din 1925 impresii au apreciat CroatiaOferte Croatia


9.1/10
Pansion Park, Parcul National Lacurile Plitvice

Foarte frumos la aceasta pensiune,curatenie,confort,mic dejun bun.

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre Parcul National Lacurile Plitvice
Slunj este un satuc micut,cochet,strabatut de un rau plin de cascade si mori de apa.Este situat la 30km de parcul national Plitvice.


9.4/10
Vila 5350, Krk

Totul a fost foarte bine organizat ; am primit exact ceea ce aveam nevoie si era inclus in voucer. Gazda foarte amabila si discreta.

nu

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre Krk
Orasul e de nota 10. Insula la fel. Nu ne-am plictisit nici in zilele in care nu a fost soare. . Am putut petrece o vacanta foarte activa si am descoperit locuri noi si foarte interesante.


9/10
All Inclusive Light Allegro Hotel, Rabac

Curat si aproape de mare

Este un serviciu tip pensiune completa, nu all inclusive!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 9, Mancare: 9, Pret: 7

Impresie despre Rabac
Pitoresc. Daca doriti o plaja lata nu aveti aceasta facilitate


5.4/10
Solaris Hotel Niko, Sibenik

Mâncarea ok, dar nimc ieșit din comun. Peisajele din zona țărmului, culorile și transparența apei. Personalul care încerca să răspundă dorințelor clienților. Piscina cu apă de mare.

Aici ar fi multe de spus având în vedere raportul calitate-preț pe care îl cer croații, dar o să rezum esențialul: Hotel vechi, comunist, camere extrem de mici, aer condiționat de pe vremea lui Tito, dar atunci nu erau. Mirosul de pe hol înțepător. Curățenia în camere este un lux de care nu am beneficiat. În esență nu merită mai mult de 1 stea. La intrarea în hotel erau afișate 3 stele iar în zona piscinei 4. Internetul pentru acest hotel/resort, este precum avionul cu reacție pentru evul mediu, au doar la recepție și funcționează precum Dacia lui tata care are 30 de ani. Celebra plajă de la Solaris este cu nisip zgrunțuros iar dacă doreai să intri în apă pietrele erau foarte mari. Cu toate că avem papuci speciali de plajă tot m-am julit zdravăn. Apa mării era rece. Știam de faptul că țărmul croat este pietros dar nu credeam să fie atât de enervant. Acest tip de țărm este bun pentru cei care fac scufundări. Am fost și în alte zone în vecinătate dar este asemănător. Șezlongurile pe plajă 62 lei 2 bucăți. Foare scump, în comparație cu grecii care la 6 euro pentru 2 bucăți ofereau și 2 băuturi. Mâncarea la restaurantele resortului în care se află hotelul scumpă. Ex. o pița, o salată și o apă: 120 lei. Pentru că în Croația nu prea există all inclusiv, am avut demipensiune iar seara erai obligat să comanzi de la bar contra cost. Într-o seară am avut la masă o sticlă de apă pentru copil pe care am adus-o din cameră dar managerul restaurantului mi-a atras atenția că nu este permis. După ce că nu ofereau măcar apă la masă trebuia să plătesc 15 lei pe seară apa. Nesimțiți. Parcarea în resort 4 euro pe zi. Altă nesimțire. In general turismul estival din Croația este nejustificat de scump. Nu investesc în infrasructura turistică prea mult pentru că au clienți mulți din țările vecine care nu au ieșire la mare și care oricum vin aici. Croații au dezvoltat infrastuctura rutieră (șosele, autostrăzi) și au uitat de cea turistică iar acolo unde au dezvoltat-o este exagerat de scumpă pentru ce oferă. În general țărmuri pietroase și foarte pietroase. Dar peisajele sunt frumoase.

