din 48 impresii au apreciat Sibenik, Dalmatia CentralaOferte Sibenik
9/10
Hotel Solaris Beach Jakov, Sibenik

Un loc liniștit și superb pentru un concediu in care vrei să-ți încarci bateriile.

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 8, Mancare: 10, Pret: 9

5.4/10
Hotel Niko, Sibenik

Mâncarea ok, dar nimc ieșit din comun. Peisajele din zona țărmului, culorile și transparența apei. Personalul care încerca să răspundă dorințelor clienților. Piscina cu apă de mare.

Aici ar fi multe de spus având în vedere raportul calitate-preț pe care îl cer croații, dar o să rezum esențialul: Hotel vechi, comunist, camere extrem de mici, aer condiționat de pe vremea lui Tito, dar atunci nu erau. Mirosul de pe hol înțepător. Curățenia în camere este un lux de care nu am beneficiat. În esență nu merită mai mult de 1 stea. La intrarea în hotel erau afișate 3 stele iar în zona piscinei 4. Internetul pentru acest hotel/resort, este precum avionul cu reacție pentru evul mediu, au doar la recepție și funcționează precum Dacia lui tata care are 30 de ani. Celebra plajă de la Solaris este cu nisip zgrunțuros iar dacă doreai să intri în apă pietrele erau foarte mari. Cu toate că avem papuci speciali de plajă tot m-am julit zdravăn. Apa mării era rece. Știam de faptul că țărmul croat este pietros dar nu credeam să fie atât de enervant. Acest tip de țărm este bun pentru cei care fac scufundări. Am fost și în alte zone în vecinătate dar este asemănător. Șezlongurile pe plajă 62 lei 2 bucăți. Foare scump, în comparație cu grecii care la 6 euro pentru 2 bucăți ofereau și 2 băuturi. Mâncarea la restaurantele resortului în care se află hotelul scumpă. Ex. o pița, o salată și o apă: 120 lei. Pentru că în Croația nu prea există all inclusiv, am avut demipensiune iar seara erai obligat să comanzi de la bar contra cost. Într-o seară am avut la masă o sticlă de apă pentru copil pe care am adus-o din cameră dar managerul restaurantului mi-a atras atenția că nu este permis. După ce că nu ofereau măcar apă la masă trebuia să plătesc 15 lei pe seară apa. Nesimțiți. Parcarea în resort 4 euro pe zi. Altă nesimțire. In general turismul estival din Croația este nejustificat de scump. Nu investesc în infrasructura turistică prea mult pentru că au clienți mulți din țările vecine care nu au ieșire la mare și care oricum vin aici. Croații au dezvoltat infrastuctura rutieră (șosele, autostrăzi) și au uitat de cea turistică iar acolo unde au dezvoltat-o este exagerat de scumpă pentru ce oferă. În general țărmuri pietroase și foarte pietroase. Dar peisajele sunt frumoase.

Curatenie: 4, Confort: 5, Amplasare: 7, Servicii: 6, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 2

Impresie despre Sibenik
Resortul Solaris este oarecum ok, încearcă să se modernizeze cu viteza melcului, dar mai este mult până departe. Autostrazile în Croația sunt bune dar scumpe iar cea mai mare idioțenie sau zgârcenie a lor sunt stațiile de taxare de la ieșirea de pe autostradă. Se crează cozi. Nu au vinetă. Pe 30 iulie la ora 17 am ajuns aproape de granița cu Serbia și am stat trei ore la o coadă de 8 kilometri să plătesc taxa. Iar apoi trei ore și jumătate să trec granița în Serbia. În total 6 ore și jumătate. Incredibil dar adevărat. Sau poate am avut eu ghinion. Dacă nu vizitam Lacurile Plitvice la întoarcere rămâneam cu impresia că am făcut o mare greșeală. Dar frumusețea acestor lacuri carstice a mai redus din supărare. Această părere este una personală. Cei care doresc Croația pot să experimenteze, să vadă dacă am dreptate dar e mai bine cu avionul căci altfel s-ar putea să fie prea obositor drumul.


6.6/10
Hotel Niko, Sibenik

Masa foarte buna.

Am solicitat servicii de 4* si ne-am trezit dupa 1100 de km la un hotel de 3*. Cazarea a fost sub pretentiile unui concediu decent. In rest acceptabil.

