata statiunea), superba privelistea din camera si terasa spre mare.

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 7, Pret: 8

Impresie despre Statiunea Parga
plaja foarte frumoasa, potrivita pentru snorkeling si sporturi de apa, intrarea in apa este brusca dupa cativa metri, aproape de Parga, care este de asemenea suberba


9.1/10
Hotel Apartments Elena, Statiunea Parga

O locatie foarte buna, merita

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 8

Impresie despre Statiunea Parga
O statiune calduroasa si nu foarte ieftina


9.3/10
Hotel Oliva Pension, Statiunea Parga

Vila este amplasata bine,in sensul ca nu trebuie depus un efort deosebit pentru a ajunge la ea,amplasata drstul de aproape de centru(max 10 min de mers lejer) dotari ff bune ,liniste deina! Foarye ok pentru relaxate si recuperare..

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 7, Pret: 10

Impresie despre Statiunea Parga
Statiunea ok, frumuseti individuale altor destinatii di Grecia,cam scump comparativ cu insulele vizitate pana acum.


5.1/10
Hotel Lichnos Beach Suites, Statiunea Parga

Curatenie, amabilitatea personalului

Camera superioara foarte mica ,wc in camera impreuna cu lavoarul ,mancarea aceasi pe tot parcursul sejurului, ( mancare de cantina ) ,sucuri de proasta calitate ,cafea la dozatoare slaba calitativ deci concluzia ca nu are nici o legatura cu un resort de 5 stele

Curatenie: 7, Confort: 4, Amplasare: 4, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 3, Pret: 4

7.4/10
Hotel Billis Studios, Statiunea Parga

Amplasare buna aproape de plan.

Curatenie: 8, Confort: 6, Amplasare: 8, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 9

8.7/10
Hotel Lichnos Bay Village, Statiunea Parga

curatenie zilnica

aparatul de aer conditionat este amplasat fix in dreptul patului...cam nepotrivit sa il lasi sa functioneze cand copilul este in camera

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Statiunea Parga
plaja foarte curata cu nisip si pietricele fine,o zona linistita potrivita pt cei care merg cu copiii,pt tineret nu sunt prea multe posibilitati de distractie in zona,insa este foarte aproape de Parga,ceea ce este un mare avantaj,mancarea inclusive micul dejun foarte buna si destul de diversificata


8.9/10
Valtos Ionion Studios, Statiunea Parga

Curat, aproape de plaja, aproape de artera petonala.

Camera mica, galagie noaptea (pozitionare langa sosea).

Curatenie: 10, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre Statiunea Parga
Statiunea este superba, privelisti uluitoare, multe plaje destul de aproape de locatie.


10/10
Vila Christiana, Statiunea Parga

Foarte aproape de plaja la 100 m, gradina superba cu multe plante si flori, curatenie facuta zilnic, schimbat prosoape si lenjerie o data la 3 zile, locuri de parcare, proprietarii farte amabili, atenti si prietenosi

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

3.3/10
Hotel Dimitrakis Studios, Statiunea Parga

Nu e cazul

Locația are nevoie de curățenie generală. Mucegai la baie, la chicineta. Urme de infiltrații la fereastra. Aplica si etajera baie sparte. Frigider cu rafturi rupte si nedezghetat. Dezghețarea a inundat chicineta si Baia.

Curatenie: 2, Confort: 4, Amplasare: 5, Servicii: 2, Personal: 3, Mancare: 1, Pret: 6

9.1/10
Hotel Lichnos Beach Suites, Statiunea Parga

Da

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 9

6.1/10
Hotel Parga Beach Resort, Statiunea Parga

Amplasarea direct pe plaja. Spații interioare resortului verde cu multe flori.

Serviciile din camera- curățenie dezastru , TV lipsa programe , lipsa semnal TV , nu am putut sa vedem meciurile de fotbal in camera, lipsa dușului la ieșirea de pe plaja. Mic dejun identic in fiecare zi ( bufet suedez) .Cina la fel in fiecare seara ( aviz celor care plătesc cina inclusă 18€ /cina) . Toate șezlongurile din incinta sau de pe plaja se plătesc 4€ /zi / persoana. Totul se plătește extra. Restaurantul cu ospătari neatenți , de câteva ori nu am găsit apa in restaurant pe motiv ca s-a terminat sau mâncarea la 9.30 era adunata cu toate ca micul dejun era pana la 10.

Curatenie: 6, Confort: 5, Amplasare: 9, Servicii: 5, Personal: 7, Mancare: 5, Pret: 6

Impresie despre Statiunea Parga
Stațiunea foarte frumoasa. E o perla in jungla turismului din Grecia. Putini Romani, mulți turiști nordici, englezi, germani, etc. Împrejurimi si peisaje superbe.


7.6/10
Hotel Parga Beach Resort, Statiunea Parga

Foarte bine amplasat hotelul, langa plaja

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 8, Mancare: 5, Pret: 7

5.7/10
Hotel Dimitrakis Studios, Statiunea Parga

La plecare am asteptat 2 ore autobuzul si spre surprinderea mea am mers prin Craiova si-am iesit din tara pe la Calafat. Eu primisem email ca plecarea se face din Bucuresti. La Plecarea din Parga am eliberat camerele la ora 9 si abia la 18:00 ne-am imbarcat in autocar unde am mai asteptat 30 de min transferul din Lefkada , iar apoi ne-am indreptat spre Igoumenitsa unde am mai stat 1:30 h sa asteptam un feribot din Corfu si abia apoi am plecat spre tara.

Curatenie: 3, Confort: 6, Amplasare: 8, Servicii: 4, Personal: 5, Mancare: 9, Pret: 5

Impresie despre Statiunea Parga
Statiunea este minunata . Chiar este o statiune de Diamant.


9.3/10
Hotel Lichnos Beach Suites, Statiunea Parga

Foarte frumos hotelul.Modern ,nou,foarte curat cu personal foarte amabil.Plaja este foarte frumoasa ..dotata cu sezlonguri si umbrele de foarte buna calitate ….iar apa este grozava…foarte curata ….fara arici de mare …foarte linistita…practic este un golf care este tot la dispozitia clientilor hotelului.

Personalul de la restaurant slab pregatiti...…si restaurantul hotelului foarte slab….…langa el pe plaja sunt cateva taverne foarte bune cu mancare traditionala greceasca grozava .....Recomandat sa se ia biletul la hotel doar cu mic dejun.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 8

Impresie despre Statiunea Parga
Statiunea potrivita pentru odihna si relaxare.


9.9/10
Hotel Lichnos Beach Suites, Statiunea Parga

ne-am simtit foarte bine! Locul ideal pt a te elibera de stres.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

Impresie despre Statiunea Parga
linistit, curat , foarte placut


10/10
Hotel Parga Beach Resort, Statiunea Parga

hotel foarte frumos si foarte curat

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10