Curatenie: 4, Confort: 5, Amplasare: 7, Servicii: 6, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 2

Impresie despre Sibenik
Resortul Solaris este oarecum ok, încearcă să se modernizeze cu viteza melcului, dar mai este mult până departe. Autostrazile în Croația sunt bune dar scumpe iar cea mai mare idioțenie sau zgârcenie a lor sunt stațiile de taxare de la ieșirea de pe autostradă. Se crează cozi. Nu au vinetă. Pe 30 iulie la ora 17 am ajuns aproape de granița cu Serbia și am stat trei ore la o coadă de 8 kilometri să plătesc taxa. Iar apoi trei ore și jumătate să trec granița în Serbia. În total 6 ore și jumătate. Incredibil dar adevărat. Sau poate am avut eu ghinion. Dacă nu vizitam Lacurile Plitvice la întoarcere rămâneam cu impresia că am făcut o mare greșeală. Dar frumusețea acestor lacuri carstice a mai redus din supărare. Această părere este una personală. Cei care doresc Croația pot să experimenteze, să vadă dacă am dreptate dar e mai bine cu avionul căci altfel s-ar putea să fie prea obositor drumul.


7/10
Hotel Bellevue Plitvice, Parcul National Lacurile Plitvice

Este foart aproape de intrarea nr.2 în Parcul Național Lacurile Plitvice. Nu se plătește parcarea pentru oaspeții hotelului și biletele din prima zi pentru accesul în Parcul Național se prelungesc la recepția hotelului și pentru ziua următoare fără taxe suplimentare.

Hotel vechi, comunist, puțin renovat, foarte scump pentru ce oferă. În camere se aude tot de la băile camerelor vecine.

Curatenie: 7, Confort: 5, Amplasare: 9, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 5

Impresie despre Parcul National Lacurile Plitvice
Stațiunea frumoasă, mică fară magazine, doar restaurante, destul de piperate. În Parc se poate intra fără a plătii bilet și pe poteci care pornesc din șoseaua principală ce leagă poarta nr. 1 de nr. 2. Față de Austria unde obiectivele turistice se plătesc și greu intri fără bilet, aici puteai să te strecori lejer. Atenție biletul este scump. ex. 2 adulti și copil, aproape 300 lei. Nu se verifică biletele decât la cele două intrări și la traseul cel mai lung al vaporașului cu care nu ai voie decât o dată în rest nu te controlează nimeni. Contrar unor recenzii am văzut oameni care stăteau cu picioarele în apă și alții care hrăneau peștii, aceste proaste obiceiuri fiind interzise și nu am văzut pe nimeni sancționat. Dar aceste aspecte țin de educație. De asemeni podețe de lemn ar pute fi îngrădite și cu margine deoarece pot fi periculoase pentru copii. Fluxul de turiști era enorm de mare, chiar enervant, acest lucru fiind singurul care strica din frumusețea zonei. Dacă vrei să ai puțin timp să admiri această minunăție a naturii fără să fii înghesuit de miile de turiști ideal e după ora 17. Oricum ar fi, Lacurile carstice de la Plitvice merită văzute dacă aveți posibilitatea sau drum prin apropiere. Sunt o minunăție a naturii.


8.7/10
Holiday Village Sagitta, Omis

conditii bune de cazare,mancare buna

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 9, Pret: 8

8.4/10
Vila 2973, Omis

foarte aproape de plaja,45 metri!

Curatenie: 8, Confort: 7, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 8, Mancare: 8, Pret: 8

6.3/10
Hotel Riva, Hvar

locatia este buna,gradina foarte frumoasa,doua piscine mari,doua pentru copii

Mancarea este execrabila,acelasi fel de mancare in fiecare zi;nu au meniu pentru copii,nici macar cartofi prajiti,ciorbele fara nici un gust,carnea preparata doar pe jumatate,nici macar legumele nu erau bine fierte.Nici un meniu fara cartofi fierti in coaja.Cu doua zile inainte de plecare am facut cu totii enterocolita.NU MERGETI LA HOTEL RIVA!!!

Curatenie: 7, Confort: 9, Amplasare: 8, Servicii: 6, Personal: 5, Mancare: 2, Pret: 7

Impresie despre Hvar
Este o statiune foarte frumoasa.Ne dorim sa revenim in aceasta statiune,dar niciodata la hotel Riva.


8.3/10
Hotel Vila Ruzica, Crikvenica

se plateste extra 2 Euro pe zi ptr parcare, si te anunta despre asta la plecare si 1 Euro pe zi de persoana taxa de statiune.

