Last Minute Litoral Maldive vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 487.4EUR - 487.4EUR)

Afiseaza harta
Plumeria Hotels Resorts, Thinadoo

Plumeria Hotels Resorts  

Thinadoo, Maldive, Maldive

  • Hotel aproape de plaja  
  • Avion (10.04 - 05.06.2023)
  • Fara transport

Litoral in Maldive

Litoral in Maldive

Maldive, una dintre cele mai exotice destinatii turistice ofera un peisaj de paradis. Bariere de corali, apusuri ireale, plaje superbe cu nisip fin si ape cristaline sunt ingredientele perfecte pentru o vacanta de vis unde te poti rasfata si desfata. Litoralul Maldivelor ca si resorturile de pe plajele sale ofera multiple posibilitati de divertisment de la sporturi nautice, pescuit, navigatie si pana la spa-urile moderne. Direct Booking va propune pachete si sejururi de vis pe litoralul Maldivelor cu cazare, servicii de masa si transport cu avion in hoteluri de 3 pana la 5 stele aflate in numeroasele resorturi din arhipelag, pachete de vacanta ce pot fi rezervate on line sau telefonic la preturi foarte bune, ideale oricarui buget de vacanta. Ofertele speciale inscrieri timpurii (early booking) disponibile pentru litoral Maldive sunt cea mai buna solutie pentru a rezerva din timp vacanta mult visata, reducerile de tarife fiind ideale unui buget economic.

Last Minute Litoral Maldive

Direct Booking

Last Minute Litoral Maldive vara 2023 - Oferte Last Minute Litoral Maldive cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro! Cele mai bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Maldive

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Maldive?

Adaaran Select Meedhupparu, Adaaran Club Rannalhi , Adaaran Select Huduran Fushi, Sun Siyam Iru Fushi sunt cele mai populare hoteluri din Maldive

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Maldive?

Adaaran Select Meedhupparu, Adaaran Club Rannalhi , Adaaran Select Huduran Fushi, Sun Siyam Iru Fushi sunt cele mai apreciate hoteluri din Maldive ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Maldive.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Maldive?

Adaaran Select Meedhupparu, Adaaran Club Rannalhi , Adaaran Select Huduran Fushi, Sun Siyam Iru Fushi sunt hoteluri din Maldive ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Maldive?

Adaaran Select Meedhupparu, Adaaran Club Rannalhi , Adaaran Select Huduran Fushi, Sun Siyam Iru Fushi sunt cele mai apreciate hoteluri din Maldive cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Maldive.