Curatenie: 5, Confort: 5, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 6, Mancare: 9, Pret: 5

10/10
Vila 6224, Sibenik

Замечательно отдохнули в этих апартаментах и в этом местечке! Понравилось все, кроме очереди на границе.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Vila 8333, Sibenik

Perfect vacation :biggrin: Beautiful place to stay, quiet, not a lot of people, very nice and clear see.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

8.3/10
Vila 462, Sibenik

Velmi prijemne miesto,odporučame

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 8

9.4/10
Vila 4222, Sibenik

Am petrecut o vacanta excelenta in Zablace, langa Sibenik. Familia Dr. Petković a fost o gazda foarte buna, oferindu-ne un apartament spatios si foarte curat, asezat intr-o zona foarte linistita, la cativa pasi de mare. Recomand cu caldura aceasta locatie.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

8/10
Vila 5270, Sibenik

Prožili jsme krásnou dovolenou. Domácí jsou milí, usměvaví a hodní lidé. Apartmán byl prostorný (2 ložnice a kuchyně, koupelna), čistý, upravený a dobře vybavený (fén, žehlička+prkno, protikomárovače, mikrovlnka, varná konvice..). K moři to bylo do 100 m na molo se schůdkami (viz foto na www) nebo 300 m na městkou pláž se štěrkem a kamínky. Grebaštica je malá, poklidná vesnička, přesto nabízí vyžití pro děti - skákací hrad, trampolíny, autíčka, dětské hřiště.. a dobrou zmrzlinu. V okolí je spousta zajímavých míst pro výlety - vodopády Krka, města Šibenik, Primošten, Trogir, Kornati. Doporučuji. Marta

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 8

9.4/10
Vila 4195, Sibenik

Príjemne prežitá dovolenka na peknom a tichom mieste.Čisté more,možnosť výletov do okolia.Dobré ubytovanie a hlavne milí a príjemní majitelia.Rád sa znova vrátim. Peter F.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

8/10
Vila 4251, Sibenik

A szállás jó, közel a part, csendes, gyerekkel is jó. Ajánlom, hogy a Solarisba járjatok át strandolni, szuper felszerelt part, csúszda, medence meg minden, simán be lehet sétálni, az úton le lehet parkolni. A közeli part sem rossz egyébként.

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 8

10/10
Vila 4880, Sibenik

Cazare mare, foarte aproape de plajă, plajă frumoasă, foarte bun pentru copii, deoarece intrarea este foarte puţin adâncă, mic magazin pe plaja cu bere, inghetata ... etc, aproape de doua magazine foarte bine aprovizionat, un warzywniak mare, inghetata, clatite, un pub-uri câteva de bere, mai multe restaurante, o promenadă foarte frumos de-a lungul waterfront. Totul pe site-ul, nu este nevoie să se mute oriunde pentru a cumpara ceva, totul este în loc. Apropiat (10 km) este Sibenik, Primosten, Krka ... Nimic, dar pentru a merge. Suita este mobilat foarte bun, totul este în bucătărie, şi nimic nu trebuie să importaţi fiecare totul altele, noi, curate şi în cantităţi suficiente. Cu o conştiinţă curată POLECAM.A pe plaja, poti cumpara un coniac foarte bun ..!!!! Următoarea vacanţă şi un foarte bun uscate Smokvy.Gospodarze foarte frumos, într-adevăr, locuiesc în aceeaşi casă, dar ele nu sunt deloc pushy terasă, cu vedere la mare de recreere zatokę.Miłego, cazare şi pentru că acest lucru va ajuta !!!!!! !

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

8.6/10
Vila 468, Sibenik

Toate în jurul o vacanţă foarte frumos ... cu siguranta recomanda

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 8

10/10
Vila 4194, Sibenik

Destinaţie, care este o surpriză. Cele mai bune impresii si recomandari!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

8.6/10
Vila 4267, Sibenik

În general foarte bun. Avantajul este posibilitatea de a considera navelor proprii în apropiere.

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 8

10/10
Vila 4882, Sibenik

uite fierbinte! foarte frumos şi oameni ospitalieri. vin yummy (Works proprietar:), macrou, sardine şi smochine. foarte aproape de mare. foarte decent şi curat de cazare. 10/10!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.1/10
Vila 469, Sibenik

Cazare, şi site-uri sunt, de asemenea, acasă ok.Palo

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 6, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

10/10
Vila 463, Sibenik

Concediu în HR-Jadrija, č.463 obiect, cazare pentru 4 persoane - recomanda pentru oricine. Am fost acolo, la sfârşitul acasă plăcută júla.Veľmi, un apartament frumos aproape de mare, de lângă Sibenik, posibilitatea de o excursie la Krka. O vacanţă plăcută.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