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 7, Mancare: 9, Pret: 7

9.9/10
Hotel Orsan, Orebic

Amplasare f.frumoasa, curatenie si o mancare deosebit de gustoasa, variata, bogata.Ofera servicii de distractie copii in cadrul mini clubului si gimnastica aerobic in piscina.

In ceea ce priveste bauturile, acestea se serveau doar in programul de servire a mesei chiar daca a fost "All inclusive".Intre mese se putea doar de la bar si contra cost. In camera nu e frigider doar daca platesti extra (30kuna/zi)

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

Impresie despre Orebic
Oras mic fara multe posibilitati de distractie.


6.6/10
Solaris Hotel Niko, Sibenik

Masa foarte buna.

Am solicitat servicii de 4* si ne-am trezit dupa 1100 de km la un hotel de 3*. Cazarea a fost sub pretentiile unui concediu decent. In rest acceptabil.

Curatenie: 5, Confort: 5, Amplasare: 8, Servicii: 8, Personal: 6, Mancare: 9, Pret: 5

7.3/10
Vila 2973, Omis

Foarte bine amplasat(aproape de mare)

Studioul in care am fost cazati prima noapte are unele probleme.Lipseste aerul coditionat,deci trebuie musai sa dormi cu geamul deschis la temperaturile care au fost.Si cum sa dormi cu geamul deschis daca la nici 4 metri este strada cu un trafic infernal si ziua si noaptea.Am reclamat asta si am primit o camera la etaj,unde a fost ok.

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 9, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

10/10
Hotel Excelsior, Dubrovnik

Hotelul este foarte bine amplasat , aproape de obiectivele turistice. Serviciile sunt excelente: curatenie, personal, plaja privata, spa-ul, etc Locatia unde se serveste micul dejun, , ofera o panorama superba asupra vechiului oras, a insulei Lokrum, oglindite in culoarea cristalina a marii Adriatice. Este unul din cele mai bune hoteluri din oras. Recomand cu incredere!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Dubrovnik
Un oras pe care ar trebui sa-l vizitezi macar o data in viata. O bijuterie medievala bine conservata, intesata de strazi inguste, cladiri care adapostesc biserici, muzee, restaurante ( o multime), magazine de suveniruri. Un trecut complex ancorat intr-un prezent mercantil,


9.9/10
Bluesun Hotel Alga, Tucepi

Un sejur perfect!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

9.7/10
Bluesun Hotel Alga, Tucepi

POZITIVA

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

5.3/10
Hotel Vila Ruzica, Crikvenica

Stațiune frumoasă,,hotel cam de 2 stele

Furnici în cameră..,..va laș pe voi să comentati

Curatenie: 1, Confort: 7, Amplasare: 1, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

6.4/10
All Inclusive Light Allegro Hotel, Rabac

Curatenia ,amabilitatea personalului, locul de joaca si miniclubul

Apa rece in bazinul pt copii,lipsa frigider in camera,galagia pe hol la amiaza,panta abrupta spre faleza,mare aglomeratie pe plaja

Curatenie: 9, Confort: 8, Amplasare: 5, Servicii: 6, Personal: 10, Mancare: 4, Pret: 3

Impresie despre Rabac
Frumos de vizitat dar nepotrivit pt copii


9.3/10
Hotel Alba, Biograd

Ok

Curatenie: 9, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

Impresie despre Biograd
Curat, linistit


9.6/10
Hotel Globo, Split

HOTELUL, PE ANSAMBLU, NU ARE NICIUN ASPECT NEGATIV.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 9

Impresie despre Split
ORASUL ESTE DEOSEBIT, CA POZITIE GEOGRAFICA, FORME DE RELIEF, LOCURI DE VIZITAT, OAMENI PRIETENOSI.


9.7/10
Hotel Padova, Rab

foarte foarte frumos!!!!!!!!!!!! recomand tuturor aceasta locatie si in special aceasta insula!!!!!!!!!!! amplasarea hotelului, mancarea, piscina, plaja nu are dar poti sa mergi la alte plaje superbe!!!!!!!!!!! cu taxi pe mare!!!!!!!!!!

