Vacante Litoral Iordania vara 2017
Filtre: Categorie: Litoral× (39 oferte)
Mina Hotel, Aqaba

Mina Hotel

Aqaba, Iordania, Iordania

  • Fara transport
  Aqaba Gulf, Aqaba

  Aqaba Gulf

  Aqaba, Iordania, Iordania

   • Fara transport
   My Hotel, Aqaba

   My Hotel

   Aqaba, Iordania, Iordania

    • Fara transport
    Captain Aqaba, Aqaba

    Captain Aqaba

    Aqaba, Iordania, Iordania

     • Fara transport

     Vacante litoral Iordania

     Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Iordania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Iordania incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

     Oferta hoteliera pentru Litoral Iordania este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Iordania sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Iordania sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Iordania, Early Booking litoral Iordania, Last Minute litoral Iordania, Programe si Oferte Speciale litoral Iordania.

     Iordania este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Iordania. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete cu servicii minime din Iordania pana la resorturi de lux din Iordania cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Iordania cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

     Hotelurile din Iordania dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Iordania pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Iordania unde pot gasi liniste si destindere.

     Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Iordania oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Iordania ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

     Vacante Litoral Iordania vara 2017 - Alege din 39 oferte disponibile si Rezerva online. Cele mai Bune Oferte de Vacanta pentru Litoral Iordania