8/10
Vila 4833, Sibenik

Cu proximitate cazare extraordinar de fericit la plajă, acces la mare (şi sărituri), precum şi câţiva copaci staţi la mare cat mai placut. dreptul de Casa de pe plaja, dar nici aceasta nu este un loc ocupat. Imediat în spatele obiectivului vyborna duş cu apă sărată spălare. De cazare pentru 6 +2 persoane, cu trei perechi au trei dormitoare, două reuneşte o terasă mare cu vedere la mare, dar în acelaşi fig ecranare la apus de soare. În serile de vară, după o zi fierbinte ideal. Bucătărie mare, cu o canapea, un frigider şi aragaz. Ceşti şi farfurioare suficient, dar cu microunde sau fierbătorul am avut. Minte. Cazare în această casă ca. Şi dacă te iubesc pisicile şi broaşte ţestoase, cu atât mai mult. :)

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 8

9.4/10
Vila 4254, Sibenik

Apartamet foarte mari, cu două camere mari la bucătărie şi sală de mese mari şi mai mult. Marele avantaj este lipsa de soare direct în hotel (camerele nu sunt incalzite atât de mult de valurile de căldură mare). Într-un litoral mic, tipic, foarte distractiv pentru copii (pentru rozrywkowiczów nu recomanda). În orice caz, cele două magazine sunt (bine aprovizionat), salon de gheaţă cremă şi 3 baruri (puteţi mânca dopieco după 18-lea), deci suficient pentru o vacanţă de familie.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

8.3/10
Vila 4867, Sibenik

Extrem de frumos acasă, cazare bună la un preţ mare, parcare convenabil. Locaţie liniştită, ambient placut. Nu dispune de un restaurant decent la plajă. La ora pranzului posibilităţi limitate de masa la restaurant. Este optim să-şi petreacă seara în apropiere Primošten.

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 8

8.3/10
Vila 464, Sibenik

: Smile:: Smoke:: zambet:

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 8

10/10
Vila 966, Sibenik

Am stat în Grebastica în iulie 2009. Am avut o mare de timp. Toata lumea la casa de oaspeţi Mlinar este foarte prietenos. : Zâmbet: apartamentele sunt bine mobilate şi în apropierea mării. Cel mai important lucru: hosturi iau foarte în serios curăţenia: zambet: Am făcut o rezervare pentru acest an şi aşteptăm cu nerăbdare să iulie 2010!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Vila 4221, Sibenik

Foarte bună de vacanţă, cazare proprietarul placut si frumos

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.4/10
Vila 2191, Sibenik

Foarte frumos acasă, cazare mare, şi avut grijă de noi, chiar dacă am ajuns dimineaţa devreme deja. Linişte mediu liniştit. Apartament modern şi bogat echipate. În august plajele nu sunt aglomerate. Am foarte recomanda: Smile:.: Inima:

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

9.1/10
Vila 4254, Sibenik

Locul perfect pentru familii cu copii mici. Toată lumea este plictisitor - atracţie sunt doar două locuri de joacă. Fantastic plaja, la soare sau la umbra de palmieri de a alege de la. Pietris fin - mult mai bine decât nisip oblepiającego. Plaja nu este niciodată o problemă cu spaţiu liber, chiar dacă veniţi la grup mai mare si vrei unul lângă celălalt. Pe plaja cu dusuri. De apă încălzită, dar nu supa. În sat există două supermarket-uri, bar, cafenea şi două restaurante. Pentru oraş mare şi hipermarketuri 15 minute cu maşina. loc fantastic pentru tur - într-o rază de ore până se Sibenik, Primosten, Split, cascade Krka, la două ore de Knin, Zadar, Imotski şi Omis. Contact cu găzduit de două ori - la sosire şi plecare. :) Aer conditionat nu este, dar nu este nevoie. bucatarie mare, ci o terasă şi mai mare, cu vederi minunate - mese pentru el este o mulţime de distracţie.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 9

10/10
Vila 3092, Sibenik

Foarte frumos apartament, cu vedere la mare. Am avut, de asemenea, o acostare pentru o barca noastră. Apartamentul este curat, practic împărţit şi mobilate. Pentru a reveni.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Vila 936, Sibenik

conditii excelente de cazare pentru un sejur liniştit cu copii. Probabil că nu pentru fani, viata de noapte, de divertisment şi conexe - odlegości. Gazda foarte frumos, prietenos. Foarte bun echipament de bucatarie, paturi confortabile, baie curat - terasa superba - poze nu mint. Bine - la plaja care aveţi nevoie să te obişnuieşti cu el - cel mai apropiat la malul mării, în formă de beton şi pietriş,, du-te în jos la apă. Dar apoi m-am recomanda cu adevărat apa .....