Curatenie: 10, Confort: 9, Amplasare: 10, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

7/10
Hotel Amfiteatar, Pula

Small, lovely boutique style hotel close to the center of Pula town. We particularly enjoyed the restaurant which served real traditional food at affordable prices.

Nothing to report

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Pula
The history on show in Pula is very impressive and transport links are excellent.


7/10
Hotel Amfiteatar, Pula

This is a small friendly modern hotel with helpful staff. It easily comes up to it's 3 star rating and is perfectly located for all transport. This was good value for money and we especially enjoyed the food there.

Not my favorite wall colour in the bedroom. (small complaint)

Curatenie: 7, Confort: 7, Amplasare: 7, Servicii: 7, Personal: 7, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Pula
Pula is a lovely small city with tons of history on show. Has excellent transport links with bus and ferry.


7.3/10
Vila 547, Korcula

-

-

Curatenie: 7, Confort: 8, Amplasare: 6, Servicii: 8, Personal: 8, Mancare: 7, Pret: 7

Impresie despre Korcula
Sat cu multa linistite, plaja nisip/prundis, ok.


9.6/10
Tourist settlement Amarin, Rovinj

Mai mult decat Ne asteptam

greu cu internetul

Curatenie: 9, Confort: 10, Amplasare: 9, Servicii: 9, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

Impresie despre Rovinj
F tare, creativitate la Maxim.


9.6/10
Hotel Argosy, Dubrovnik

The Best View of the Adriatic Sea ever from brekfast and dinner as well.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 7

Impresie despre Dubrovnik
Dubrovnik is such a sensational destination that you don't have to miss it.


10/10
Vila 4714, Dubrovnik

Дом прекрасный, удобный и светлый. Хозяева очень внимательные и предупредительные. Особенно понравилось, что в доме есть все необходимое, включая посудомоечную машину и разные мелочи, о которых как правило не упоминают, но найти их под рукой всегда приятно. Вид из дома восхитительный, соседи - нормальные люди, никто не беспокоил. До пляжа далековато, но все компенсируется видом из окон и тем, что есть возможность спуститься к берегу по уютным ступенькам, по обе стороны от которых буйствует зелень, очень красиво. В доме есть отдельный дворик для гриля, там мы жарили белую рыбку и овощи, и отдельная терраса для повседневных посиделок. На фотографиях дом кажется небольшим, но это не так, там достаточно комфортно для 6 человек. В общем, искренне рекомендуем, мы провели отличный отдых.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Vila 4763, Dubrovnik

A trăit în această casă la începutul lunii aprilie, adică nu în sezon. Proprietarii de case - oameni minunati! Politicos, amabil, generos. La începutul lunii aprilie, în jurul toate blumuri, parfumată, toate trezesc. Ne Kamchadals care văd zăpadă în jurul a şapte luni ale anului, a fost foarte cald, frumusetea din jurul uimitor. Stăpâna casei - multe mulţumiri! Te sfatuiesc toată lumea.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Vila 4880, Sibenik

Cazare mare, foarte aproape de plajă, plajă frumoasă, foarte bun pentru copii, deoarece intrarea este foarte puţin adâncă, mic magazin pe plaja cu bere, inghetata ... etc, aproape de doua magazine foarte bine aprovizionat, un warzywniak mare, inghetata, clatite, un pub-uri câteva de bere, mai multe restaurante, o promenadă foarte frumos de-a lungul waterfront. Totul pe site-ul, nu este nevoie să se mute oriunde pentru a cumpara ceva, totul este în loc. Apropiat (10 km) este Sibenik, Primosten, Krka ... Nimic, dar pentru a merge. Suita este mobilat foarte bun, totul este în bucătărie, şi nimic nu trebuie să importaţi fiecare totul altele, noi, curate şi în cantităţi suficiente. Cu o conştiinţă curată POLECAM.A pe plaja, poti cumpara un coniac foarte bun ..!!!! Următoarea vacanţă şi un foarte bun uscate Smokvy.Gospodarze foarte frumos, într-adevăr, locuiesc în aceeaşi casă, dar ele nu sunt deloc pushy terasă, cu vedere la mare de recreere zatokę.Miłego, cazare şi pentru că acest lucru va ajuta !!!!!! !

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Vila 2579, Makarska

Foarte recomandată. LOCUL de linişte paşnică, PERFECT ia o pauză de la agitaţia. GAZDELE foarte frumos şi ospitalier. Foarte curat apartament cu vederi frumoase din MORZE.BYLIŚMY acolo, la rândul său, din iulie şi august 2010 ŞI ALEGE ESTE VALOAREA PONOWNIE.NAPRAWDĘ.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Vila 2278, Fazana

Suntem foarte ponravilos.Zamechatelnaya, hostess ospitalier Irma a câştigat curatenie si ordine. În casa ei vrei să trăieşti pentru totdeauna:) toate recomanda, în special pentru familiile cu copii, cei care au valoare curăţenie şi confort. Site-ul este situat în apropierea oraşului, în cazul în care există o maşină, apoi la civilizaţie la îndemână.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Vila 2621, Makarska

Suntem ponravilos.Zamechatelnoe foarte pitoresc loc aproape de mare! Îngrijirea, hostess ospitalier.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Vila 2756, Makarska

Отдыхали семьей (2 взрослых, ребенок 8 лет). Апартаменты полностью соответствуют фото на сайте. Внешний вид апартаментов - как будто вернулись в 80е годы ХХ века. Уборку производили сами. Больших полотенец не было (маленьких 4 штуки, меняли через день). Постель меняют раз в неделю - белье абсолютно чистое, туалетная бумага у хозяев без ограничений:). Все остальное - если надо - покупаешь сам. Удобное расположение, хороший вид из окна, большой балкон, море 3 минуты пешком - это правда! Отличный отдых для людей, не испорченных 5звездами в Турции. Хозяева - Пашко и Вера - чудесные люди, приятно с ними поговорить. Нам очень понравилось!

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Vila 1085, Ciovo

Flat poze super rzeczywistość.Plaża da câţiva metri de bardzoooooo ospitalier budynku.Gospodarze!. În toate, un foarte ładna.Polecam

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

8.6/10
Vila 4561, Peljesac

Na zdjęciu Pokoju 1 widać największą wadę tej kwatery. Otóż wewnątrz pokoju znajdują się paskudne drzwi prowadzące bezpośrednio na pole (dwór jak kto woli). W niczym nie przeszkadzają, nawet wietrzenie bardziej efektywne jest, ale przyzwyczaić się do tego psychicznie nie jest łatwo. Trochę jakby się w piwnicy mieszkało. Wrażenie pogłębiają malutkie okienka. W praktyce sprawdzają się fantastycznie, jest tam przyjemny chłodek nawet w największy upał. Lokal duży. Gospodarze, wbrew opisowi nie mieszkają tam, ma się cały dom dla siebie. Natomiast są bardzo mili i często podrzucają, a to wino, a to likierek, a to rybki. Wielki teren do parkowania, stały grill, z tyłu niespodzianka zabytkowa urocza kaplica (nieużywana). Rano długo się nie pośpi - przeszkadzają poranne ciężarówki. Do centrum wioski blisko, wystarczy przejść przez ulicę. Są tam dwie kawiarnie, w jednej sprzedają też pizzę, a w obu lody. Tam też darmowe WiFi. Jest malutki ale wystarczająco zaopatrzony sklepik filia wielkiego, który jest 2 km obok w Janjinie. Bankomaty w Stonie i podobno w Janjinie. W Dracze są dwie restauracje. I sklepik lokalnej rodzinnej winnicy. Nieco na wschód przed Dracze jest stoisko hodowcy małż i ostryg - zupełnie za grosze. Kolejny sklepik przyjeżdża na plaże - koło południa przypływa łódka z owocami i warzywami. Co do plaży warto wybrać nie tę w centrum, ale te wschodnią. To niesamowite, że jeszcze można być w Chorwacji na pięknej plaży ... samemu. Doskonała lokalizacja dla dzieci, ale jeśli ktoś szuka jakiś atrakcji dla nich to ich nie znajdzie. Wioska cicha i spokojna. Gospodarz mówił, że jeśli przejdzie się przez krzaki na zachód to jest tam piaszczysta plaża, nie wiem nie byłem, nie było po co. Z wycieczek krótszych Ston, z dłuższych Dubrownik, Korcula, i bosniackie Pocitelj i Mostar. Polecam! Muszę tam wrócić kiedyś!