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Vila 4194, Sibenik

Мы провели прекрасные 2 недели на вилле Ана в августе 2009 года. Апартаменты отлично оборудованы, всё продумано до мелочей,есть абсолютно всё, что может понадобиться. Даже пляж - бетонная плита не стал недостатком, благодаря тому,что есть шезлонги, зонты от солнца.Огромное спасибо хозяевам, Ане, Франеку, Аните, которые угощали нас инжиром, виноградом, домашним вином и ракией, а также возили нас на своей яхте на острова. Всё было просто здорово, лучшего места для семейного отдыха и пожелать нельзя! Поезжайте туда, не пожалеете! А мы надеемся побывать там ещё раз!!!:biggrin:

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.4/10
Vila 4257, Sibenik

Apartament il recomand tuturor. Întregul sejur a fost mulţumită excelent pentru o casă frumoasă şi grijuliu. Home este inimos, îngrijirea şi ospitalier. Pentru ceea ce mi-ar în acest fel, ele, de asemenea, a vrut să vă mulţumesc din nou. Vizitator în apartament gasi tot ce ai nevoie, chiar si pentru gatit. Camerele au vederi spectaculoase a florei şi faunei din jur. Imobilul este situat în apropierea drumului (cum ar putea părea negativă). Orice parte interesată, printr-o poziţie obiect rapid şi perfect găsi şi în cazul în care un vizitator ar fi nevoie pentru a merge la cel mai apropiat oras (Šibenik), astfel permiţându-i să călătorească la distanţă şi o excursie buna deal. Parcarea este în orice moment în timpul şederii lor în umbra copacilor din curte sub smochin. Plaja privata, care este mai mică de 100 m este păstrat de zi cu zi de familie si permite intrarea lina in mare. Pier asemenea, este posibil pentru a sari. În acest domeniu există, de asemenea, arici de mare, dar nu se tem de acces pe piaţa internă la mare curăţate în mod regulat. Fructe de mare şi va servi ca o casă suvenir posibile: zambet: În cele din urmă, pot adăuga doar că de vacanţă din acest an a fost cu adevărat excelent şi în viitor, cum ar fi construirea în spate.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

9.4/10
Vila 4261, Sibenik

Lăsate în urmă de primele stele, şi am selectat!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

9.4/10
Vila 4240, Sibenik

Tocmai m-am întors de la gospodarze.Kwatera Brodaricy.Bardzo pare frumos, de fapt, mult mai bine decât zdjęciach.W municipalitatea nu are prea multe atracţii, dar este aproape de multe locuri interesante pentru a vedea. Va recomandam: zambet:

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

8/10
Vila 921, Sibenik

Spędziłam z rodziną wspaniałe wakacje,mili gospodarze,warunki mieszkaniowe dobre,morze 2 kroki ,cicha okolica.Same plusy.Polecam:smile:

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 8

10/10
Vila 958, Sibenik

Cazare fantastic, confortabil şi perfect, mediu frumos, acasă foarte frumos şi plăcut, care se va stinge pentru a se întâlni, plajă frumoasă şi mare. Totul a fost super, noi vă recomandăm să vă această zonă minunată - Žaborič în Sibenik nativii neobišli.Mnohí am confirmat faptul că am vizitat una dintre zonele cele mai frumoase şi plajele din apropiere. Şi împrejurimi, mare, natura este frumoasă, aproape de ceea ce te admir - National Sărbători park.Takže super aici cu aceşti oameni este garantată. : Lol:

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

8.6/10
Vila 463, Sibenik

Totul a fost super, acasă într-o plajă foarte bine, de pescuit

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 8

10/10
Vila 480, Sibenik

Foarte frumos apartament, terasa mare cu vederi minunate, foarte frumos majitelé.Jezdím aici de aproape 5 ani şi am găsit în sfârşit o combinaţie frumoasă de cazare excelentă în apropierea mării: Smile: Vă recomandăm la toată lumea: Wink!.:

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.4/10
Vila 923, Sibenik

Sediul în ordine. Acesta este mai frumos decât poze, un drum de acces nou, o mulţime de flori, a schimbat o parte din mobilier, copertina peste terasa, două frigidere, masina de spalat. Foarte frumos proprietar. Vă recomandăm

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

8.3/10
Vila 918, Sibenik

Ideal pentru familiile cu copii. Curate şi mai ales plajă pe jumătate goale chiar şi în timpul sezonului de vârf, bit disponibile din casa. Există mai multe sfaturi pentru excursii (Krka, Sibenik, Split, Vodice). Site-ul este limitat la un restaurant si magazine, apartamentul a suferit, de asemenea, satisfacţia klimatizaci.Jinak complet cu preţul cu proprietarul.

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 8

9.4/10
Vila 4311, Sibenik

Un proprietar liniştită şi întotdeauna gata să vă servească cu un zâmbet. Super vacanţă într-un apartament mare.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

10/10
Vila 919, Sibenik

Recomandat curat şi confortabil doar super apartament. Gazdele foarte frumos: lol:

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Vila 4221, Sibenik

Am avut placerea de a petrece 10 zile în acest an în luna august. Marea loc, gazdele przemili, superlative aceeaşi.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10