Curatenie: 8, Confort: 8, Amplasare: 10, Servicii: 8, Personal: 10, Mancare: 8, Pret: 8

10/10
Vila 2675, Makarska

Odihnit la sfârşitul lunii august. Locaţie excelentă, totul în apropiere. A trăit într-o cameră fără o bucătărie, dar alimentare fara probleme - a fost langa o cafenea Konoba Toni, unul dintre cele mai bune, ca m-am gândit. Locaţia este liniştită, în creştere de la mare nu este abrupt. Recomanda-l la toata lumea.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Vila 2048, Hvar

locul ideal pentru copii, pace, linişte, departe de agitaţia. Fiţi sigur, animale sălbatice. Minus persoană care face baie locale şi spălatul veselei, în golf. Ideal pentru copii, tăcere şi liniştită, departe de zgomotul oraşului. Wild natura, iar restul garantate.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

10/10
Vila 2718, Makarska

Я с ребенком отдыхала в Бреле (объект 2718) в августе .Замечательные очень душевные хозяева,живут в этом же доме,всегда помогут,быстро откликаются на просьбы.В доме чисто,все выглядит новым.Место очень хорошее.Море очень близко,слышно плеск воды.Пляж в двух минутах от дома ,но крупная галька(в резиновых тапочках нормально),до центра брелы 15 минут ходьбы бодрым шагом.Мы ходили утром на пляж ближе к центру,отмеченный флагом Юнеско(рядом отель Марина) 10 минут ходьбы с ребенком средним шагом.Море чистейшее.Рядом с домом магазин(в двух минутах ходьбы) есть все кроме мяса,с мясом в Бреле вообще проблема ,надо идти в Башку Воду.Брела очень понравилась -Тихое место ,нет потока машин,трасса далеко,воздух чистейший сосновый,при этом много народу и нескучно.На мой взгляд в Бреле надо выбирать все-таки первую линию ,как этот объект(близко море,нет рядом машин,больше сосен)и не нужно выбирать центр там как-то не очень уютно и шумно.Хозяин объекта хорошо говорит по-английски.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.1/10
Vila 2099, Omis

O gazdă foarte frumos - de exemplu, ne-am smochine proaspete aproape în fiecare zi. suită confortabilă, curată, departe de drumul principal, aproape de magazinul general, destul de aproape de plajă (care, deşi mici şi aproape de drumul principal, a fost o plajă pietriş frumos, cu o tavernă pe o parte). Nisa de vedere la mare şi munte din casa. În ceea ce priveşte remarca cineva pe ţânţarii - în cred că nu au fost prea multe. Oraşul este mediocru, dar este destul de bine situat (aproape de Split, Omis, trasee montane, etc) Asa ca am dat 3 puncte în loc de două.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 6, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9

10/10
Vila 1028, Omis

Mare de vacanţă, cazare, şi în special cele interne. Multumesc Nenova şi soţia sa petrecut un dny.Pouze plăcut atent atunci când aleg pe scări.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 10, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 10, Pret: 10

9.4/10
Vila 2794, Ciovo

Foarte frumos să reamintească clipe plăcute în acest loc. Cazare aproape perfect, curat, la lungime, în linişte. Ce-ai putea dori mai mult? Gazdele au avut grija ca noi nu lipsesc nimic, şi la sfârşitul şederii noastre am primit un cadou foarte frumos, în formă de delicatese locale, pentru care o dată vă mulţumesc din nou. Plaje stancoase, cu aproape nici un adancituri. Perfect pentru noi, deoarece numai în acest caz nu are pistoane, iar apa este fabulos. Pentru familiile cu copii mici ar putea fi o problemă. În nici un revelaţii, dar acesta este dormitorul numai de frumosul oraş Trogir, unde puteţi să vă bucuraţi fără sfârşit.

Curatenie: 10, Confort: 10, Amplasare: 8, Servicii: 10, Personal: 10, Mancare: 9, Pret: 9